Gosiara Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Trafiają się naprawdę fajni ludzie,którzy pieski niedawno stracili... Oby ten ostatni znalazł szybko kochający domek,bo jest strasznie nieśmiały brany na ręce cały się trzęsie;(W środe jedzie przedostatni psiak... Quote
Gosiara Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Dziewczynka trafiła do ludzi,którzy kiedyś wykarmili butelką 2 tygodniowe szczenie sunia żyła u nich 15 lat:) Wczoraj jednego rozrabiake odebrało małżeństwo w łzach w oczach,w poniedziałek stracili ukochanego psa(16)lat vet przedłużył mu miesiąc życia,piesek który został w domu bardzo tęskni...Po drugiego piesia w środę przyjeżdza pańcia:)Ostatni nieśmiały psiaczek czeka na swego człowieka!I oby szybko ktoś po Niego przyjedzie...Bo malucha zabieram do góry...:evil_lol:Jak już mnie ktoś zna u mnie często adopcje kończą się ze tymczas staje się stałym!:oops: Quote
halbina Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Szukajmy jeszcze jednego domku, Gosiara ma już stadko! Quote
Gosiara Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Szukamy domku bardzo cierpliwego,kochającego piesek bardzo nieśmiały! Quote
Gosiara Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Dziś dzwonił pan o pieska,ale piesek miał służyć do budy....!;/ Jego braciszek idzie w środe,aż się boję jak zostanie sam,pewnie się zamknie w sobie jeszcze bardziej...:( Jutro do ds jedzie Kitek w czerwcu uratowany przeze mnie kocurek młody,chciałam Go zatrzymać,ale myślę że 5 kotów to dla mnie wystarczająco,tym bardziej że kicio idzie do mojej przyjaciółki,więc w pewne ręce:)! Quote
Korciaczki Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Za szczeniaka i Kitka......... :thumbs::loveu: [SIZE=1]nasza Dju też ma szansę na domek. przy okazji może ktoś słyszał o transporcie na trasie katowice - gorzów wlk.?[/SIZE] Quote
Gosiara Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Nie umię się rostać z Kitkiem jest u nas 3 miesiące...Zaprzyjaznił sie z psem...Uratowałam mu życie...Wyleczyłam...On już poznał teren,zgadza się z moimi kotami,trudne to... Quote
halbina Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 czyli jest szansa dla innego kociaka, a Gosiara musi przestać bawić się w dt... prawda, Gosiu? Quote
wiga138 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 wiem Gosiu, jak trudno jest się rozstać z naszymi podopiecznymi, ale trafiaą do fajnych domków i.......następne biedaki czekają :) p.s. czy ogłoszenie na ostatniego gdzieś się ukazało ? Quote
Gosiara Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Decyzja podjęta,Kitek zostaje,ja sama wiem ile się musiał klimatyzować u nas...To kot szczególny strasznie wdzięczny,jak wczoraj wyciągnęłam książeczkę zdrowia obie z córka w płacz i te jego wczorajsze oczy z kolan nie schodził....Nawet wszedł do budki nowej gdzie żaden zwierzak wejść nie chciał....Wkupił się nam w łaski....Za to koleżance podałam namiary na Halbinę,która ma koteczki na tymczasie już Aga ma oko na 3 miesięczna koteczkę...Ostatni szczeniaczek czeka na cierpliwy domek stały,kochający!Proszę Was o ogłoszenia nie mam czasu kompletnie... Quote
wiga138 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 :) :) :) tak myślałam, że kitek zostanie.... Dziewczyny , kto pomoże w ogłoszeniu ostatniego szczeniaczka ????????????????????????????????? Quote
Gosiara Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Byłabym wdzięczna za ogłoszenia,ale musi być zaznaczone ze domek doświadczony i cierpliwy dla nieśmiałego psiaczka!Postaram się Mu zrobić ładne zdjęcie...Dziś rano przełom,staram się rzadko do Nich chodzić wtedy zauważam że się bardziej cieszą...Nieśmiałek(roboczo Figo)zaczął mnie dziś lizać po ręce jak mu masuję brzuszek i po twarzy buziaka też dostałam:) Quote
Gosiara Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Jestem nieśmiały i szukam kochanego,cierpliwego domku! Quote
Gosiara Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Dziś pierwsze szczepienie kciuki! Quote
halbina Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 zaciskam kciuki za domek cieprliwy, doswiadczony i jak najszybciej się zgłaszający! Quote
Gosiara Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Dziękuję Halinko że jesteś...:* p.s.Aga pisała coś o adopcji kotki? Quote
Gosiara Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Już po pierwszym szczepieniu,maluchy nawet nie pisknęły:) Quote
Korciaczki Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Za Nieśmiałka kciuki!!! i za ogólny całokształt, a Kitkowi gratulujemy domku : ) Quote
Gosiara Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Kto pokocha na zawsze Nieśmiałka? Quote
Gosiara Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Nikt nie był chętny ogłoszenia porobić więc zrobiłam to sama... Quote
halbina Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 hmmm... ale dałaś radę! a ja mam trzy ślepe jeszcze niemowlaczki śmietnikowe, zupełnie niesamodzielne, do odkarmienia butelką, maluszki już sporawe, więc docelowo raczej duże wyrosną... Quote
Gosiara Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Ogłoszeń dałam chyba z 50 i już o 22h był odzew...Pan ze Świętochłowic...Trzymajcie kciuki za dziś po 19...Nic więcej nie napiszę...Dziś łaciatek puznym popołudniem ejdzie do ds...Kciuki...Maluchy się dziś całkowicie odblokowały,wczoraj tuliłam Nieśmiałka pół dnia,myślałam że to nic nie da...Rady Halbiny jak zwykle skuteczne...O 6 weszłam do pokoju z kaszą i kto na mnie skakał,warczał szarpał koszulę?Nieśmiałek!!!Jestem dumna że odblokowałam psiaka:D Brany na ręce już się nie trzęsie tylko się tuli do szyi i zasypia...wczoraj mi zasnął na ramieniu wtulony a mnie leciały łzy szczęścia...Obydwa tak szaleją że szok...Ile to miłość człowiek do zwierząt potrafi zdziałać...:)Od ponad tygodnia poświęcam czas tylko maluszkom w między czasie moim zwierzakom tez oczywiście,pies Im matkuje koty mruczą do snu...Pojutrze wraca teściowa trzeba sprzątać bajzel(w jej pokoju gościnnym) Quote
Gosiara Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Państwo się rozmyślili zanim Go zobaczyli:( Quote
Recommended Posts