Gosiara Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 W wtorek biorę maluszki do siebie przynajmniej bede spokojnie spała i będą bezpieczne...W poniedziałek drugi raz j odrobaczam...tydzień po odrobaczeniu szczepimy:0Wszystkko pod kontrola veta,będą miały książeczki zdrowia:)Trzymajcie kciuki za domki!Sunia i biały piesek w łatki idą Tydzień po szczepieniu:) do ds na 100%,za dwa maluszki trzymajcie kciuki! Quote
Gosiara Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Dziś maleńtaski jadły gotowanego kuraka:) Quote
malagos Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Dzielne zuchy! Ale i Ty, Gosiu, kochana kobieta.......... Quote
Gosiara Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Codziennie jeżdzę do maluszków 40minut busami w jedną stronę jestem już tym trochę przemęczona...Poczekam jeszcze kilka dni,bo dziś widziałam jak małe mocno piją od mamusi mleczko,po zjedzeniu kurczaka,mamusia nabrała ciałka,niestety jest taka dzika że nie jestem w stanie zrobić fotki...:)Kochana jestem,ale tylko dla zwierząt...:diabloti: pół kuchni wywaliłam(stół,ławę) żeby kojec dla maluszków ustawić,mój mąż już odpuścił,bo wie że nie wygra:pchodz sam kocha zwierzaki,przymyka oczy na moje poświęcenia zwierzakom,często kosztem mojego zdrowia:) Quote
Gosiara Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Mogłabym kogoś prosić o ogłoszenia szczeniaczków? Quote
wiga138 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Gosiu, będzie ok. W tym tygodniu, wspomogę maluszki. Ucałuj je w noski. Daj jakieś zdjecia ps. co z podkładami ? Dasz radę załatwić - nie z apteki ? Quote
OlaLola Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Łooo Gosiara, ale żeś się maluszków dorobiła :) czy mają jakieś ogłoszenia/tekst do ogłoszeń?? Quote
Gosiara Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Nie maja ogłoszeń,szczerze mówiąc nie mam weny ani czasu na tekst;/Wiga138 podkłady kupie w sklepie medycznym taniej dużo niż w aptece tam niedawno kupowałam dla Kaspia:) Zdjęcia porobi profesjonalne moja koleżanka:) Quote
OlaLola Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Tak na szybko wymyślony: W "Małym księciu" jest napisane "jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś"... właściciel, który pod gospodarstwo rolne podrzucił śliczną suczkę z jej małymi szczeniaczkami, chyba o tym zapomniał... Na szczęście istnieją jeszcze osoby, które są w stanie wziąć odpowiedzialność i pomóc niekoniecznie swoim psom... Mama piesków zostanie na gospodarstwie otoczona miłością i opieką, ale co ważniejsze, nikt już jej nie wyrzuci... Śliczne szczeniaczki szukają domu, domu na dobre i na złe, domu, który nigdy nie zapomni sentencji z Małego Księcia... Maluszki są cztery, trzy pieski i jedna suczka. Są odpchlone i odrobaczone, ale do adopcji będą dopiero od 12 września. Nie wyrosną na duże pieski. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Psiaki znajdują się w Zabrzu. Kontakt: kociarakometa@wp.pl lub telefon:699213418. Quote
OlaLola Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 hehe na szybko pisany. dziękuje :) jak wreszcie siądę do ogłoszeń to może parę też im porobię. jak jest dużo ogłoszeń gdzie się da to szczeniaki szybko idą. Ja o Kajtka miałam mnóstwo telefonów, ale to już jakiś czas temu. Quote
Gosiara Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Można jeszcze dodać że szczeniaczki do odebrania 10 września po 1 szczepieniu,maluszki posiadają książeczki zdrowia,są 2 razy odrobaczane;) Quote
Gosiara Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Dzis pojechałam po maluszki wzięłam duzy transporter,kurcze tak lał deszcz i wiało że głowę chciało urwać nie zabrałam,bo nie miałam transportu,a busami bałam się że się pochorują;( Quote
Agnieszka85 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Hej mam pytanie jak duże będą te psiaki i czy jeszcze jest wolny jakiś szczeniaczek ? bo koleżanka jest zainteresowana tylko ze ma być to mały piesek jak ursonie czy można prosić o zdjęcia piesków Quote
Gosiara Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 zostaly dwa pieski do adopcji zdjecia moge wyslac na meila;)pieseczki beda male:) Quote
Agnieszka85 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 To jesli nie zrobi to kłopoty to prosze maila Grazyna3822@interia.pl a czy zdjecie mamusi tez jest jesli tak to poprosze;) Quote
wiga138 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 PILNE, PILNE, PILNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy może ktoś pomóc Małgosi w przywiezieniu maluchów do niej do domu ??????? Sprawa pilna ! było wielu chętnych a jak doszło co do czego ...klapa Maluchy marzną !!! Ja z Warszawy przecież nie przyjadę ! Zwróce za benzynę ! Quote
Gosiara Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 :shake::-( jest coraz zimniej,dziś je drugi raz odrobaczyłam po tygodniu...Tam jest zimno ttrszkę dla takich maluszków co gorsza maluchy się rozłażą i podchodzą pod kojec dwóch Kaukazów,które się tylko oblizują na ich widok;/ Quote
Gosiara Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Agnieszka85 napisał(a):To jesli nie zrobi to kłopoty to prosze maila Grazyna3822@interia.pl a czy zdjecie mamusi tez jest jesli tak to poprosze;) Mamusia jest malutka nie mam jej zdjec jak przyjezdzam wybywa,mamusia wielkości jamnika:)zdjęcia wysłałam:) Quote
Agnieszka85 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Gosiara napisał(a):Mamusia jest malutka nie mam jej zdjec jak przyjezdzam wybywa,mamusia wielkości jamnika:)zdjęcia wysłałam:) Dziękuje;) Quote
Gosiara Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Mam transport moja koleżanka mnie jutro do domu z maluszkami zawiezie,tylko musze Jej 20zł za paliwo dac bo to 40km.a dziewczyna sama ciężko ma... Quote
Gosiara Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Koleżanka mnie wystawiła,jutro rano zabierze mnie mój kolega taksówkarz i nie wezmie tyle ile trzeba;) Quote
Gosiara Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Dziewczynka i chłopczyk biało czarny mają zaklepane świetne domki,sprawdziłam:)Dwaj chłopcy czekają na domki stałe! Quote
Recommended Posts