Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W wtorek biorę maluszki do siebie przynajmniej bede spokojnie spała i będą bezpieczne...W poniedziałek drugi raz j odrobaczam...tydzień po odrobaczeniu szczepimy:0Wszystkko pod kontrola veta,będą miały książeczki zdrowia:)Trzymajcie kciuki za domki!Sunia i biały piesek w łatki idą Tydzień po szczepieniu:) do ds na 100%,za dwa maluszki trzymajcie kciuki!

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Codziennie jeżdzę do maluszków 40minut busami w jedną stronę jestem już tym trochę przemęczona...Poczekam jeszcze kilka dni,bo dziś widziałam jak małe mocno piją od mamusi mleczko,po zjedzeniu kurczaka,mamusia nabrała ciałka,niestety jest taka dzika że nie jestem w stanie zrobić fotki...:)Kochana jestem,ale tylko dla zwierząt...:diabloti: pół kuchni wywaliłam(stół,ławę) żeby kojec dla maluszków ustawić,mój mąż już odpuścił,bo wie że nie wygra:pchodz sam kocha zwierzaki,przymyka oczy na moje poświęcenia zwierzakom,często kosztem mojego zdrowia:)

Posted

Nie maja ogłoszeń,szczerze mówiąc nie mam weny ani czasu na tekst;/Wiga138 podkłady kupie w sklepie medycznym taniej dużo niż w aptece tam niedawno kupowałam dla Kaspia:)
Zdjęcia porobi profesjonalne moja koleżanka:)

Posted

Tak na szybko wymyślony:

W "Małym księciu" jest napisane "jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś"... właściciel, który pod gospodarstwo rolne podrzucił śliczną suczkę z jej małymi szczeniaczkami, chyba o tym zapomniał... Na szczęście istnieją jeszcze osoby, które są w stanie wziąć odpowiedzialność i pomóc niekoniecznie swoim psom... Mama piesków zostanie na gospodarstwie otoczona miłością i opieką, ale co ważniejsze, nikt już jej nie wyrzuci...
Śliczne szczeniaczki szukają domu, domu na dobre i na złe, domu, który nigdy nie zapomni sentencji z Małego Księcia... Maluszki są cztery, trzy pieski i jedna suczka. Są odpchlone i odrobaczone, ale do adopcji będą dopiero od 12 września. Nie wyrosną na duże pieski. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Psiaki znajdują się w Zabrzu. Kontakt:
kociarakometa@wp.pl lub telefon:699213418.

Posted

hehe na szybko pisany. dziękuje :) jak wreszcie siądę do ogłoszeń to może parę też im porobię. jak jest dużo ogłoszeń gdzie się da to szczeniaki szybko idą. Ja o Kajtka miałam mnóstwo telefonów, ale to już jakiś czas temu.

Posted

Dzis pojechałam po maluszki wzięłam duzy transporter,kurcze tak lał deszcz i wiało że głowę chciało urwać nie zabrałam,bo nie miałam transportu,a busami bałam się że się pochorują;(

Posted

Hej mam pytanie jak duże będą te psiaki i czy jeszcze jest wolny jakiś szczeniaczek ? bo koleżanka jest zainteresowana tylko ze ma być to mały piesek jak ursonie czy można prosić o zdjęcia piesków

Posted

PILNE, PILNE, PILNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy może ktoś pomóc Małgosi w przywiezieniu maluchów do niej do domu ??????? Sprawa pilna ! było wielu chętnych a jak doszło co do czego ...klapa
Maluchy marzną !!!
Ja z Warszawy przecież nie przyjadę ! Zwróce za benzynę !

Posted

:shake::-( jest coraz zimniej,dziś je drugi raz odrobaczyłam po tygodniu...Tam jest zimno ttrszkę dla takich maluszków co gorsza maluchy się rozłażą i podchodzą pod kojec dwóch Kaukazów,które się tylko oblizują na ich widok;/