jano Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 pewnie ze jesteśmy zadowoleni a psiury się dogadują bulek odżył odkąd pojawiła się u nas Alma napewno wstawimy fotki na roczek wysłalismy pare fotek na e maile dostałes Łukasz ? Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [SIZE="3"]Gdybyście kiedys chcieli uzyskać własne potomstwo po ALMIE to możecie mieć Białe rzadkie maluchy.Nie wiem jak z "rudymi" gdyż jeszcze nie używałem Czerwonego reproduktora, ale wszystko przed nami.Babka Almy jest ruda. w każdym bądź razie dziękuje za fotografie, życzę dużo zdrowia dla suni, bo właścicieli trafiła wspaniałych a co najważniejsze mieszkają tam gdzie psiaki mogą mieć to co najbardziej uwielbiają, DŁUGIE PIĘKNE SPACERY W CUDOWNYCH MIEJSCACH. POZDRAWIAM SERDECZNIE. Łukasz Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 SLICZNA FIGURKA Z BRĄZU..... FOTOGRAFIA MONIKI. Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 zobaczcie jekie fajne fotki znalazłem urocze.... i takie.Piękny rudzielec.cudowny. Quote
Recommended Posts