rodzice Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Niestety Pedruś na lepsze fotki się nie załapał bo nasza pani fotograf nie zorientowała sie że wszedł na ring hawańczyk i po prostu nie zdążyła . Przykro mi bardzo . Wstawiajac fotki Meisi 3 razy musialam je poprawiać bo myliłam ja z Arabelką , całe szczęscie ze ringówki były innych kolorów . Quote
Hawanka Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Nic nie szkodzi że z Ringu nie ma :) ale jak zeszłam z ringu były robione 2 foteczki :) Quote
rodzice Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Hawanka napisał(a):Moja znajoma robiła Fotki ale mąz niechcąco wykasował wiec pedrusia nie ma ;( Ale Ulu powinna byc foteczka jak pedro rozmyśla na stoliku :D nie dostałam takiej fotki , a kto robił , kolezanka w sukience czy spodniach ? Quote
Hawanka Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Monia A ty masz jakieś foteczki ???:lol: Quote
Hawanka Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 rodzice napisał(a):nie dostałam takiej fotki , a kto robił , kolezanka w sukience czy spodniach ? w sukieńce :) Quote
rodzice Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 no to zaraz do niej napiszę ale ona na weekend wyjechała do rodziny wiec trochę bedziesz musiala poczekać . Quote
rodzice Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Monika mamy zgode mozna korzystać ze zdjęc . Kopiuj które chcesz . Quote
Hawanka Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 rodzice napisał(a):no to zaraz do niej napiszę ale ona na weekend wyjechała do rodziny wiec trochę bedziesz musiala poczekać . Spokojnie :):):) Quote
Kero Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Serdeczne gratulacje dla wszystkich :) Arabelka prześliczna, i pomimo iż oczywiście uważam moją Aferkę za najpiękniejszą ;P to muszę przyznać, że Arabella naprawdę robi wrażenie. Piękny błyszczący włos i widać, że wspaniale prezentuje się na ringu. Brawo Monia za wspaniałe przygotowanie i oczywiście gratulacje z powodu ekspresowego uzyskania młodzieżowego championa. Poszłyście jak burza z Arabelką :) Zwyciężczyni Polski Meisunia też prześliczna, widać że ma piękny i obfity włos oraz świetnie się prezentuje w ruchu :) Gratuluję ukończenia championatu oraz wspaniałych tytułów :) No i oczywiście wielkie gratulacje dla "blondyneczka - rodzyneczka" Pedrusia ;P Świetnie się prezentuje między dwoma dziewczynami na zdjęciu w tym twarzowym wdzianku ;) Aż żałuję, że się spóźniłam z tym Poznaniem, no ale mam nadzieję, że przynajmniej w Opolu będzie możliwość spotkania się :) Quote
Monia85 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 O tym to nie musisz mi przypominać :diabloti:, ale proszę bardzo. Quote
Recommended Posts