Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bursztynki napisał(a):
Z tego co słyszałam to sedziapokazał "swoje oblicze"był bardzo skąpy w ocenach,pomimo że opisy Super to oceny nawet dostateczne ....................
Gratuluje Wszystkim Pedro ocena dobry Pozdrawiam

no pokazał ale to TYLKO moja wina a nie psa ze mamy ocene dobrą....

Posted

Wystawy w Poznaniu okazały się dla nas dwoma dniami pełnymi niespodzianek . Po pierwszym dniu po prostu siąść i płakać . Meisi nie czula sie najlepiej , ogonek w dole , smutna minka , sedzia dziwił sie jaka ona spokojniutka . w opisie mamymiedzy innymi slaba dynamika ruchu i szata nieodpowiednio przygotowana do wystawy . wydawałoby sie - na nic chodzenie w odzywkach przed wystawa . Ocena bardzo dobra to jednak bardzo dobra ocena i nie powinnam sie martwić , troche się jednak zbuntowalam i stwierdzilam ze kapać Meisi drugi raz nie bede , co ma być w niedziele to bedzie i tyle . Na noc spryskalam ja tylko jeszcze raz odżywka i poszłyśmy spać . W niedziele pełne obaw wchodziłyśmy kolejno na ring . Monika była bardziej spieta hi hi bo przed wejsciem uzmyslowilam jej o jaka stawke walczymy - o zwyciestwo Polski . Miala wiec troszke wieksza treme chociaż niepotrzebnie bo nasza Arabelka przygotowana była perfekcyjnie ( matko jak ona mi sie podoba ! ) . Po zejsciu Pedrusia nadzieja weszła w nasze serca - Pedro ocena doskonała . Potem Arabella - doskonała , najlepszy junior i oczywiście młodzieżowy zwycięzca Polski ! Przyszła kolej na Meisi , he he po ocenie stanelyśmy z Bella do porownania , sędzina wskazala na Meisi i odeszła , myślałam ze właśnie wybrano najlepsza sukę i teraz bedzie porównanie o zwyciestwo rasy a tu okazalo sie ze w tempie ekspresowym zakonczono ocene hawańczykow . Dopiero po zejsciu z ringu okazalo sie ze Meisi ma CWC , kolejnego trzeciego CACIBA , BoBa , i zwyciestwo Polski . Dzisiaj włos się podobał , jego struktura tez . I bądź tu człowieku mądry ! Po otwarciu teczki okazało sie również ze sa w niej 3 piękne medale , każdy innej wielkości .
Musze wspomnieć że w tym momencie Meisi ukonczyła dorosły championat .Brakowalo nam tylko jedno małe CWC , dostaliśmy troszke wiecej co bardzo nas cieszy .
foteczek mam kilka dość slabej jakosci , czekam jeszcze na przesłanie mi fotek ktore robila znajoma znajomej bardzo profesjonalnym sprzetem . Mam nadzieje ze beda w bardzo dobrej jakosci .
Dziewczyny , bardzo milo bylo Was poznać ! My na razie robimy dłuższą przerwę w wystawach więc pewnie nie zobaczymy się tak predko .

Posted

rodzice napisał(a):
Wystawy .
Dziewczyny , bardzo milo bylo Was poznać ! .

Oj było super no i wrescie sie Poznalismy!!!!
ale szkoda ze bedzie przerwa
no i czekamy spokojnie na fotyy;)

Posted

Serdeczne Gratulacje dla Wszystkich .....Brawo i jeszcze raz Brawo !!!!!!!! Każdy zadowolony a hawańczyki docenione bo są piękne"dwie brunetki i śliczny blondyn" oj szkoda że mnie tam nie było całuski dla psików i ich właścicieli.Ula buziaki dla pięknej Meisuni.Pedruś też pokazał klase.Monia widzę że Arabelka idzie jak burza ,kurde to moja prawnuczka hi hi .................Gratki raz jeszcze

Posted

Było super!!! Jestem bardzo dumna z mojej małej, a córka już chwali się swoim psiakiem w przedszkolu ile to medali przywiozła ze sobą :multi:. Arabella w ciągu jednego miesiąca i do tego mając 10 miesięcy ukończyła Młodzieżowy Championat. Po sobotnim dniu było widać, ze nawet będąc jednym w stawce nie było tak łatwo zdobyć wygranej, dlatego tym bardziej jestem z tego dumna. I sędziemu p. Opara i sędzinie p.Nikitina bardzo podobał się włos Arabelli oraz charakter, kiedy trzeba jest zrównoważona i spokojna, ale jak chodzi po ringu to emanują wesołością i widać to po jej ruchu. Choć wczoraj muszę przyznać, że podskakiwała jak sarenka, ale była to moja wina, bo chyba za mocno ją na ringówce podwiesiłam. Byłam tak zestresowana porównaniem, że chciałam, aby wypadła jak najlepiej, bo dowiedziałam się o co walczymy :crazyeye:. Ale i tak uzyskałam to co chciałam najbardziej zdobyć, czyli MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT :multi: Nasze następne wystawy to Wilno i dopiero w pośredniej możemy wystartować po 24 marca 2011 roku, więc najprawdopodobniej jako pierwszą wystawę w tej klasie zaliczymy klubową i międzynarodową w Opolu. [SIZE=2]

Posted

Iwonko na drugim zdjeciu od gory w ostatniej serii zdjec , kolo mnie w tle stoi pani ktora kupiła od ciebie suczke - ma ja w ramionach , to czarna sunia po Badiku .
Zreszta zaraz wstawię lepsze zdjecie

Uploaded with ImageShack.us

Mała jest bardzo ładna tylko obcięta . Namawiałyśmy tę panią na wystawy , moze się skusi w przyszłym roku .

Posted

ja nie jestem autorka tych ostatnich zdjęc ale były robione na moja prośbe więc sadzę że nie bedzie problemu . Fotki robiła kolezanka koleżanki , zapytam jeszcze zeby sie upewnić ale sądzę ze nie będzie problemu . Zaraz wstawie reszte przysłanych mi fotek .