Hawanka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Wybiera sie ktoś ????? [FONT=Tahoma]MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH INTERNATIONAL DOG SHOW (CACIB)[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]iiiiiiii[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=3]MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH [FONT=Tahoma]ZWYCIĘZCA POLSKI POZNAŃ 2010[/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Mnie bardzo korci zeby jechać na 2 dni :eviltong::cool3::evil_lol:[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]ZGŁOSZENIA DO 12-09-2010 [/FONT] Quote
bursztynki Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Oj będzie troche "Bursztynkowych " Hawańczyków" im więcej przedstawicieli rasy z Polski tym lepiej,Justynka zgłaszaj Pedrusia Quote
rodzice Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 W pierwszym dniu wystawy Meisi zgłoszona w klasie pośredniej , w drugim dniu w otwartej . Quote
Hawanka Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 rodzice napisał(a):W pierwszym dniu wystawy Meisi zgłoszona w klasie pośredniej , w drugim dniu w otwartej . A my w dwa dni w Pośredniej ;) Bardzo sie ciesze ze zobacze Meisi :) Quote
rodzice Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ale bedzie wesoło . Mam nadzieje ze bedzie nas bardzo dużo i poznamy sie lepiej . Quote
Hawanka Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 jest już spis wystawców i plan sędziowania na oba dni 6.11.2010 http://www.poznan.zkwp.pl/oddzialy.p...oddzial=poznan 7.11.2010 http://www.poznan.zkwp.pl/oddzialy.p...oddzial=poznan mało havanów :( Quote
ann1 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Myślałam, że będzie więcej.Trzymam kciuki za wszystkich. Quote
Hawanka Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 ann1 napisał(a):Myślałam, że będzie więcej.Trzymam kciuki za wszystkich. no masakra jest mi przykro ze tak mało ale pewnie cena przeraziła ... Quote
bursztynki Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 A ja mysle że pora roku................. Quote
rodzice Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 wielka szkoda , liczyłam na dużą stawkę Quote
Cezus80 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 nio faktycznie malutko ;( w Legionowie stawka większa!!!!. CEna faktycznie szok ;( ale z drugiej strony tylko raz w roku jest tytuł Zwycięzcy Polski do zdobycia Quote
Hawanka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 ja juz mam potwierdzenie tylko nie dostałam numerku zapłaciłam wczasie i nie dali numerka wrrrr maja bałagan .... Quote
Hawanka Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Hawanka napisał(a):ja juz mam potwierdzenie tylko nie dostałam numerku zapłaciłam wczasie i nie dali numerka wrrrr maja bałagan .... Naszczescie numerki mam dostałam pózniej :)wiec cały pakiecik jest no i juz tylko tydzień do wystawy :) Quote
rodzice Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Meisi chodzi juz z odżywka na włosach . Mam nadzieję ze wystawa bedzie udana . Quote
Hawanka Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 rodzice napisał(a):Meisi chodzi juz z odżywka na włosach . Mam nadzieję ze wystawa bedzie udana . napewno bedzie udana I wrescie Piękna Meisi zobacze Jupi :D Quote
bursztynki Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Trzymam za Was kciuki...................moje słoDKIE HAWAŃCZYKI Quote
Hawanka Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 bursztynki napisał(a):Trzymam za Was kciuki...................moje słoDKIE HAWAŃCZYKI Nie dziekuje :) pedrus tez od dzisiaj z odzywką chodzi :) Quote
Monia85 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 A my już po wstępnej kąpieli z odżywkami regeneracyjnymi i nawilżającymi. Odżywki nie nakładam, bo w przypadku Arabelli źle się to kończy podczas spacerów i daje odwrotny efekt do zamierzonego, włos jest w gorszej kondycji niz przed nałożeniem odżywki, ale spryskuje ją delikatną mgiełką z roztworu keratyny, wit. B5 oraz jedwabiu. Do zobaczenia na wystawie, trzeba gdzieś wspólny obiadek zaplanować ;D Quote
Hawanka Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Monia85 napisał(a): Do zobaczenia na wystawie, trzeba gdzieś wspólny obiadek zaplanować ;D Oj trzeba :):):) Quote
Havany Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 I już po pierwszym dniu sędziowania - Arabella zgarnęła dziś wszystko !!! Złoto, Najlepszy Junior, Zwycięzca Młodzieży, Zwycięzca Rasy ! Monia - ogromne gratulacje ! Czekamy na jutro. Trzymamy kciuki za wszystkich. Quote
bursztynki Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Z tego co słyszałam to sedziapokazał "swoje oblicze"był bardzo skąpy w ocenach,pomimo że opisy Super to oceny nawet dostateczne .................... Gratuluje Wszystkim Pedro ocena dobra, Meisunia bardzo dobra ,no jak już koleżanka wspomniała Arabella doskonała Gratuluje Wszystkim psiakom i właścicielom.Trzymam kciuki za dzien jutrzejszy.Pozdrawiam Quote
Havany Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Z tego co wiem: Meisi - Zw.Polski 2010 a Arabella - Mł.Zw.Polski 2010 ! Gratulujemy wszystkim ! Quote
Hawanka Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Havany napisał(a):Z tego co wiem: Meisi - Zw.Polski 2010 a Arabella - Mł.Zw.Polski 2010 ! Gratulujemy wszystkim ! Zgadza sie była super pedrus tez sie spisał choć dzisiaj pedrus został przestraszony i poszedł mi nie tak płynnie jak trenowałam ale mamy ocene doskonała i złoto:) Jak to sie mówi nie odrazu Rzym zbudowano :D Nastepna wystawa Gdańsk!!! Quote
Recommended Posts