Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka wszystkiego naj naj i spełniania marzeń.
Uwielbiam Twoje wątki są takie radosne i "żywe"
Czekam na wątek nowego tymczasowicza
I jeszcze raz Dyziu powodzenia i dużo miłości :)

Posted

agnieszka24 napisał(a):
Dziękuję Atomowko :loveu:
Niedługo będę musiała założyć dwa nowe wątki - labka i astusia, jak już do mnie dojedzie :p

Trzymajcie kciuki za Dyziulka! Oby to był ten wymarzony domek..

Masz to u mnie jak w banku!!!!!!!!!!!!

Posted

Dyzio pojechał do domku :loveu:

Oddałam go z czystym sercem. Będzie miał wspaniałą pańcię. Wiadomości będziemy mieć z pierwszej ręki, bo pańcia zalogowała się na dogo :) Z niecierpliwością czekam na wieści jak rezydentka przyjęła Dyziulka i jak zareagowały kotki.

Bądź szczęśliwy mój maluszku!! :calus:

Posted

Maluch zadowolony szaleje w nowym domku. :) Sunia ślicznie go przyjęła i zaraz zaprosiła do zabawy. :multi: Od chwili przyjazdu bez wytchnienia bawili się w berka, jak się umordowali to na lężąco się podgryzali. Zapowiada się piękna przyjaźń :) Sunieczka jest jeszcze młodziutka i chętna do zabawy, idealna towarzyszka dla Dyzia. Domownicy na na powitanie zostali sowicie obdzieleni buziakami :loveu: Dyź podbiegł przywitać się z kotkiem persem i zarobił łapką w nos :evil_lol: Kotek musiał pokazać czyj to dom.
Jestem spokojna i szczęśliwa, że Dyzio ma taki super domek!

Posted

agnieszka24 napisał(a):
Maluch zadowolony szaleje w nowym domku. :) Sunia ślicznie go przyjęła i zaraz zaprosiła do zabawy. :multi: Od chwili przyjazdu bez wytchnienia bawili się w berka, jak się umordowali to na lężąco się podgryzali. Zapowiada się piękna przyjaźń :) Sunieczka jest jeszcze młodziutka i chętna do zabawy, idealna towarzyszka dla Dyzia. Domownicy na na powitanie zostali sowicie obdzieleni buziakami :loveu: Dyź podbiegł przywitać się z kotkiem persem i zarobił łapką w nos :evil_lol: Kotek musiał pokazać czyj to dom.
Jestem spokojna i szczęśliwa, że Dyzio ma taki super domek!

Wspaniale.
Już mi się tęskni za Nim :)

Posted

Witam wszystkich:)
Jestem nową pańcią Dyziaczka, jestem bardzo szczęśliwa że trafił do mnie bo to naprawdę słodki piesio. Moja sunia również bardzo się cieszy że ma nowego kolegę i cały czas szalały dopiero teraz troszkę odpuściły bo Dyzio zmęczony podróżą zasnął a Negrunia zajęła się kostką:) niestety piesków nie da się już rozłączyć bo zaraz jest pisk i drapanie o drzwi:) Zapoznanie z kotkami również przebiegło dobrze, pers od razu pokazał kto tu rządzi łapką.... Wszyscy domownicy dostali mnóstwo buziaków i wszyscy polubili Dyzia więc napewno wszystko się ułoży:) jutro wstawię kilka zdjęć z nową psią mamą:)
Pozdrawiam
Ania

Posted

Aga - gdyby ktoś dzwonił/pisał o Dyzia to jest sunieczka - szczylek ino ciut starszy i ciut podobny - no ale moze ktoś się zakocha;)

Morenka bardzo lubi ludzi, jest tz lizusem pospolitym. Z psami bez problemu, z suczkami jej jeszcze nie puszczałam.
Ma ok 7 miesiecy, to jeszcze szczylek:smile:. Troche trzeba popracowac nad wychowaniem, ale to bardzo fajny pies.

http://www.dogomania.pl/threads/192131-%C5%82aciata-Kropka-pr%C4%99gowana-Morena-i-Tigerek-krzywo%C5%82apek-HELP-Toffik-wr%C3%B3ci%C5%82-z-adopcji/page10

i na wątku jest jeszcze taka śliczna niunia - no może nie pręgowana, ale śliczna:)

Kropeczka :

Posted

U Dyziulka wszystko super :) Wstał o 7 rano i do 15 ganiał się na podwórku z Negrą. Łobuziaki nie mogą się sobą nacieszyć. :p Mały nie tęskni za mną, bo nie ma czasu. Tyle fajnych osób go otacza, no i nowa koleżanka jest super- dużo lepsza niż Hiena! Była trochę awantura o spanie w łóżku, bo Negra nie chciała go wpuścić, więc Dyź został wyeksmitowany do pokoju rodziców. Spał koło łóżka, ale w środku nocy zmarznięty wcisnął się pod kołderkę. Psiaki dogadują się super. Dyziulek napewno jest bardzo szczęśliwy, bo wreszcie ma się z kim wyszaleć. Był troszkę zaskoczony, że mógł sobie biegać luzem przed domem i nikt nie trzymał go na smyczy, ani nie stał obok ;) Ale od czego jest nauczycielka Negra - maluch naśladuje ją w wszystkim i biega za nią wszędzie. Takie papużki nierozłączki :loveu: Poważniejszych spięć nie było między psiakami. Oczywiście Negra ustala granice, ale maluch był wychowywany przez Hienę w karności, więc powinno być dobrze.

Jestem spokojna o Dyzia, wiem że trafił do cudownego domu :loveu:

Aniu czekamy na zdjęcia twoich psiaczków!! :cool3:

Posted

no co ty Aniu ;) Hiena nie dopuszcza do siebie żadnego szczeniaka, nie pozwala się dotykać ani przytulić. Ale za to dobrze je wychowuje, może trochę zbyt ostro ale malcom wychodzi to na dobre :) Nie ma to jak jasno ustalone granice :p