agnieszka24 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Dziękuję za życzenia :loveu: Też marzę o tym by moje maluchy trafiały do cudownych domków! Poprzednim się udało wspaniale trafić, oby Dyziulek zaznał wreszcie szczęścia! http://i56.tinypic.com/34go6yu.jpg Dzięki Aniu, cudne foto :loveu: To postawię wam torcik, a co! :tort: :drink1: :drink1: Quote
andzia69 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 no to i ja jeszcze raz - wszystkiego naj naj naj z okazji oczywiscie 18 urodzin:loveu::loveu::loveu::new-bday::buzi: Quote
Atomowka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Agnieszka wszystkiego naj naj i spełniania marzeń. Uwielbiam Twoje wątki są takie radosne i "żywe" Czekam na wątek nowego tymczasowicza I jeszcze raz Dyziu powodzenia i dużo miłości :) Quote
agnieszka24 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Dziękuję Atomowko :loveu: Niedługo będę musiała założyć dwa nowe wątki - labka i astusia, jak już do mnie dojedzie :p Trzymajcie kciuki za Dyziulka! Oby to był ten wymarzony domek.. Quote
baster i lusi Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 agnieszka24 napisał(a):Dziękuję Atomowko :loveu: Niedługo będę musiała założyć dwa nowe wątki - labka i astusia, jak już do mnie dojedzie :p Trzymajcie kciuki za Dyziulka! Oby to był ten wymarzony domek.. Masz to u mnie jak w banku!!!!!!!!!!!! Quote
agnieszka24 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Dyzio pojechał do domku :loveu: Oddałam go z czystym sercem. Będzie miał wspaniałą pańcię. Wiadomości będziemy mieć z pierwszej ręki, bo pańcia zalogowała się na dogo :) Z niecierpliwością czekam na wieści jak rezydentka przyjęła Dyziulka i jak zareagowały kotki. Bądź szczęśliwy mój maluszku!! :calus: Quote
ania z poznania Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Powodzenia w nowym domku, maluszku :) Quote
agnieszka24 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Maluch zadowolony szaleje w nowym domku. :) Sunia ślicznie go przyjęła i zaraz zaprosiła do zabawy. :multi: Od chwili przyjazdu bez wytchnienia bawili się w berka, jak się umordowali to na lężąco się podgryzali. Zapowiada się piękna przyjaźń :) Sunieczka jest jeszcze młodziutka i chętna do zabawy, idealna towarzyszka dla Dyzia. Domownicy na na powitanie zostali sowicie obdzieleni buziakami :loveu: Dyź podbiegł przywitać się z kotkiem persem i zarobił łapką w nos :evil_lol: Kotek musiał pokazać czyj to dom. Jestem spokojna i szczęśliwa, że Dyzio ma taki super domek! Quote
izabella_k Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Powodzenia Dyziulku, trzymam mocno kciuki za maluszka Quote
nina_q Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Agus, spoznione ale szczere zyczenia stu lat i wychowania maaaaasy porządnych piesków :evil_lol::loveu: Quote
Marzycielka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 agnieszka24 napisał(a):Maluch zadowolony szaleje w nowym domku. :) Sunia ślicznie go przyjęła i zaraz zaprosiła do zabawy. :multi: Od chwili przyjazdu bez wytchnienia bawili się w berka, jak się umordowali to na lężąco się podgryzali. Zapowiada się piękna przyjaźń :) Sunieczka jest jeszcze młodziutka i chętna do zabawy, idealna towarzyszka dla Dyzia. Domownicy na na powitanie zostali sowicie obdzieleni buziakami :loveu: Dyź podbiegł przywitać się z kotkiem persem i zarobił łapką w nos :evil_lol: Kotek musiał pokazać czyj to dom. Jestem spokojna i szczęśliwa, że Dyzio ma taki super domek! Wspaniale. Już mi się tęskni za Nim :) Quote
andzia69 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 to czekamy na relacje i zdjęcia nowej pani i dopiwro wtedy zmienię tytuł;) Quote
ania/ Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Witam wszystkich:) Jestem nową pańcią Dyziaczka, jestem bardzo szczęśliwa że trafił do mnie bo to naprawdę słodki piesio. Moja sunia również bardzo się cieszy że ma nowego kolegę i cały czas szalały dopiero teraz troszkę odpuściły bo Dyzio zmęczony podróżą zasnął a Negrunia zajęła się kostką:) niestety piesków nie da się już rozłączyć bo zaraz jest pisk i drapanie o drzwi:) Zapoznanie z kotkami również przebiegło dobrze, pers od razu pokazał kto tu rządzi łapką.... Wszyscy domownicy dostali mnóstwo buziaków i wszyscy polubili Dyzia więc napewno wszystko się ułoży:) jutro wstawię kilka zdjęć z nową psią mamą:) Pozdrawiam Ania Quote
andzia69 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Witamy na dogo nową pańcię Dyzia:):) i czekamy na zdjęcia;) mam nadzieję, że już więcej tego tytułu zmieniać nie będę... Quote
baster i lusi Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 andzia69 napisał(a):Witamy na dogo nową pańcię Dyzia:):) i czekamy na zdjęcia;) mam nadzieję, że już więcej tego tytułu zmieniać nie będę... Andzia wypluj to słowo.Dyziulek powodzenia. Quote
agnieszka24 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Witaj aniu! :) Super, że już jesteś! Bardzo bym chciała żebyś chwaliła się nam wyczynami psiaków :) Teraz kilka fotek ze swoją pańcią :) Fajnie się bawiliśmy Quote
agnieszka24 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 nasza ostatnia wspólna fotka. Wstawię, bo Dyź ładnie wyszedł :loveu: ostatnie wspólne fotki Dyziulka i małego czarnuszka :p Chłopaki uwielbiali się bawić. :loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Aga - gdyby ktoś dzwonił/pisał o Dyzia to jest sunieczka - szczylek ino ciut starszy i ciut podobny - no ale moze ktoś się zakocha;) Morenka bardzo lubi ludzi, jest tz lizusem pospolitym. Z psami bez problemu, z suczkami jej jeszcze nie puszczałam. Ma ok 7 miesiecy, to jeszcze szczylek:smile:. Troche trzeba popracowac nad wychowaniem, ale to bardzo fajny pies. http://www.dogomania.pl/threads/192131-%C5%82aciata-Kropka-pr%C4%99gowana-Morena-i-Tigerek-krzywo%C5%82apek-HELP-Toffik-wr%C3%B3ci%C5%82-z-adopcji/page10 i na wątku jest jeszcze taka śliczna niunia - no może nie pręgowana, ale śliczna:) Kropeczka : Quote
agnieszka24 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 aniu/ jak minęła wam pierwsza noc? Dyziulek dobrze spał? Pytam, bo ciekawa jestem , czy Negra wpuściła małego pod kołderkę :cool3: Quote
ania z poznania Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Jak młodsza Gracja! http://i927.photobucket.com/albums/ad118/mru_int/sylwia_1/IMG_2297.jpg Quote
agnieszka24 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 U Dyziulka wszystko super :) Wstał o 7 rano i do 15 ganiał się na podwórku z Negrą. Łobuziaki nie mogą się sobą nacieszyć. :p Mały nie tęskni za mną, bo nie ma czasu. Tyle fajnych osób go otacza, no i nowa koleżanka jest super- dużo lepsza niż Hiena! Była trochę awantura o spanie w łóżku, bo Negra nie chciała go wpuścić, więc Dyź został wyeksmitowany do pokoju rodziców. Spał koło łóżka, ale w środku nocy zmarznięty wcisnął się pod kołderkę. Psiaki dogadują się super. Dyziulek napewno jest bardzo szczęśliwy, bo wreszcie ma się z kim wyszaleć. Był troszkę zaskoczony, że mógł sobie biegać luzem przed domem i nikt nie trzymał go na smyczy, ani nie stał obok ;) Ale od czego jest nauczycielka Negra - maluch naśladuje ją w wszystkim i biega za nią wszędzie. Takie papużki nierozłączki :loveu: Poważniejszych spięć nie było między psiakami. Oczywiście Negra ustala granice, ale maluch był wychowywany przez Hienę w karności, więc powinno być dobrze. Jestem spokojna o Dyzia, wiem że trafił do cudownego domu :loveu: Aniu czekamy na zdjęcia twoich psiaczków!! :cool3: Quote
ania z poznania Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Agnieszko, Hiena byłaby świetna do socjalizacji szczeniąt- sierotek! Quote
agnieszka24 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 no co ty Aniu ;) Hiena nie dopuszcza do siebie żadnego szczeniaka, nie pozwala się dotykać ani przytulić. Ale za to dobrze je wychowuje, może trochę zbyt ostro ale malcom wychodzi to na dobre :) Nie ma to jak jasno ustalone granice :p Quote
Recommended Posts