Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro filmik nagram :) Teraz Dyzio umordowany zasnął - Xenia go wymęczyła okrutnie, a on ją. :cool3: Co te dwa wariaty wprawiają -komedia normalnie! Dyziek łazi jej po głowie, skacze po niej,a ona nic :p Po godzinie szaleństw oboje mają dosć.

Posted

Oczko bardzo ładnie się goi :) Czasami Dyzio je trze, ale wygląda już o wiele lepiej :) Kilka niezbyt udanych fotek z wczorajszego spaceru. Dziś Dyzio poszalał w lesie, a jutro jedzie z nami do rodziców - będzie wesoło bo rodzice mają dwa psiaki :)

tutaj widac chore oczko

• 2 weeks later...
Posted

W środę Dyzio przeprowadza się do nowego domku Zamieszka koło Wieliczki. Jego pańcia po niego przyjedzie.
Rozważałam jeszcze oddanie Dyzia rodzinie z Kielc, ale nie będę samolubna. Wybrałam lepszy domek. Mój skarbek będzie miał towarzystwo amstaffki i dom z ogródkiem. Chciałabym spotykać Dyzia na spacerach, ale zależy mi na jego szczęściu. Wiem, że będzie w siódmym niebie, gdy zamieszka z innym psem i kotkami. Zostawiony sam rozrabia Nie ma co się dziwić, właśnie wymienia ząbki i się nudzi. Po powrocie można się nogą przeżegnać widząc takie pobojowisko Jak byłam u rodziców zjadł mamie kwiatka i pogryzł okulary, a spuściłam go z oczu tylko na kilka minut

Oczko bardzo ładnie się goi, choć codziennie staczamy ciężkie boje o jego zakropienie Maluch waży już 11 kg. Niedługo będzie miał 4 miesiące - czas najwyższy by trafił do kochającego domu!

Posted

Niedługo będzie miał 4 miesiące - czas najwyższy by trafił do kochającego domu!

no to proszę o kilka fotek takiego "dorosłego" dyziulka :)
mam nadzieję, że ten domek będzie idealny!

Posted

trzymam kciuki. Ten dom zapowiada się naprawdę dobrze. Te wcześniejsze, eh... do mnie też dzwonią tylko domy z dziećmi.

Dyźku, szcześcia! dobrze, ze bedziesz miał psią mamkę w tym domu.

Posted

Ostatnie wspólne fotki z moim małym pieszczoszkiem. Jutro maluszek jedzie do swojego własnego domku.

wariactwa z Hieną :) Ostatnio oba psiaki strasznie szaleją i często się bawią. Dyź jest drugim tymczasem, którego Hiena tak polubiła. Poprzednia była Mańka, a pozostałe maluchy ignorowała.

Posted

Taki prezent byłby najlepszy na świecie :loveu:
Za to wczoraj dostałam od dziewczyn z kielc wcześniejszy prezent urodzinowy w postacie malutkiego mixa labka :p

oto jak psiaki się witały

a oto i wczorajszy prezencik, tylko ciotki zapomniały mu kokardki uwiązać na szyi :evil_lol: