Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak wrócę z zajęć, to zrobię trochę zdjęć i wstawię. A najlepiej jak nakręcę filmik, bo Bruno jest komiczny kiedy tak burczy na Dyźka :evil_lol: Zasapałam dziś przez łobuzów. :mad: Wariowały do 1 w nocy i zasnąć nie mogłam. Powinnam być już na uczelni, a dopiero wstałam :razz:

Posted

A teraz trochę zaległych weekendowych fotek Bruna i Dyzia. Maluchy bardzo ładnie się bawiły. Kula nie daje sobie w kasze dmuchać i warczy okrutnie :evil_lol: Dyzio dzięki niemu nauczył się kontrolować siłę gryzienia, choć czasami ściśnie go za mocno. W niedziele szkraby bardzo ładnie się bawiły :loveu: Jak Bruno miał dość, to uciekał do swoje skrytki za łóżkiem :cool3: To kochana maleńka kuleczka :loveu:

a masz!

kochane łapeczki :loveu:

mały dusiciel :evil_lol:

Posted

Marzycielka napisał(a):
Ostatnio z Dyzkiem mamy nową zabawę.
Ja na niego warczę i szczekam a on nie wie :o co kaman: :D

.Tylko nie róbcie tego na ulicy:razz: ,bo ludzie będą sie za wami oglądać:crazyeye:Dyziulka oczęta mówią:multi:,,tylko mnie kochaj":multi:

Posted

baster i lusi napisał(a):
o mateńko jaka śliczna mordeczka.z Hienką wyglądają jak matka z synem.ten onek też twój?

onek jest mojego tz - wszystkie moje tymczasy, go uwielbiają, bo Cezar to wieczny szczeniak i uwielbia się bawić z maluchami :p

ania z poznania napisał(a):
Agnieszko, a jak Hiena zareagowała na Bruna, bo jakoś nie widzę jej fotek z zabawy?

Hienka bardzo miło przyjęła Kulę, aż w szoku byłam :) Bawić się z nim nie bawi, ale macha do niego ogonkiem i obwąchuje go. Jak Bruno za głośno warczy (bo Dyziek go molestuje), to biegiem leci i rozdziela chłopaków- trąca Bruna nosem tak długo aż się uspokoi :evil_lol: Komicznie to wygląda. Ale w końcu Kula przychodzi do nas w gości, więc Hiena musi pilnować porządku w swoim domu. A kurduple nie dają jej spać :p