Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dyzio szczęśliwy szaleje ze swoją siostrzyczką Negrą :) Rano wychodzi na szybkie siusiu, oglądając się czy jego pani czeka na niego w drzwiach, inaczej nie wyjdzie :evil_lol:Dopiero popołudniu psiaki idą sobie pobiegać. Rano jest im za zimno, nie ma co się dziwić, że dupka marznie po wyjściu spod kołderki :p

śpiochy :loveu:

[/ur

wygrzewanie na słoneczku :loveu:
[URL="http://img17.imageshack.us/i/pb264147.jpg/"]

bardzo się kochamy!

• Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Witamy wszystkich:)
Aragonik rośnie jak na drożdżach, już nie mogę go podnieść:) ale nic dziwnego bo jak tylko ktoś jest w kuchni to on odrazu przybiega i siada żeby mu dać coś do jedzonka:) Negrunia cały czas uczy małego co wolno a co nie, do dzieci jest o wiele spokojniejszy wie że nie wolno skakać i gryźć a jak tylko trochę przesadzi to Negra zaraz go ustawia. Negrunia zrobiła się taka opiekuńczą mamuśką wszystkiego go uczy, pokazuje a jak tylko mały zaszczeka to ona biegnie na pomoc:) a Aragonik to mały kombinator bo wie że rano nie wolno budzić Negruni bo ona się denerwuje więc on podchodzi pod okno i zaczyna szczekać że niby ktoś tam jest i tak Negrunia przybiega wiec jak już wstała to można się już bawić:) Aragon w ogóle jest już spokojniejszy na początku nie lubił się przytulać a teraz już sam przychodzi, nie bał się zakrapiania oczu a teraz niema żadnego problemu można mu wszystko zrobić:) Najgorszy był sylwester bo Aragonowi nie podobały się fajerwerki i strasznie ich się bał a w dodatku Negra nie boi się hałasu tylko szczeka więc mały nie wiedział co się dzieje i z tego wszystkie podsikiwał cały czas a na polko nie chciał wychodzić bo tam było jeszcze głośniej i tak jeszcze 2 dni jak się ściemniło to trzeba było z nim wychodzić bo sam się bał:( ale teraz jest już wszystko dobrze:)
pozdrawiam,
Ania, Negra, Aragon:)

Posted

slicznie dziękujemy za takie dobre wieści,twoja Negrunia to bardzo mądra sunia.ja też mam dwoje i wiem jak potrafią rozrabiać.Ale dostarczaja mi tyle radości i kocham je nad życie.Oby więcej było takich domków.

Posted

Wspaniale się czyta takie wiadomości :loveu: Negra to wyjątkowo mądra sunieczka - dobrze, że uczy Aragonika co wolno a czego nie :p Aniu dzięki za fotki!
Cudownie Aragorn wyrósł :loveu:

pooglądamy telewizję?

Śpiochy :loveu: