Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skopiuję początek z niebieskiego:

http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=4843&start=30

16 Sie 2010, 01:02 Po raz kolejny poszukujemy DT. Tym razem dla małego, 5-tyg szczylka ze schroniska.

20 Sie 2010, 15:47 Szczyl już po wizycie u weta. Został spryskany na pchły, bo caaały się ruszał.
Dostał środek na robale, ale od razu go wyrzygał. Dostał więc na ranek.
Jak Iza dzwoniła to słyszałam jego symfonie. Jakiś muzyk z niego rośnie.

issabela » 21 Sie 2010, 00:36 Dobra ciotki, pisze co następuje.
Mały jest słodki! Nie wiem bo nie jestem specjalistką w szczeniorach (gustuje w dorosłych psiakach:-) ) ale ten jest cukierek. Maleńki szkrab, biegajacy jak perszing za moja czwórka, która juz ma go serdecznie dośc. Widok gdzie dwa dorosłe pitbule uciekaja przed takim brutusem a ten w podskokach biega za nimi -cudo. Najgorsze jest to ze wydaje mu sie ze moj Dolar to jego mama,,,,szuka po brzuchu co by złąpac za cyca. Troche sie boje jak patrze na to wszystko bo Dolar nie jest delikatny ale to co robi z małym zszokowało mnie.... zachowuje sie nad wyraz delikatnie lize go,pozwala gryz po faflach.... no dobra ale o małym miałąm pisac.
Mały cała droge jęczał, drapał i wspinał sie na ręce.
W drodze do domu wjechalismy do lecznicy bo niestety skakały po nim robaczki. Teraz juz znacznie lepiej - mały sie nie drapie i ma siły na psoty.
Je ładnie i bez problemów - zjadał kurczaka z marchweka i ryżem i wciagnał serka ziarnistego za którym przepada! Mam nadzieje ze mu nie zaszkodzi.
Teraz spi słodko wtulony w misia - mam nadzieje na spokojna noc bo jutro czeka mnie cięzki dzien z psiakami fundacyjnymi:-)

Mały śpi na piętrze w pokoju gościnnym (jakby nie patrzeć jest gościem)- zauważyliśmy ze jak jest w pokoju sam to dłuzej śpi.Oby nie darł sie i serenad nie śpiewał nad ranem- a potrafi!
aaa i w zabawie z misiem nieżle na niego napierał..a jak warczy...hihi.
Juz go strasznie lubie!taka, mała słodka kulka.

Mały był w schronisku w Celestynowie - to kolejny celestyniak, który przyjechał na dt do kielców do Agi:loveu:

Mały przyjechał z moją siostra, która akurat dzisiaj była w stolicy - dzięki siostra!:loveu:

W tej chwili czeka u Ewelinki na przyjazd Agnieszki, która dzisiaj pojechała zawieźć swoją dotychczasową tymczasowiczkę Zuzię do swojego nowego domku w Oświecimiu:p

to czekamy na zdjątka;)

• Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oho Andzia jak blyskawicznie :lol:

mały se właśnie kima u mnie...śmiszny taki jest :evil_lol::evil_lol: pobawiliśmy się 5 minut pluszakiem i padł ze zmęczenia ;)
oczywiście moje psie chodzi wieeelce obrażone, śpi na swoim ...ups kiedyś moim:diabloti: łóżku i patrzy z góry jak mu się to to piraństwo rozwala w legowisku :lol:

szamka nam się studzi,bo nie byłam przygotowana na gościa dziś i na szybko ugotowałam mu obiadek, jak wstanie to jemy a potem foooty :lol:

Posted

Jaki on cudowny :loveu: Maluszek przenocuje dziś u cioci ewelinki, bo ja dopiero dotarłam do domu. Rano go odbiorę. Dziękuję ewelinko, że zgodziłaś się przygarnąć maluszka pod moją nieobecność !!! :calus: I dzięki za cudne fotki, bo mi aparat nawalił :roll: po niedzieli muszę sobie sprawić nowy, bo bez aparatu jak bez ręki :evil_lol:

Posted

Maleństwo już u mnie :) Ewelinka nie pospała w nocy - co 3 godziny miała pobudkę na zabawę :evil_lol: Hiena dobrze przyjęła malucha, bo poznały się na neutralnym gruncie. Słodziak jest z niego straszny :loveu: Na ulicy wzbudzał powszechny zachwyt :) Napił się wody i teraz śpi. A ja dumam nad imieniem..