majqa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Z tego, co zrozumiałam zapędy ma tylko ten młodszy. Quote
IVV Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 koniecznie trzeba znalesc miejsca dla nich...napiszcie do yumaji ona ma duze doswiadczenie z takimi psiakami Quote
tripti Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 jestem w odpowiedzi na pw majqa. Czyli na chwilę obecną szukany jest hotel i deklaracje? Quote
majqa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='tripti']jestem w odpowiedzi na pw majqa. Czyli na chwilę obecną szukany jest hotel i deklaracje?[/QUOTE] Chciałabym, by odniosła się do tego Iwop ale ja nie widzę innej alternatywy poza jeszcze bezpłatnym DT. Oddać walkowera? :-( Quote
majqa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='gonia66'](...) Ja moge na dzis przeslac 20 zł (...) [/QUOTE] Dla przypomnienia i żeby nie umknęło, pomoc ze strony Goni. :-) Quote
marysia55 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 zapisuje sobie wątek, wrócę jutro. Dzisiaj już nie zdążę zapoznać się z wątkiem. Quote
taks Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Majqa - dziękuję za zaproszenie Cięzka sprawa:shake: coś pomyślę Choć tu sama kasa też nie rozwiąże problemu, no chyba, że na prawdę duża... ale to już totolotek a nie bazarek:roll: Quote
IVV Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 napisalam do yumaji gdyby bylo miejsce to bedziemy cos kombinowac z pieniedzmi koniecznie wstawcie na Facebook,trzeba wyjsc poza dogo Quote
majqa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Powtórzę się ale... Dziękuję Dziewczyny... Ze łba mi nie mogą wyjść te psiaki. :-( Quote
beataczl Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 zapisuje, :-(jutro wroce bo wczesnie rano mam wyjazd... Quote
anita_happy Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='IVV']dziekuje za zaproszenie Majqus po pracy poczytam[/QUOTE] poczytała i podesłała!!! i co wymyśleć..narazie wrzuce na FB..ale cholera... szczeniaki idą jak woda, a w szczególności JEDEN!!!!a domów ma wiecej niż palcy w 4 łapach!!! a tu bidy z nędzą -co gorsza już dołek im wykopali Quote
anita_happy Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='IVV']napisalam do yumaji gdyby bylo miejsce to bedziemy cos kombinowac z pieniedzmi koniecznie wstawcie na Facebook,trzeba wyjsc poza dogo[/QUOTE] one mogą być w jednym kojcu???? Quote
sylwiaso Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Izuniu i ja pomogę tylko napiszcie gdzie mam wpłacić!!! Quote
majqa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jejku, help, Iwop!!!??? Hm...to ojciec i syn. Ojciec chodzi luzem i ledwo chodzi :-(, a syn nigdy nie był spuszczany. W poście 2, na jednej z fot, są dość blisko siebie, więc, kto wie... Poczekam na odpis Iwop. Quote
Mysza2 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jestem na zaproszenie IVV, jeszcze nie przeczytałam całego watku, ale jak szukacie DT to napiszcie może do: Nes2009(pod Krakowem), Ulka12(pod Częstochową) i do Czarodziejki Quote
Viris Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 One są razem, ale czy w kojcu nie dojdzie do żadnego incydentu nie wiemy. Hotel jest ok 50 km od nas, właścicielka miała dzwonić - ale niestety cisza. Znalazłam jeszcze jeden hotel ok 70km od nas - tylko raczej by trzeba psy było do jakiegoś ładu doprowadzić - no i nie wiemy co z ta agresją - czy ja dam radę je transportować. Jeśli będzie hotel - to będzie wielka kupa z kasą. We wtorek jest spotkanie organizacyjne w Ostrowcu odnośnie Stowarzyszenia, mam zamiar wydrukować zdjęcia i zaprezentować te 4 psy z Ostrowca - zobaczymy jakie będą reakcje. Mogę podać konto do wpłat - na karmę dla ojca i syna - ja mogę zrobić zdjęcia nowe - jednak muszę z Iwop, a Ona musi się skontaktować z właścicielem żeby on tam też przyjechał - bo oni tam nie mieszkają. Poza tym przydałoby się z pół godziny tam posiedzieć i sprawdzić reakcję Omara i jak to jest z tą agresją - jak zabierałyśmy Dzaspera to szczerze mówiąc nie miałam do tego głowy. Bardzo dziękuję wszystkim którzy przyszli na ten wątek - może uda nam się coś uradzić razem. Stary pies jest miziasty - zero agresji - za smakiem cały by wszedł do kieszeni - on chodzi wolno - nie gryzie - ale to dla niego wykopany jest dół - może nie przeżyć mrozów. Musimy skupić się na odkarmieniu ich bo jedzą syf (po tym czym Dzasper srał wnioskuję), załatwiam też słomę aby docieplić im budy. Quote
majqa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Viris']One są razem, ale czy w kojcu nie dojdzie do żadnego incydentu nie wiemy. Hotel jest ok 50 km od nas, właścicielka miała dzwonić - ale niestety cisza. Znalazłam jeszcze jeden hotel ok 70km od nas - tylko raczej by trzeba psy było do jakiegoś ładu doprowadzić - no i nie wiemy co z ta agresją - czy ja dam radę je transportować. (...) Mogę podać konto do wpłat - na karmę dla ojca i syna - ja mogę zrobić zdjęcia nowe - jednak muszę z Iwop, a Ona musi się skontaktować z właścicielem żeby on tam też przyjechał - bo oni tam nie mieszkają. Poza tym przydałoby się z pół godziny tam posiedzieć i sprawdzić reakcję Omara i jak to jest z tą agresją (...).[/QUOTE] Hm... jeśli tatuś jest "ledwy" to co najwyżej tylko synuś może z czymś wyskoczyć. Viris, jeśli właścicielka hotelu nie zadzwoniła dzwońcie Wy, proszę, bardzo proszę. Dopytajcie o cenę. Zorientuj się też w tym drugim. Agresja - pogadajcie z wetem, może jeśli (nie sposób mi to ocenić na odległość) można by było je potraktować sedalinem (tatusia mniejszą dawką, a synka...). Na pewno ktoś musiałby Ci pomóc w transporcie. Nie wyobrażam sobie, byś miała się z tym sama szarpać. Pewno, że podaj konto do wpłat (cofnij się nieco na wątku, by wiedzieć komu). Pamiętam gonię66 i sylwiaso. Jak wpłaty nie przydadzą się na karmę to będę do przodu na działanie. Foty - koooniecznie. Zróbcie dobrych kilka, zrobię wtedy psiakom tekst do allegro i o dobre graficznie allegro poproszę kogoś. Aha, czyli synuś Omar, a tatuś? Quote
majqa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Mysza2']Jestem na zaproszenie IVV, jeszcze nie przeczytałam całego watku, ale jak szukacie DT to napiszcie może do: Nes2009(pod Krakowem), Ulka12(pod Częstochową) i do Czarodziejki[/QUOTE] Iwop, napisz proszę do tych osób. :modla: Quote
malibo57 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Witam! Sama nie wiem, jak mogę pomóc tak, żeby pomóc...Sprawdzam miejsca dla staruszka. Czy u Kikou jest pełno? U ZuziM? Gorzej z miejscem dla Młodszego - jeśli się znajdzie, będzie drogo. Quote
Viris Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Iwop pewnie śpi bo rano do pracy chodzi. Ja napiszę do tych osób. Co do hotelu to moja znajoma go ma, miała dzwonić jakby się miejsce zwolniło. Jak zrobię zdjęcia nowe to mogę jeszcze raz zapytać czy czegoś nie wyczaruje. Żeby chociaż ciepło miały, a jakby ze staruszkiem było źle to żeby godnie odszedł a nie łopatą w łeb i do dołka :( Quote
jola od jadzi Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Karma dla psiaków już zamówiona, za dwa dni będzie u Iwop. Quote
Lidan Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jestem i ja ale finansowo ani lokalowo nie jestem w stanie pomóc :( Wklejam banerki na subskrybowanych wątkach. Quote
Viris Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Wysłałam PW do wskazanych osób, bardzo dziękuje za to polecenie. Do osób deklarujących wpłaty wysłałam dane do przelewu. Jutro zadzwonię do tych hotelików w okolicy. W sprawie allegro i ogłaszania w necie na razie nie dam rady - mam na głowie ogłaszanie Biry i kotów (trójca maluchów). Muszę też na koty bazarki wystawiać bo mamy zadłużenie u weta i w sklepie zoo. bardzo wszystkim dziękuję za obecność - oby wspólnie udało się tu coś uradzić najważniejsze w tej chwili to zrobić nowe zdjęcia, skontaktować się z pobliskimi hotelami - to zrobię, co do zdjęć tak jak pisałam potrzebuję pomocy Iwop. Będziemy na pewno jechać z karmą do nich więc zrobimy wszystko (jak się uda słomę do tego czasu skołować) za jednym zamachem. Quote
majqa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ooops, wreszcie drgnęło!!! Jesteście NIESAMOWICI!!! :loveu: Małgoniu ale u ZuziM są kojce zewn. więc nie wiem, czy to tak dobrze dla tatusia - pierniczka. Quote
Recommended Posts