Jump to content
Dogomania

Dwa onkowate, stary ojciec i syn + koty - A WYKOPANY DÓŁ JUŻ NA NICH CZEKA!!!

Recommended Posts

• Replies 663
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
Wktótce nocne przymrozki, a my nie mamy nawet na karme... Obawiam się, że staruszek nie przeżyje długo....

Iwona, ja się chyba w końcu wywiążę z zakupu tej karmy, ciągle zapominam, a jak już zamówiłam raz to się wycofałam, bo aukcja okazała się przekłamana. Postaram się dzisiaj zamówić i zapłacić!

Posted

Dzaspara jedna pani spod W-wy obiecała odwiedzić w weekend; dom z ogrodem, pies mieszkałby w domu. Sama boję się, że to za pięknie wygląda, ale nic trzymajmy kciuki, zeby się udało!

Posted

Niesamowite! Mam nadzieję że mu się uda. W domu pod dobrą opieką Dżasper by wypiękniał. A ten charakter... takiego psa życzyłabym każdemu!

Posted

[quote name='papatkiole']Niestety mam złe wieści, fundacja nie może nam pomóc :(
Mają już o dużo za dużo psów.
Pomysłów innych niestety nie mam.[/QUOTE]Dziękujemy za chęć pomocy, szkoda że się nie udało :(

Posted

[quote name='tanitka']Dzaspara jedna pani spod W-wy obiecała odwiedzić w weekend; dom z ogrodem, pies mieszkałby w domu. Sama boję się, że to za pięknie wygląda, ale nic trzymajmy kciuki, zeby się udało![/QUOTE]

co za wieści... autentycznie chyba bym się popłakała....

tym bardziej, że wszystko wskazuje, że jego ktowarzysze niedoli nie dadzą rady...

Dżasper to całuśny, przekochany pies.....

Posted

[quote name='iwop']To juz konieć... Nie widze dla nich ratunku. A dla starszego to już szczególnie...[/QUOTE]
NIeeeeeeee....niemozliwe...
Jestem na zaproszenie majqi...napiszcie mi dziewczyny....bo nie mam czasu czytac calego watku...jakie macie plany dla tatusia z synkiem..??
Ja moge na dzis przeslac 20 zł(zaproponowalam ze spadku Kubusia na innym watku, ale 3 razy dopominalam sie o numer konta, nie dostalam, wiec widocznie tam nie jest kasa potrzebna...
Poprosze o numer konta..
MAm jeszcze w zanadrzu jedną (finansowa) opcję...
Chcecie wyciagac psy do jakiegos hoteliku, czy DT..??

Posted

[quote name='tanitka']dziewczyny zróbcie proszę tym owczarkowatym jakieś ładniejsze zdjęcia. (...) [/QUOTE]
Koniecznie... :-(
IVV, dzięki, że zajrzałaś.

Posted

Dzięki, że jesteście. :-) Nie mamy pomysłu na DT ani hotelik Goniu. Właśnie nam upadła opcja pomocy fundacyjnej.
Iwop, czy i jakie hoteliki macie w pobliżu?

Posted

Może szybkie allegro z dramatycznym tytułem i błaganiem o jakikolwiek kąt dla psów:-(.
Ludzie reagują w takich sytuacjach. Zdjęcia mamy jakie mamy, może to wystarczy?
Nie mam pomysłu i nie mam kasy:-(.