iwop Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Trzewba by było przez płot skaką i żadna z nas tego nie zrobi... Jakoś to załatwimy. Quote
agusiazet Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 iwop napisał(a):Wktótce nocne przymrozki, a my nie mamy nawet na karme... Obawiam się, że staruszek nie przeżyje długo.... Iwona, ja się chyba w końcu wywiążę z zakupu tej karmy, ciągle zapominam, a jak już zamówiłam raz to się wycofałam, bo aukcja okazała się przekłamana. Postaram się dzisiaj zamówić i zapłacić! Quote
tanitka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dzaspara jedna pani spod W-wy obiecała odwiedzić w weekend; dom z ogrodem, pies mieszkałby w domu. Sama boję się, że to za pięknie wygląda, ale nic trzymajmy kciuki, zeby się udało! Quote
Viris Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Niesamowite! Mam nadzieję że mu się uda. W domu pod dobrą opieką Dżasper by wypiękniał. A ten charakter... takiego psa życzyłabym każdemu! Quote
papatkiole Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Niestety mam złe wieści, fundacja nie może nam pomóc :( Mają już o dużo za dużo psów. Pomysłów innych niestety nie mam. Quote
Viris Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='papatkiole']Niestety mam złe wieści, fundacja nie może nam pomóc :( Mają już o dużo za dużo psów. Pomysłów innych niestety nie mam.[/QUOTE]Dziękujemy za chęć pomocy, szkoda że się nie udało :( Quote
majqa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Padła ostatnia deska ratunku... :-( Isadorko, dziękuję za banerek... Quote
iwop Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 To juz konieć... Nie widze dla nich ratunku. A dla starszego to już szczególnie... Quote
iwop Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='tanitka']Dzaspara jedna pani spod W-wy obiecała odwiedzić w weekend; dom z ogrodem, pies mieszkałby w domu. Sama boję się, że to za pięknie wygląda, ale nic trzymajmy kciuki, zeby się udało![/QUOTE] co za wieści... autentycznie chyba bym się popłakała.... tym bardziej, że wszystko wskazuje, że jego ktowarzysze niedoli nie dadzą rady... Dżasper to całuśny, przekochany pies..... Quote
tanitka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 dziewczyny zróbcie proszę tym owczarkowatym jakieś ładniejsze zdjęcia. Potestujcie jeszcze tego młodszego na agresywnośc. Oni sa takiej wielkości jak Dżaspar? :( Quote
IVV Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 dziekuje za zaproszenie Majqus po pracy poczytam Quote
Viris Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Iwop kiedy miałabyś czas (wiem że teraz zajęta jesteś, ale tam sama sobie nie poradzę). Quote
gonia66 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='iwop']To juz konieć... Nie widze dla nich ratunku. A dla starszego to już szczególnie...[/QUOTE] NIeeeeeeee....niemozliwe... Jestem na zaproszenie majqi...napiszcie mi dziewczyny....bo nie mam czasu czytac calego watku...jakie macie plany dla tatusia z synkiem..?? Ja moge na dzis przeslac 20 zł(zaproponowalam ze spadku Kubusia na innym watku, ale 3 razy dopominalam sie o numer konta, nie dostalam, wiec widocznie tam nie jest kasa potrzebna... Poprosze o numer konta.. MAm jeszcze w zanadrzu jedną (finansowa) opcję... Chcecie wyciagac psy do jakiegos hoteliku, czy DT..?? Quote
majqa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='tanitka']dziewczyny zróbcie proszę tym owczarkowatym jakieś ładniejsze zdjęcia. (...) [/QUOTE] Koniecznie... :-( IVV, dzięki, że zajrzałaś. Quote
agata-air Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Melduję się na wątku. Jakie biedactwa :( brak mi słów a co gorsza pomysłu jak pomóc. Na razie rozysłam. Quote
Emigrantka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jestem i ja, Majqa dziekuje za zaproszenie. Niestety wyladowalam bez pracy wiec nie jestem w stanie pomoc finansowo, bardzo przepraszam :( Quote
majqa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dzięki, że jesteście. :-) Nie mamy pomysłu na DT ani hotelik Goniu. Właśnie nam upadła opcja pomocy fundacyjnej. Iwop, czy i jakie hoteliki macie w pobliżu? Quote
irenaka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Może szybkie allegro z dramatycznym tytułem i błaganiem o jakikolwiek kąt dla psów:-(. Ludzie reagują w takich sytuacjach. Zdjęcia mamy jakie mamy, może to wystarczy? Nie mam pomysłu i nie mam kasy:-(. Quote
majqa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Mimo wszystko ciut lepsze zdjęcia są konieczne, a ciut ich więcej też by się zdało do aukcji. Quote
IVV Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 a czy so na facebook? podobno tam jest b. dobry odzew... Quote
iwop Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 To już mamy 4 na straconej pozycji... Liczyłam na jakąś fundację. na ludzi w Ostrowcu nie ma co liczyć. http://www.dogomania.pl/threads/193853-Dwa-psy-stróżujące-likwidacja-firmy-w-Ostrowcu-Św.-Teren-sprzedany-MORBITAL!/page3 Quote
nescca Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jestem. Bedę rozpytywała o hotelik. Masakra....ale biedaki. Quote
majqa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Pewno ich tam nie ma. Kto mógłby je wrzucić? Quote
papatkiole Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Allegro to niezła opcja, na pewno wtedy porozsyłam do kilku znajomych. Mam nadzieję że i tym razem mnie nie zawiodą. Jak to w sumie jest naparwdę z tą ich agresją? Quote
Recommended Posts