majqa Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Adam, jeśli tylko zdołasz coś ugrać dla tych psiaków...plizzz, ich zegar tyka. :-( Quote
iwop Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Viris ma rację - te z dzisiejszej interwencji (Viris je obfociła) dostają przynajmniej jeść i mają czas ok. 2 miesięcy... Tez straszne bidy, ale te z ul. Wąwozy - tragedia - dostają jeść jakieś g..ówno co dwa dni, bo ci ludzie tam nie mieszkają. Tak jak pisałam staruszkowi grób już wykpali, bo jak mrozy nadejda to nie bedzie jak kopać :( Tak bym chciała żeby ostatnie dni spędził w ciepełku, najedzony... Jak patrzę na niego to widzę moją stareńkaąLolę, która też tak smutno patrzyła i chwiała się na nóżkach... Ech... Quote
iwop Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Jeżeli chodzi o zgodę, to Viris, ja i Jola (nieobecna na dogo), ktore wiemy jak wygląda sytuacja tych psów, bardzo prosimy o szansę dla staruszków.... Omar, syn: Quote
papatkiole Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Oki, jutro skrobnę co potrezba do Pani i zobaczymy ci uda się zrobić dla tych biedaczków Quote
majqa Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Boże, niech się tylko uda (zgoda fundacji i..., by nie było za późno)... Quote
Viris Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Jest pies w typie onka i drugi taki brązowy pokrzywiony, jeśli otarł się o wyżła to było dawno temu... Niedługo - postaram się w ciągu godziny - założę im wątek ze zdjęciami. Quote
iwop Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Taaa, on może miał dziadka wyżłą, albo pradziadka :oops: Bidulek na wykrzywionych od reumatyzmu czy krzywicy nóżkach. Nie wiem po co ludzie dzwoniąc twierdza, że pies jest jakiejś rasy...? Zupełnie bez sensu. On wyżła w niczym nie przypomina :shake: Quote
Viris Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Wątek tych nowych psów: http://www.dogomania.pl/threads/193853-Dwa-psy-str%C3%B3%C5%BCuj%C4%85ce-likwidacja-firmy-w-Ostrowcu-%C5%9Aw.-Teren-sprzedany-MORBITAL! Quote
iwop Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Nadchodzą chłody... Jak te bidy to przetrzymają...? Quote
iwop Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Może ktoś podaruje tym bidom worek karmy...? Bo u nas z finansami cienko... Quote
Viris Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Zobaczymy jak będą szły bazarki, ja niestety jestem spłukana do granic możliwości ;/ Quote
majqa Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 iwop napisał(a):Nadchodzą chłody... (...) Bardzo, bardzo prosimy!!! :modla::modla::modla: Quote
tanitka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 a co z tą niemiecką Fundacją, odpowiedzieli na apel o pomoc dla tych dwóch sierot ? Quote
iwop Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Wktótce nocne przymrozki, a my nie mamy nawet na karme... Obawiam się, że staruszek nie przeżyje długo.... Quote
majqa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Adam napisał do fundacji. Czeka na odpowiedź. :-( Nie wiem, co tu jeszcze można zrobić... :-( Quote
iwop Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 :-(majqa napisał(a):Adam napisał do fundacji. Czeka na odpowiedź. :-( Nie wiem, co tu jeszcze można zrobić... :-( Możemy tylko czekać i liczyć na cud...:-( Quote
majqa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Poprosiłam Isadorę o baner. :-( Usunę na jakiś czas dredka, a wstawię tę bidę. Szlag mnie trafia z tym ograniczeniem banerkowym. Quote
papatkiole Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 tanitka napisał(a):a co z tą niemiecką Fundacją, odpowiedzieli na apel o pomoc dla tych dwóch sierot ? Napisałem, mam nadzieję że na dniach coś uda im się jakoś pomóc naszym biedom. Póki co nic więcej nie moge zrobić. Też się niecierpliwię. Pozdrawiam Quote
iwop Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 papatkiole napisał(a):Napisałem, mam nadzieję że na dniach coś uda im się jakoś pomóc naszym biedom. Póki co nic więcej nie moge zrobić. Też się niecierpliwię. Pozdrawiam Dziękujemy bardzo za starania. Mamy dwa kolejne w kolejce do morbitalu, ale chyba tylko cud może je uratować... Quote
majqa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Iwop, odbierz smsa ode mnie. Mam nadzieję, że nie popitoliłam nr. Quote
Viris Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Kurcze Dżasperowi się udało to może i tym się uda? Iwop jakby była możliwość zrobienia im zdjęć to daj znać, jestem do dyspozycji. Jak wyglądałoby karmienie gdyby właścicieli nie było na posesji? Quote
Recommended Posts