Jump to content
Dogomania

Dwa onkowate, stary ojciec i syn + koty - A WYKOPANY DÓŁ JUŻ NA NICH CZEKA!!!

Recommended Posts

• Replies 663
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Viris ma rację - te z dzisiejszej interwencji (Viris je obfociła) dostają przynajmniej jeść i mają czas ok. 2 miesięcy... Tez straszne bidy, ale te z ul. Wąwozy - tragedia - dostają jeść jakieś g..ówno co dwa dni, bo ci ludzie tam nie mieszkają. Tak jak pisałam staruszkowi grób już wykpali, bo jak mrozy nadejda to nie bedzie jak kopać :( Tak bym chciała żeby ostatnie dni spędził w ciepełku, najedzony... Jak patrzę na niego to widzę moją stareńkaąLolę, która też tak smutno patrzyła i chwiała się na nóżkach...
Ech...

Posted

Jeżeli chodzi o zgodę, to Viris, ja i Jola (nieobecna na dogo), ktore wiemy jak wygląda sytuacja tych psów, bardzo prosimy o szansę dla staruszków....

Omar, syn:

Posted

Jest pies w typie onka i drugi taki brązowy pokrzywiony, jeśli otarł się o wyżła to było dawno temu... Niedługo - postaram się w ciągu godziny - założę im wątek ze zdjęciami.

Posted

Taaa, on może miał dziadka wyżłą, albo pradziadka :oops: Bidulek na wykrzywionych od reumatyzmu czy krzywicy nóżkach.

Nie wiem po co ludzie dzwoniąc twierdza, że pies jest jakiejś rasy...? Zupełnie bez sensu. On wyżła w niczym nie przypomina :shake:

Posted

:-(

majqa napisał(a):
Adam napisał do fundacji. Czeka na odpowiedź. :-( Nie wiem, co tu jeszcze można zrobić... :-(

Możemy tylko czekać i liczyć na cud...:-(

Posted

tanitka napisał(a):
a co z tą niemiecką Fundacją, odpowiedzieli na apel o pomoc dla tych dwóch sierot ?

Napisałem, mam nadzieję że na dniach coś uda im się jakoś pomóc naszym biedom.
Póki co nic więcej nie moge zrobić.
Też się niecierpliwię.
Pozdrawiam

Posted

papatkiole napisał(a):
Napisałem, mam nadzieję że na dniach coś uda im się jakoś pomóc naszym biedom.
Póki co nic więcej nie moge zrobić.
Też się niecierpliwię.
Pozdrawiam

Dziękujemy bardzo za starania.

Mamy dwa kolejne w kolejce do morbitalu, ale chyba tylko cud może je uratować...

Posted

Kurcze Dżasperowi się udało to może i tym się uda? Iwop jakby była możliwość zrobienia im zdjęć to daj znać, jestem do dyspozycji.

Jak wyglądałoby karmienie gdyby właścicieli nie było na posesji?