tanitka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 ja pamiętam cały czas i próbuję coś zorganziować..... a w Waszych okolicach coś odpłatnego jest? Quote
tanitka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 mama nadzieję, ze do dwóch tygodni będe miała miejsce tymczasowe dla wyżełkowatego w W-wie. Z transportem jakby to trzeba organizować? Quote
iwop Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Naprawdę tanitka???? Jej... oczywiście z transportem jakoś bysmy zorganizowały! Quote
tanitka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Iwop mam miejsce w DT dla Dżaspara od dziś !! :) Quote
agusiazet Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 tanitka napisał(a):Iwop mam miejsce w DT dla Dżaspara od dziś !! :) Prawdziwie wspaniała wiadomość! Jak z transportem! Quote
iwop Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 ojej! A my nie mamy transportu! Jola jest poza Ostrowcem, ja jestem po grypie i mój samochód nie jest zbyt sprawny więc nie pojadę... Co robić.... Quote
Viris Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Jeśli w Wawie to ja jadę we czwartek rano na spotkanie. Tylko przed spotkaniem musiałabym psa odstawić do tego DT. Quote
iwop Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 To raczej nic z tego nie wyjdzie... Ja nie mam jak zwolnic się z pracy, a psiaki same tam siedzą na łańcuchach - facet przychodzi po południu. Jola w Krakowie, więc nikt nie mógłby ci go przekazać... Ech... szkoda Quote
tanitka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 ja się mogę do Viris dostosować w czwartek z odebraniem pieska w W-wie. Quote
Viris Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 No to zobaczymy czy Iwop dałaby radę rano we czwartek zapakować mi psa do auta. Szkoda by było nie skorzystać z takiej okazji. W inne dni mogę pojechać - ale niestety za zwrotem kosztów. Quote
iwop Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Agata ja do pracy na 8 i nie dam rady się zwolnic, bo w szkole grypa i brakuje nauczycieli... Tanitka , ale jakby co to to tyczas trochę poczeka? Bo dla Dżaspera to jedyna szansa... Quote
iwop Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Facet na razie ma wyłączony telefon... Zadzwonię później. Jeżeli jutro nie damy rady, to Dżasper pojedzie w sobotę :) Tanitka nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze! To taka kochana psina... Quote
iwop Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Dżasper może jutro jechać!:multi: Umówiłam się z Viris na 6.30!!! Dziewczyny jesteście wielkie! Quote
Viris Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Tanitka - poproszę na PW numer kontaktowy plus dokładny adres gdzie mam psiaka dostarczyć. Będę rano - mam nadzieję że koło 9 - 9:30 się uda. Quote
iwop Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ten tymczas ratuje Dżaspera... Facet powiedział, że wystawił dom na sprzedaż i psy muszą zniknąć :( Zostają dwa - jeden staruszek i drugi starszy (około 8 lat, nieco agresywny, raczej nie do adopcji). Pewnie pójda za Tęczowy most :placz: Jest tam jeszcze kicia, cudna! Gdy tam byłyśmy to była kotna - prosiłyśmy faceta, żeby uśpił kotki, na nasz koszt, a dzisiaj on powiedział, że się okociła tylko nie wiadomo gdzie... Ech... Nawet nie można jesj teraz wysterylizowac, bo pewnie karmi kocięta. Potem zrobię jej wątek i będe szukać jakiegoś domu... bo jest całkiem milutka i ma niezwykłe umaszczenie... Quote
iwop Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Te dwa zostaną prawdopodobnie uśpione... Quote
Viris Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Jutro nie dam rady rano ze zdjęciami, ale możemy się umówić w innym terminie na zdjęcia - chętnie zrobię. Byłam też ostatnio w kliku miejscach Ostrowca (sklepy zoo, wet) i nie widziałam ogłoszeń Biry, a będę chciała zrobić ogłoszenia kociaków (trójcy) więc mogę wydrukować i inne zwierzaki i razem porozwieszać. Quote
Recommended Posts