Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kazelot , mów wszystkim wkoło , jakie te biedne zwierzaki ze schronisk są wspaniałymi psami , wiernymi , oddanymi , do tej pory panuje opinia , że są gorsze od innych , a one nie śa gorsze , tylko zrozpaczone. Całuski dla całej zwierzęcej ferajny.

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj musze coś napisać, bo po tej sprawie z goldenkiem, to aż się włos jezy na głowie!Jak sobie pomyśle, że ktoś tak mógłby zrobić z moim Dragonkiem...Nie mam pojęcie po co adoptowac psa?, żeby doprowadzić go do smierci??
Żeby nikt nie miał wątpliwości, ze takich wariatów jest więcej, to napisze, że Dragon ma się fantastycznie, a w najbliższym czasie wkleje jego zdjęcia ;)

• 5 months later...
Posted

Witam Wszystkich serdecznie!!!:loveu:
Dawno tu nie zaglądałam, ale niestety nie mam stałego dostepu do komputera i jakoś to wszystko sie odwlekało w czasie. :oops: Chciałam tylko napisac, że Drako ma się bardzo dobrze, nie sprawie problemów, juz przyzwyczaił sie do wolności chociaż na początku zaliczył dwie ucieczki, ale teraz jest juz wszystko dobrze. Świetnie stróżuje i jest posłuszny, i co się nadal nie zmieniło- ma ogromne pokłady energii!! :p W miarę możliwości będę starała się tu zaglądać i wklejac nowe zdjęcia. Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich!!

• 2 months later...