Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tanitka napisał(a):
halloooo jest tam kto w tym Krakowie???!?!!;)

kochana nie w Krakowie - Kraków był tylko stacją przesiadkową :) - w Libiążu !!!!

Bardzo jestem ciekawa jak pies w nowym domu, a dom milczy:(

Posted

Ulaa, właśie się zastanawiałam, czy jesteś z tego Chrzanowa koło mnie :lol: , jeśli tak to mamy bardzooo blisko ;) . A jeśli chodzi o mojege Dragonka- to rewlacja!! Pieseczek nadal całym soba cieszy się życiem- naprawdę, piekny widok jak pies przez tyle dni potrafi cieszyć sie z błahostek. Wszystko go interesuje, wejdzie w każdą dziurę, wszystko obwącha, wszystko poliże, uwielbia spacery,i nadal jest nie do zatrzymania- nie wiem skąd ten pies ma tyle energii, ale cały dzien schodzi mu na bieganiu dzikim galopem, po podwórku, i jeszcze ma siłe, i nigdy sie nie męczy :lol: . Jak narazie czasami lubi sobie pogonic kota- ale oduczamy go tego. Najbardziej ciekawym miejscem jest dla niego mieszkanie- czasami wchodiz do pokoji ukradkiem, i jak cos go przestraszy to ucieka pądem na podwórko i obszczekuje:eviltong: . Uwialbia słodycze, a swoje jedzonko nadal zakopuje, i jak juz zostaje sam to szybko je:roll: . Generalnie- piesek jest pełen życia, i wiecznie wszystkim zainteresowany :p :multi:. Jak dzisiaj złąpie w kadr ten huragan, to wkleje zdjęcia :)

Posted

Sapcerek, bardzo chętnie, ale Drogon jeśli chdzodzi o smycz i spacer, to jest jeszcze na wstępnym etapie edukacji, na smyczy ciągnie jak oszalały, a zeby biegał luzem to sie trochę boje, żeby nie uciekł. Ale lekcje idą nam juz coraz lepiej, i jak dojdziemy do perfekcji, to sie gdzieś umóiwimy :cool3: . Dam Ci znac na PW.

Posted

[LEFT]Bardzo się cieszę ,że psiak dobrze sie u Was czuje i Wy z nim.On szaleje z radości,że wreszcie opuścił kraty:):):)

Kochane jestescie,że go przygarnęłyście!!!!
[/LEFT]

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

kazelot cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak miło popatrzec na radosnego psiaka:multi:

Widze ,ze faktycznie ma dwóch towarzyszy, jak sie z nimi dogaduje?
Podcinałaś mu jeszcze te kudełi, czy tak wypiękniał po kąpieli?

Posted

:):):)- podciełam mu jeszcze trochę dredy, bo zostały mu na łapkach,ale bardzo wypiekniał po kąpieli i czasaniu, jesienią będzie z niego piekny kudłacz :cool3: . Daragon bardzo dobrze dagaduje się z dwoma innymi psiakami, chociaż Kastor i Cezar są o niego zazdrosne to nie robią sobie krzywdy. Dragon wynalazł sobie dzisiaj nową zabwe- ciąganie za koniem- chwyta zebami koński ogon, i jest ciagniety :lol: :eviltong: . Bardzo mu sie to podoba :eviltong: :eviltong: .. Dragon jest genialnym stróżem, nie robi zbyt dużo hałasu, ale potrafi powiadomić domowników, że ktoś obcy przyszedł. Baaaardzo cieszy mnie radośc tego psiak z życia- i bardzo sie cieszę, ze wziałam właśnie psa ze schroniska :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale wspaniałe wieści :multi: :multi: :multi: a czy koń Dragonka nie kopnie za to wieszanie się na ogonie? :crazyeye:

Też o to miałam zapytac.

Ciesze sie ,ze miałam swój udział w jego szczęsciu, że tak dobrze trafił, bo jak czytam w innych tematach do jakich tragedii może dojśc ...............to aż się myślec nie chce :(

Posted

Konie, raczje nie kąpia, sa już przyzwyczajone, chyba każdy pies ma taką mentalnośc, że jaki widzi koński ogon to musi ugryzc:lol: .
Ja też się bardzo cieszę, ze tutaj zajrzałam. To taki zbieg okoliczności. Nasz najmomy przyjechał na wkacje do nas z laptopem, i wtedy zaczełam buszowac po internecie- z czystej ciekawości, i przypadkiem zajrzałam na dogomanie, dostrzegłam te smutne oczka Czarnuszka, i nawet miałam taką nadzieje, ze nie znajde zadnego sznaucera ani teriera, i wtedy wezme czarnuszka. Potem znalazł sie transoprt i jak w bajce Czarnuszek- Kapciuszek- staje sie pieknym księciem :):loveu: