gazzy Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 No właśnie. Mnie martwią najbardziej te oczy... :( Quote
marzenkap Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 niestety nie pytałam czy obejrzał ją wet .....przepraszam , mi ta suczka też nie daje spokoju Quote
gabi2 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Proszę sprawdżcie co z ta sunią . Na prośbę Gazzy wstawiłam info o niej na www.rott.pl http://www.forum.rott.pl/viewtopic.php?t=589 ale musze mieć więcej potwierdzonych informacji. Strasznie się martwię czy nie trafiła z deszczu pod rynnę. Wiecie jakie podejście do zwirząt mają ludzie mieszkający na wsi :( Quote
marzenkap Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 dzwoniłam jeszcze raz....suczka była pare dni u weta w kojcu i z tamtąd trafiła do ludzi którzy zgłosili się z ogłoszenia , jest to dom gdzies koło Namysłowa Umowa została podpisana pomiedzy tymi ludzmi a tą dziewczyną Poprosiłam ją, że jeśli było by coś nie tak to zeby dała znać (czyt.zadzwoniła do mnie),powiedziałem jej że jet pare osób które przejeły się losem suczki i na pewną pomogą jak by trzeba było ją od nich zabrać Mam nadzieję że wszystko będzie już OK... Quote
gazzy Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 No to super. Ale trzeba pamiętać na wszelki wypadek :) Quote
blacky. Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Cieszę się że tak się sprawy potoczyły. Już chciałam dawać ogłoszenie grafikowi żeby spojrzał okiem czy nie jest przerobione w photo shopie... Quote
Recommended Posts