Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

znalazłam to ogłoszenie na stronie gumtree
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-oddam-psa-w-dobre-rece-W0QQAdIdZ214996763
proszę, zajrzyjcie tu i pomóżcie zwierzakowi
jestem zawołanym kociarzem, przyjąć do domu psa nie mogę, ale przecież aż serce boli na myśl, że ktoś regularnie bije zwierzaka, więc proszę chociaż o nagłośnienie sprawy; może ktoś przyjmnie psinę do domu z ogrodem, z pewnością odpłaci miłością

Posted

Ogłoszenie jest z Opola, chociaż pojawiło się na gumtree wrocław
to spory zwierzaczek, trudniej chyba takim znależć dom, ale proszę o zainteresowanie, przecież nadziei tracić nie można ...

Posted

Cały czas próbuję się dodzwonić do osoby, która zamieściła ogłoszenie. Niestety bezskutecznie. Zostawiłam wiadomość na sekretarce. Dzwonię po dogomaniaczkach. Trzeba zebrać deklaracje i zabrać ją do hoteliku. Czarodziejka bierze 300 zł za dużego psa z jedzonkiem. Ale nie wiem czy da się tak szybko zebrać deklaracje.

Posted

najpierw się trzeba dowiedzieć, czy ogłoszenie jest prawdziwe i czy aktualne, nie ma co robić zbiórek, jeśli nie wiadomo czy ktoś sobie nie zrobił po prostu z nas "jaj"

Posted

gazzy, wiem że próbujesz się dodzwonić, bo to pisałaś, jednak chodzi mi o to, ze nie ma co jeszcze szukać darczyńców ani robić wielkich planów, bo nie wiadomo nic..
Trochę to zastanawiające, że tyle czasu nikt nie odbiera, nie ;)

Posted

gazzy napisał(a):
Najlepsze jest to, że ogłoszenie zniknęło z portalu :(

to też nie dobrze .. wygląda na to, ze to dowcip ktoś po prostu chciał zrobić... baaardzo śmieszny :roll:

Posted

Nie ma za co, dziewczyny na przyszłość, jak są takie nie pewne ogłoszenia, to róbcie tego PRINT SREENA i wklejajcie na dogo, jak ogłoszenie zniknie z portalu, to my na dogo będziemy mieć kopie, chodźby po numer telefonu.

Posted

zaczęłam pisać na dogo o tej sprawie i wyszło na to, że kompletnie nie znam się na ludziach, bo autorka ogłoszenia najwyraźniej zawiodła; właściwie i tak wolałabym, żeby to był głupi żart, niż rezygnacja z działania dla dobra zwierzaka;
będę jeszcze próbowała do niej/niego się dodzwonić, ale póki co zawieszamy sprawę;
serdeczne dzięki za okazane zainteresowanie; wspaniali z Was ludzie;

Posted

Słuchajcie dodzwoniłam się , odebrała jakas dziewczyna która powiedziała że ogłoszenie jest już nie aktualne , suczka pojechała do nowych włascicieli na wieś niedaleko tej dziewczyny.
Ponoć pojedzie sprawdzić czy wszysko jest ok
Tyle się dowiedziałam

Posted

Kurde, nie możemy mieć 100% pewności, najlepiej wyciągnąć od niej gdzie pojechała sunia i sprawdzić czy nic jej nie jest. Wet ją widział mam nadzieję