Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja jeszcze rano pełna wątpliwości wahałam się- jechać, nie jechać, ale warto było,

NOSTALGIA Neris - Zwycięstwo Młodziezy i Najlepszy Junior w Rasie,
MY MELODY Neris - pierwszy raz w życiu na ringu i już BOB i BOG IV, wróciliśmy zadowoleni:)
NIe wiem czy ktoś w ogóle robił zdjęcia jamnikom, to mało efektowna rasa ale może...

Posted

Ja tez jestem bardzo szczęśliwa, moje dzieciaczki

ESENCJA i EBUR Jamkin - ZWYCIĘZCAMI Młodziezy i dodatkowo EBUR Najlepszy Junior :multi: :multi:

EBUR

A one maja tylko 9 miesięcy i 2 tyg :multi: :multi: :multi: :multi: :lol:

Posted

Moja własna, osobista Ptysia (Airedale Terrier - Flaire KARPATKA - dla wtajemniczonych, córka Guinnessa i Api, czyli wnuczka Misi) - Najlepsze Szczenię i na BIS Puppy III lokata! Jestem ogromnie szczścliwa, bo mała stała jak profesjonalistka! :) Nad bieganiem musimy jeszcze trochę popracować, bo ruch to jej najmocniejszy punkt, a na ringu głównym zbytnio iść nie chciała, tylko węszyć :roll:. No ale Ptyś ma dopiero 7 miesięcy, więc wszystko jeszcze przed nami. :)

Jeśli ktoś ma zdjęcia Ptysiaka to będę bardzo wdzięczna. I dziękuję wszystkim za ciepłe słowa na wystawie - było nam naprawdę ogromnie miło! :)

Posted

A to ja Was widziałam na BIS Puppy :)
Coś z tym ringiem honorowym było nie tak, chyba wcześniej MP upuścili jakieś smaczki bo moja Melody też węszyła i próbowała coś zjeść z podłogi. No, ale to jej debiut więc nie wiedziała że głowa w górze a nie przy ziemi...

Posted

Ja też jestem przeokropnie szczęśliwa dlatego że mój yoras dopiero po raz 3 w życiu stając na ringu już w klasie pośredniej zajął 1 lokatę i tym samym rozpoczął swoją drogę do zdobycia championatu!!!
Moni jestem z ciebie baaardzo dumna:)

Posted

INU napisał(a):
Czarny, błękitny
PSY
kl. pośrednia
DIMI Kudełka

SUKI
kl. młodzieży
OFELIA Mei-Lan

Rudy
PSY
kl. młodzieży
CERBER Rudy Oski

kl. otwarta
URKO Chines

kl. championów
EN-CHOU von Mien-Shan

SUKI
kl. młodzieży
CARMEN z Barnasiowej Chatki
EMI Rudy Oski

kl. pośrednia
SUZI-SAN z Pekińskiej Elity

Dziękuję bardzo :)

Posted

Smaczki na ringu głównym to rozrzucała jedna sędzina jak z jakimś psem myśliwskim (chyba) ćwiczyła... Osobiście widziałam jak ciacho po upadku się rozlatuje, a nikt się nie kwapi małych kawałków pozbierać. :shake:
Młodzi prezenterzy zachowywali się porządnie, z tego co widziałam.

Posted

Aaa, to już wszystko jasne! :) Moja Ptyśka jest straszną śmieciarą, więc jak tam smaczki były, to się nie dziwię, że chciała iść z nosem przy ziemi! Ale nic to, walczymy ze śmieciarstwem i w końcu tę walkę wygramy! :)

Posted

No muszę przyznać, że mimo mega małej hali wystawa była naprawdę udana. My sobie przyjechaliśmy niedługo przed sędziowaniem ( kolo 14-tej), nie mielismy problemów z korkami, parkingiem, ani dotarciem. Za to moglismy się wyspac i na spokojnie dotrzec.
Nasz burasek (GISOTSU Crying Wolf) zgarnął ocenę doskonałą, CWC, Zwycięzcę (dawniej Najlepszy Dorosły Pies w Rasie) mimo iż był w klasie otwartej i konkurował z chmpionami. Tym samym w przeciągu minimalnego, wymaganego czasu (pół roku) Gis skończył Dorosły Championat Polski!! A gdyby nie wymagany czas skonczył by go jeszcze szybciej :):)
Jesteśmy strasznie szczęśliwi, bo zgarnęliśmy to po co jechaliśmy z dodatkiem ;) A kto wie, co by było gdyby buras nie spał przy porównaniu o rasę, bo sędzia jeszcze nawet na koniec zachwycał się jego oczkami ;) Jupiii !!!!
Mega fajna wystawa!

Posted

kacperub napisał(a):
ma ktoś może zdjęcia z BOG V I BOG VII?????

Ja z soboty wgrałam już wszystkie fotki, z niedzieli narazie kilka finałów, resztę dorzucę wieczorkiem :)

Posted

Oj my również wróciłyśmy mega zadowolone !

chociaż jakiś ##### @@@@ połamał nam wycieraczki w aucie ! i to na parkingu wystawy !
Takie zachowanie jest nie do pomyślenia...

Posted

Nasze kerry blue terriery też się spisały bardzo fajnie i jestem bardzo zadowolona:multi:
SHELBY Z Płockiego Wzgórza - BIS BABY 3
CAMRY Z Płockiego Wzgórza - BIS WETERAN 2
:multi::multi::multi:
Też z niecierpliwością czekam na jakieś fotki, bo byłam sama z 3 psami, więc nawet nie brałam aparatu.
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH UGRANYCH I ZADOWOLONYCH:klacz:

Posted

Neris napisał(a):
Strasznie mi się podobała ta Wasza weteranka, gratulacje :)

Weteran :evil_lol:

Czapla, gratuluję :loveu: Mała widzę już się do stania na pudle przyzwyczaja :D

Posted

Niuniuś by się obraził, że go na dziewczynę przerabiasz - to facet pełną gębą:lol:

A mała dziewczynka świetnie się bawi na wystawach - rośnie z niej czarownica:loveu:

Posted

Witam i wstawiam zdjęcie z BIS-a Puppy- na czwartej lokacie moje maleństwo SHADOW WHITE BALOO-to jego trzecia lokata na BIS-ie na 4 wystawy w zyciu:) No i pierwsza na BIS Puppy-do tej pory wystepował w Babykach, a zatem udany debiut w nieco starszej klasie:) Gratulacje dla wszystkich pozostałych zwycięzców!

Czy ktoś zna może wyniki dorosłego BISa z niedzieli? EDIT: Już nie trzeba, znalazłam na stronie oddziału:)

Posted

No przepraszam Niuniusia raz jeszcze, ja byłam w takim stresie że tylko zadeczek widziałam, bez tych no... atrybutów :)
Mówiłam do znajomych że fajny ten kerry blue.

Posted

czapla napisał(a):
Nasze kerry blue terriery też się spisały bardzo fajnie i jestem bardzo zadowolona:multi:
SHELBY Z Płockiego Wzgórza - BIS BABY 3
CAMRY Z Płockiego Wzgórza - BIS WETERAN 2
:multi::multi::multi:
Też z niecierpliwością czekam na jakieś fotki, bo byłam sama z 3 psami, więc nawet nie brałam aparatu.
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH UGRANYCH I ZADOWOLONYCH:klacz:

No nie a mnie nie było, ogromne gratulacje. Wymiziać tam małą gwiazdę ode mnie, no i mojego ulubionego Niuniusia też ;) (pewnie ma mnie już dość po Kielcach)

Posted

witajcie :) nieczęsto piszę na dogo, ale ponieważ moje psy poszalały w Legionowie mam pytanie - czy i jak można uzyskać zdjęcie z psiej tv? kogo pytać? pozdrawiam serdecznie i gratuluję wszystkim wygranym :)