Zuza i Noddy Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Możliwe, ze i ja się pokuszę o zgłoszenie. Quote
*anusia&ajlu* Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 my tez już zgłoszeni i opłaceni;) BLASK KSIĘŻYCA Innowacja- debiut w szczeniakach :) Quote
*Agnieszka* Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 My też już zgłoszeni..warunki będą trudne duży hałas.... Quote
Rachelek Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 My na dworzu mielismy duze ringi, ale przejscia kolo ringów takie ze nie bylo jak przejsc. Mialam trudnosci z tym zeby psa chociaz troche uczesac bo non stop ktos po nas deptał. Część psów i to niekoniecznie bardzo mlodych byla w związku z tym zestresowana. Z tego powodu w niektórych klasach nie przyznano wniosków. My przyszlismy 30 minut przed rozpoczeciem sedziowania a musialam sie rozlozyc przed nosem znajomych. Ludzie wystawiający psy na kilkunastu ringach byli stloczeni na ogrodzonym boisku i jesli sie nie myle bylo na nie jedno wejscie, wiec nie bylo za bardzo mozliwosci poczekac na ocenie za siatką, bo po prostu ciezko byloby przejsc spowrotem. Co ciekawe, niektórym nawet się udało rozlozyc drumetrowe namioty na tej 3 metrowej sciezce :razz: Cieszyłam sie, ze bede miec 20 minut z domu na wystawe, ale jednak wolalabym jechac kolejne 20min do Nowego Dworu........... Quote
*Agnieszka* Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Shaluka napisał(a):Hmm.. to moze wroca do Nowego Dworu? Raczej nie wrócą:( Quote
psyja Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 i my też sie pojawimy zadebiutujemy zresztą:loveu: Quote
*Agnieszka* Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 psyja napisał(a):i my też sie pojawimy zadebiutujemy zresztą:loveu: Legionowo przyniosło nam szczęście w debiucie to i Wam przyniesie;) Quote
Shaluka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 My tez bedziemy mieć mały debiut :) Nasza mała wejdzie w klase baby :))) Quote
Zuzia&Snoopy Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Feigned napisał(a):my też będziemy :) OO super! :) Może się spotkamy :razz: Quote
Feigned Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Zuzia&Snoopy napisał(a):OO super! :) Może się spotkamy :razz: oooo no mam nadzieję! jeśli będziecie to trzeba się wcześniej nr wymienić :razz: z Łaciatem się wybierasz? Quote
Zuzia&Snoopy Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='Feigned']oooo no mam nadzieję! jeśli będziecie to trzeba się wcześniej nr wymienić :razz: z Łaciatem się wybierasz? Moja siostra będzie na MP ;) ale zobaczymy czy na normalnej nie zawitamy...kiedyś trzeba spróbowac:diabloti: Quote
Feigned Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='Zuzia&Snoopy']Moja siostra będzie na MP ;) ale zobaczymy czy na normalnej nie zawitamy...kiedyś trzeba spróbowac:diabloti: o to super :) pewnie, że tak, warto spróbować! :cool3: Quote
TOMAAS Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 ze strony Oddziału IX Zimowa Wystawa Psów Rasowych - informacje Uwaga! XIX Zimowa Wystawa Psów Rasowych odbędzie w dniach 11 i 12 grudnia w Nowym Dworze Mazowieckim w hali sportowej NOSiR, ul. Sportowa 66 Quote
Sylsiaczek Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Mi taka nagła zmiana miejsca wcale nie odpowiada :/ Już nie chodzi o miejsce, ale o takie niespodzianki... Wcześniej mogłam spokojnie jechać, bo dojazd świetny i znany, teraz mam problem... :/ Quote
Shaluka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Sylsiaczek, to my mamy na odwrót. Jeeee, jak ja się ciesze z tej zmiany... hmm... jakby wysłuchali moich próśb z ostatnich postów. Quote
*Agnieszka* Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Shaluka napisał(a):Sylsiaczek, to my mamy na odwrót. Jeeee, jak ja się ciesze z tej zmiany... hmm... jakby wysłuchali moich próśb z ostatnich postów. Ja też się strasznie cieszę...mam baardzo blisko heh:) Quote
Dacote Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Czy ktoś z tych, co jadą może pożyczyć mi psa na MP? Jakby co, to mogę pomóc też na normalnym ringu, ale najbardziej chciałabym znaleźć psiaka na MP. Quote
zakla Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Dacote jeśli się zgłosimy to chętnie Ci oddam owczarkę ;) Ja uwielbiam ją pokazywać, bo ona uwielbia ze mną pracować, jeśli cię pokocha to powinna z Tobą pójść. Quote
Dacote Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='zakla']Dacote jeśli się zgłosimy to chętnie Ci oddam owczarkę ;) Ja uwielbiam ją pokazywać, bo ona uwielbia ze mną pracować, jeśli cię pokocha to powinna z Tobą pójść. Jaka rasa? ;) Czyli jak się zgłaszacie, to mam już mniej więcej psa na dzień II, tak? A ktoś ma pożyczyć psa na I? :oops: Quote
zakla Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Jak w całym mym profilu wrzeszczy- australijską. http://aussies.republika.pl/su.htm Quote
Recommended Posts