Jump to content
Dogomania

Torpeda ( RAJA)- 7 lat w schr.(Radom)czeka na dom w hotelu-pomocy w ogłoszeniach!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dzieki dzieki wszystkim za obecnosc:):)

jest kolejna deklaracja od kmurdz- 15zl:multi::multi::loveu:
i tym sposobem do opuszczenia schronu - a hotelik czeka- brakuje 130z deklaracji miesiecznie!!!!
i skarbnika!!!

POMOCYYYYYYYYYYYY

red co ze zdjeciami? dalo rade zrobic sunce aktualne foty?

Posted

Rany wyglądają lepiej, sunia bardzo dziś ziała. jest gruba to fakt,oby serduszko było ok. Jest póki co sama, nie wyobrażam sobie gdyby miala się znaleźć wśród 10 psów z taką traumą.
Szukamy skarbnika, ja nie mam konta internetowego, sprawdzanie każdej wpłaty to stanie w kolejkach. Może ktoś ma łatwiejszy dostęp do konta....

Posted

Niewiele ukazuje to zdjęcie. Czy rana był zaszyta? Czy sunia otrzymuje antybiotyk? Jeśli wróci dla klatki z wiekszą ilością psów....to myślę ,że one prędko dokończą dzieła ,które zaczeła oprawczyni Torpedy ( to imię mnie poraża ) Red....chciała bym pogadać w sprawie suni. Odezwij się kochana na gg 5481579 jeśli możesz :) Czekam niecierpliwie.

Ps.Suka jest piękna....czy to nie jest siostra Zulusa? Podobieństwo jest wyraźne. Tymczasem Zul potrzebuje towarzystwa..... kto wie? Może ziomki sie polubią ?

Posted

Red,dzieki za nowe zdjecia, rzeczywiscie jest duzo lepiej, rany sie goja, szczegolnie na karku widac, ze zarosly. Teraz juz bedzie tylko lepiej.
A imie suni jest juz warte 86 zl (na bazarku imiennym http://www.dogomania.pl/threads/192658) - zapraszamy do licytacji.

Nescca, nie martw sie, sunia na pewno nie wroci do kojca z 10 psami, wlasnie sie o to staramy. Ciotki ja wyciagna i pojedzie na super wczasy do dobrego hoteliku.

Posted

monika083 napisał(a):
ja moge byc skarbnikiem ,tylko we wplatach koniecznie tytul : na Kluske + nick ,bo zbieram juz na Areska.

MONIKA:loveu::loveu::loveu: ogromne dzieki:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::bigcool:

Posted

SUPER SUPER

czyli mamy:
DEKLARACJE STAŁE:
LuGosiak - 10zl
tula - 10zl
nescca - 10zl
red - 20zl
anhata - 10zl
marzenkap - 20zl
baldek2- 50zl
Wiola025- 25zl
kmurdz- 15zl
RAZEM - 170zl

JEDNORAZOWO:
bico - 50zl
IVV- cos
conceited - 50zl
andegawenka - cos
jadwiga - w przyszlym miesiacu sie przypomniec

mamy skarbnika superowego:) :loveu:

BRAKUJE JESZCZE 130ZL DEKLARACJI MIESIECZNYCH!!!
Kto jeszcze dotrzuci grosik i pomoze wyjsc suni po 7 larach na zielona trawke???????

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']SUPER SUPER

czyli mamy:
DEKLARACJE STAŁE:
LuGosiak - 10zl
tula - 10zl
nescca - 10zl
red - 20zl
anhata - 10zl
marzenkap - 20zl
baldek2- 50zl
Wiola025- 25zl
kmurdz- 15zl
RAZEM - 170zl

JEDNORAZOWO:
bico - 50zl
IVV- cos
conceited - 50zl
andegawenka - cos
jadwiga - w przyszlym miesiacu sie przypomniec

mamy skarbnika superowego:) :loveu:

BRAKUJE JESZCZE 130ZL DEKLARACJI MIESIECZNYCH!!!
Kto jeszcze dotrzuci grosik i pomoze wyjsc suni po 7 larach na zielona trawke???????

Przepraszam, nie zauważyłam i poleciałam szukać od pierwszej strony. To "coś" proszę zamienić na 50 zł:oops::smile:

Posted

[quote name='conceited']To hotel kosztuje 300zl? Bo gdzies czytalam, ze 450? juz mi sie watki myla, wybaczcie.
tak 300zl, ale po znajomosci:):)
[quote name='andegawenka']Przepraszam, nie zauważyłam i poleciałam szukać od pierwszej strony. To "coś" proszę zamienić na 50 zł:oops::smile:
superowo - OGROMNIE dziekuje w imieniu sunki:):):)
a co do pierwszej strony to red musi wrzucic w swoj pierwszy post i od razu red prosba by wrzucic tez numer konta do wplat Moniki:)
i w sumie mysle, ze juz mozna wplacac....z jednorazowych mamy na transport
brakuje jeszcze 130zl miesiecznych deklaracji

Posted

Red, trzeba zmienic w pierwszym poscie imie, bo wpisalas Klusia, podczas gdy bazarek imienny nadal jeszcze trwa i imienia na razie nie zatwierdzono. Jezeli mamy wplacac deklaracje z dopiskiem "na hotelik dla Klusi" to aukcja na imie dla suni mija sie z celem.

Proponuje wstrzymac sie z wplatami do 17 wrzesnia, kiedy to zakonczy sie bazarek imienny i bedzie wiadomo, jakie imie wygralo, i to imie umiescic w pierwszym poscie w danych do przelewu. To tylko 1 dzien.

Posted

dzien dobry psiaku:)
masz racje Wiolu - trzeba poczekac do jutra rano i wtedy bedzie wiadomo jak nazywac nasza sunie:evil_lol::evil_lol:, po to byl ten bazarek robiony

i nadal brakuje 130zl miesiecznych deklaracji:modla::modla::modla::modla: