Jump to content
Dogomania

Torpeda ( RAJA)- 7 lat w schr.(Radom)czeka na dom w hotelu-pomocy w ogłoszeniach!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='brygida999']biedactwo.czemu ja tak ta cholera pogryzla? :/ rozumiem, że teraz jest sama w boksie?
niewiadomo czemu...pogryzienia w schronach niestety dosc czesto sie zdarzaja, szczegolnie jak sa przepelnienia

musimy sie spieszyc bo kolejnego ataku sunia moze nie przezyc

brakuje jeszcze 250zl miesiecznie

Posted

dziekuje za zaproszenie,postaram siechoc troche cos jednorazowo podeslac
przypomnijcie tylko kiedy
mam nadzieje ,ze sunia zostala przeniesiona do innego boksu

Posted

IVV napisał(a):
dziekuje za zaproszenie,postaram siechoc troche cos jednorazowo podeslac
przypomnijcie tylko kiedy
mam nadzieje ,ze sunia zostala przeniesiona do innego boksu

dzieki wielkie:):)
no ja tez mam nadzieje...red pisala, ze narazie jest sama, ale chyba bedzie musiala wrocic do boksu wspolnego, dlatego trzeba sie spieszyc

Posted

red napisał(a):
Torpeda w tej chwili jest sama w boksie, ale wkrótce znów trafi do gromadki. Ta sunia leży mi na sercu .....bardzo.

o znalazlam

prosze pomozcie rozsylac watek, zeby nie bylo za pozno:(

Posted

[quote name='bico']ja już jestem ugotowana z tymi wszystkim deklaracjami...:-(:oops:

dorzucę 50 zł jednorazowo, w razie co, poproszę o konto na pw.

[quote name='anhata']w tym momencie też mogę tylko 10 zeta miesięcznie...

[quote name='marzenkap']jestem i ja, mogę dać 20zł miesiecznie ....

[quote name='baldek2']Jak tylko Lionek pojdzie do domku to 50 zl Jego deklaracji przeznaczam na te bidulke.

SUPEROWO!!!!!! wielkie dzieki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

czyli mamy:
DEKLARACJE STAŁE:
LuGosiak - 10zl
tula - 10zl
nescca - 10zl
red - 20zl
anhata - 10zl
marzenkap - 20zl
baldek2- 50zl
RAZEM - 130zl

JEDNORAZOWO:
bico - 50zl

BRAKUJE 170zl

Posted

Gosiu, milo mi znowu Cie spotkac na kolejnym watku. Dla pogryzionej suni moge wysylac 25 zl miesiecznie, przyslij mi dane do przelewu, to zaraz od poniedzialku siostra wplaci internetem. Zycze tej biednej suczce wyzdrowienia i bezkonfliktowego otoczenia. Imie troche nieodpowiednie, slowo torpeda zle sie kojarzy, czy by nie bylo mozna zmienic na mniej militarne a cieplejsze?

Posted

Takie imię dano jej w schronisku, mnie też się kojarzy źle. Coś jej wymyślimy, popatrzcie jej w oczy i czekam na propozycje. Tymczasem szukamy kasy na hotel dla grubaski.

Posted

Rozumiem. Proponuje imie Raja wymawiane po polsku albo jako "Radza", po hindusku.
Czy bedziecie najpierw zbierac komplet deklaracji, a dopiero potem wyslemy pieniadze? czy wyciagacie ja na cito i przelewy leca od dzis? jezeli wplacamy, to potrzebny skarbnik i dane do przelewu. Z gry dziekuje i czekam na pw oraz na dalsze wiesci od suni Raji/Radzy. Zycze biedaczce szybkiego zagojenia ran.

Posted

[quote name='viola005']Gosiu, milo mi znowu Cie spotkac na kolejnym watku. Dla pogryzionej suni moge wysylac 25 zl miesiecznie, przyslij mi dane do przelewu, to zaraz od poniedzialku siostra wplaci internetem. Zycze tej biednej suczce wyzdrowienia i bezkonfliktowego otoczenia. Imie troche nieodpowiednie, slowo torpeda zle sie kojarzy, czy by nie bylo mozna zmienic na mniej militarne a cieplejsze?
Wiolu:):) ogromnie Ci dziekuje:loveu::loveu:
mi rowniez bardzo milo;)
czyli tym sposobem brakuje jeszcze 145zl miesiecznie na hotel

czyli mamy:
DEKLARACJE STAŁE:
LuGosiak - 10zl
tula - 10zl
nescca - 10zl
red - 20zl
anhata - 10zl
marzenkap - 20zl
baldek2- 50zl
Wiola025- 25zl
RAZEM - 155zl

JEDNORAZOWO:
bico - 50zl
przykro mi, ale ja nie podejme sie wyciagania kolejnego psa bez kompletu deklaracji bo juz mam takie 4:p
wiec szukamy jeszcze 145 miesiecznie:modla::modla: i skarbnika

Kto moglby podjac sie zbierania pieniedzy na psiaka???

Posted

red napisał(a):
Takie imię dano jej w schronisku, mnie też się kojarzy źle. Coś jej wymyślimy, popatrzcie jej w oczy i czekam na propozycje. Tymczasem szukamy kasy na hotel dla grubaski.
rzeczywiście jak zobaczyłam w tytule wątku słowo Torpeda to pomyślałam o bardzo energicznym, młodym psie ... a jak weszłam na wątek to ujrzałam taką miśkowatą klusię, która nie daje sobie rady w kontaktach i innymi psami.
Wchodzę na wątek i mogę go sobie teraz na spokojnie przeczytać. Najgorsze te finanse .... ehhhh