AMIGA Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 I ja moge tylko niestety kibicować w drodze Torpedy do lepszego życia. Ale mocno trzymam kciuki, że uda się jej tak jak Kaskaderce Quote
Lu_Gosiak Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='brygida999']biedactwo.czemu ja tak ta cholera pogryzla? :/ rozumiem, że teraz jest sama w boksie? niewiadomo czemu...pogryzienia w schronach niestety dosc czesto sie zdarzaja, szczegolnie jak sa przepelnienia musimy sie spieszyc bo kolejnego ataku sunia moze nie przezyc brakuje jeszcze 250zl miesiecznie Quote
IVV Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 dziekuje za zaproszenie,postaram siechoc troche cos jednorazowo podeslac przypomnijcie tylko kiedy mam nadzieje ,ze sunia zostala przeniesiona do innego boksu Quote
Lu_Gosiak Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 IVV napisał(a):dziekuje za zaproszenie,postaram siechoc troche cos jednorazowo podeslac przypomnijcie tylko kiedy mam nadzieje ,ze sunia zostala przeniesiona do innego boksu dzieki wielkie:):) no ja tez mam nadzieje...red pisala, ze narazie jest sama, ale chyba bedzie musiala wrocic do boksu wspolnego, dlatego trzeba sie spieszyc Quote
Lu_Gosiak Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 red napisał(a):Torpeda w tej chwili jest sama w boksie, ale wkrótce znów trafi do gromadki. Ta sunia leży mi na sercu .....bardzo. o znalazlam prosze pomozcie rozsylac watek, zeby nie bylo za pozno:( Quote
IVV Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 napiszcie ,moze do Kamilawa ona uwielbia takie sunie Quote
tula Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ruszyła ankieta wybierająca wspólnego kandydata Dogomanii na KrakVet. Bardzo Was proszę o głosowanie na przytulisko Ali Orzechowskiej, na razie głosujemy na dogomanii, każdy głos na wagę złota, u p.Ali sytuacja tragiczna:( Na wątku wystarczy zaznaczyć, które przytulisko wybieracie: http://www.dogomania.pl/threads/1925...sie%C5%84-2010 Quote
bico Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 ja już jestem ugotowana z tymi wszystkim deklaracjami...:-(:oops: dorzucę 50 zł jednorazowo, w razie co, poproszę o konto na pw. Quote
anhata Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 w tym momencie też mogę tylko 10 zeta miesięcznie... Quote
marzenkap Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 jestem i ja, mogę dać 20zł miesiecznie .... Quote
baldek2 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Jak tylko Lionek pojdzie do domku to 50 zl Jego deklaracji przeznaczam na te bidulke. Quote
Lu_Gosiak Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='bico']ja już jestem ugotowana z tymi wszystkim deklaracjami...:-(:oops: dorzucę 50 zł jednorazowo, w razie co, poproszę o konto na pw. [quote name='anhata']w tym momencie też mogę tylko 10 zeta miesięcznie... [quote name='marzenkap']jestem i ja, mogę dać 20zł miesiecznie .... [quote name='baldek2']Jak tylko Lionek pojdzie do domku to 50 zl Jego deklaracji przeznaczam na te bidulke. SUPEROWO!!!!!! wielkie dzieki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: czyli mamy: DEKLARACJE STAŁE: LuGosiak - 10zl tula - 10zl nescca - 10zl red - 20zl anhata - 10zl marzenkap - 20zl baldek2- 50zl RAZEM - 130zl JEDNORAZOWO: bico - 50zl BRAKUJE 170zl Quote
Lu_Gosiak Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Torpeda juz 7 lat czeka pomozmy Jej opuscic schron....juz tylko 170zl dzieli Ja od szczescia Quote
viola005 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Gosiu, milo mi znowu Cie spotkac na kolejnym watku. Dla pogryzionej suni moge wysylac 25 zl miesiecznie, przyslij mi dane do przelewu, to zaraz od poniedzialku siostra wplaci internetem. Zycze tej biednej suczce wyzdrowienia i bezkonfliktowego otoczenia. Imie troche nieodpowiednie, slowo torpeda zle sie kojarzy, czy by nie bylo mozna zmienic na mniej militarne a cieplejsze? Quote
red Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Takie imię dano jej w schronisku, mnie też się kojarzy źle. Coś jej wymyślimy, popatrzcie jej w oczy i czekam na propozycje. Tymczasem szukamy kasy na hotel dla grubaski. Quote
viola005 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Rozumiem. Proponuje imie Raja wymawiane po polsku albo jako "Radza", po hindusku. Czy bedziecie najpierw zbierac komplet deklaracji, a dopiero potem wyslemy pieniadze? czy wyciagacie ja na cito i przelewy leca od dzis? jezeli wplacamy, to potrzebny skarbnik i dane do przelewu. Z gry dziekuje i czekam na pw oraz na dalsze wiesci od suni Raji/Radzy. Zycze biedaczce szybkiego zagojenia ran. Quote
Lu_Gosiak Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='viola005']Gosiu, milo mi znowu Cie spotkac na kolejnym watku. Dla pogryzionej suni moge wysylac 25 zl miesiecznie, przyslij mi dane do przelewu, to zaraz od poniedzialku siostra wplaci internetem. Zycze tej biednej suczce wyzdrowienia i bezkonfliktowego otoczenia. Imie troche nieodpowiednie, slowo torpeda zle sie kojarzy, czy by nie bylo mozna zmienic na mniej militarne a cieplejsze? Wiolu:):) ogromnie Ci dziekuje:loveu::loveu: mi rowniez bardzo milo;) czyli tym sposobem brakuje jeszcze 145zl miesiecznie na hotel czyli mamy: DEKLARACJE STAŁE: LuGosiak - 10zl tula - 10zl nescca - 10zl red - 20zl anhata - 10zl marzenkap - 20zl baldek2- 50zl Wiola025- 25zl RAZEM - 155zl JEDNORAZOWO: bico - 50zl przykro mi, ale ja nie podejme sie wyciagania kolejnego psa bez kompletu deklaracji bo juz mam takie 4:p wiec szukamy jeszcze 145 miesiecznie:modla::modla: i skarbnika Kto moglby podjac sie zbierania pieniedzy na psiaka??? Quote
red Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Musimy mieć gwarancję, że hotel będzie płacony w całości. Wtedy dopiero Klusia pozna lepsze życie....... Quote
beataczl Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 mrs.ka ma dom dla suni - wysterylizowanej a postura groznie wygladajacej , moze Klusia? Quote
marysia55 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 red napisał(a):Takie imię dano jej w schronisku, mnie też się kojarzy źle. Coś jej wymyślimy, popatrzcie jej w oczy i czekam na propozycje. Tymczasem szukamy kasy na hotel dla grubaski. rzeczywiście jak zobaczyłam w tytule wątku słowo Torpeda to pomyślałam o bardzo energicznym, młodym psie ... a jak weszłam na wątek to ujrzałam taką miśkowatą klusię, która nie daje sobie rady w kontaktach i innymi psami. Wchodzę na wątek i mogę go sobie teraz na spokojnie przeczytać. Najgorsze te finanse .... ehhhh Quote
Lu_Gosiak Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 dokladnie MArysiu...... no nic zbieramy dalej i sie nie poddajemy:) brakuje 145zl miesiecznie aby sunka poznala po 7 latach lepsze zycie...Kto da piataka??:razz::razz: Quote
Recommended Posts