Megaan Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ależ ona tłuściutka :) Super roześmiana mordka :) Quote
Awit Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Dziś wyszła i taka szczęśliwa:-) Serce się rozpływa, gdy patrzę na pysiaczek pełen radości Quote
__Lara Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Maruda666 napisał(a):Może to głupie, ale patrząc na zdjęcia uśmiechniętej Berty popłakałam się ( z radości). TO nie głupie, można sie popłakać ze szczęścia na widok tak uśmiechniętego pychola :D Quote
patija Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ale super wieści :) i szybka akcja :) W końcu Berta zazna trochę szczęścia w życiu :) Quote
__Lara Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Misia już bezpieczna :D :D :D :D Proszę, pomóżcie... może macie jakiś pomysł? Ta sunia chudnie z dnia na dzień w schronie, w końcu odejdzie :( klik Quote
MyrkurDagur Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Przybywam z informacją o wpłatach :) Maruda666 + Sonek666 - 250 zł Nikus (z wątku Rusałki) - 60 zł Nikus - 10 zł Livka - 10 zł Megaan - 20 zł Maevel - 15 zł od Pixela - 560 zł Na razie zmykam, ale jutro doczytam, co się działo i spiszę poprzednie wpłaty (te na Misieńkę...). Quote
Tymonka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Berta , nie wiem czemu wołam na nią Belutka , jakoś berta kojarzy mi się źle . No ale o Bercie : Jest super wesołą sunią , uwielbia się bawić i jak na swoją nadwagę ma mnóstwo energii . Co do zdrowia nie jest najlepiej z zębami są strasznie starte i ma stan zapalny przy paru ząbkach , nie ma mowy o jedzeniu suchego bo bardzo ją boli , fajnie jak by to wet zobaczył . No i ma odleżyny na łokciach bidulka . Dzisiaj jej ząbki antybiotykiem w sprayu potraktowałam . Quote
nescca Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Dziewczyny..... ja bede na Jasieniu jutro okolo 15. Zróbcie tak abysmy sie spotkaly. Do Tomaszowa nie jest daleko.....166km. Wetka za parę dni bedzie w hoteliku. Oczywiście pooglada niuńkę. Quote
Tymonka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 nescca napisał(a):Dziewczyny..... ja bede na Jasieniu jutro okolo 15. Zróbcie tak abysmy sie spotkaly. Do Tomaszowa nie jest daleko.....166km. Wetka za parę dni bedzie w hoteliku. Oczywiście pooglada niuńkę. Sorki ale nie damy rady tak późno , będziemy koło 12 bo mój tz nasz kierowca musi być po południu w Tomaszowie . Quote
NusiaiJa Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Livka napisał(a):Czy został ktoś pominięty przy wysyłaniu numeru konta do wpłat ??? :cool3: tak, Ja .......... Quote
Livka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 NusiaiJa napisał(a):tak, Ja .......... Już Ci wysyłam :) Quote
Nadziejka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 :iloveyou::B-fly::klacz:ale szybciutka akcja juhuuuuu! dzieki sliczne :multi:Bercia uroczo grubiutka hihi i ten usmiech cudooopsia:loveu: Quote
Livka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='ewa gonzales']:iloveyou::B-fly::klacz:ale szybciutka akcja juhuuuuu! dzieki sliczne :multi:Bercia uroczo grubiutka hihi i ten usmiech cudooopsia:loveu: Witamy Ewciu u Bertuni :loveu: Teraz robimy akcję u Śmieszka - zapraszam do niego :cool3: Quote
MyrkurDagur Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='Anja2201'] Uploaded with ImageShack.us ŁaaaaaaaaaaŁ !!! :loveu: :loveu: :loveu: Ależ szczęśliwa i rozbrykana Bertunia !!! :loveu: Ach! :loveu: Quote
nescca Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Berta juz w hoteliku.... ponoc jest cudna :) napisze wiecej wieczorem jak juz bede na Jasieniu. Quote
Livka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Super , bardzo się cieszę, ale szybko poszło nam z Bertą - dziękuję wszystkim :loveu::loveu::loveu: Teraz jeszcze musimy postarać się o cudny domek dla niej :cool3: Quote
sonikowa Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Anja2201 napisał(a):Co do zdrowia nie jest najlepiej z zębami są strasznie starte i ma stan zapalny przy paru ząbkach , nie ma mowy o jedzeniu suchego bo bardzo ją boli , fajnie jak by to wet zobaczył . No i ma odleżyny na łokciach bidulka . Dzisiaj jej ząbki antybiotykiem w sprayu potraktowałam . Anju, mogłabyś ją zabrać do weta? Pewnie tych ząbków to tak łatwo sobie nie da obejrzec.. Quote
ocelot Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Bercia już w hoteliku... była grzeczna calutką drogę, Napiszcie dziewczynki jak tam,bo się martwię. Dajcie wątek Zuluska:)wygłaskany przez nas,strasznie biedny psiak:( Quote
wojtuś Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Jestem Livka dzieki wielkie:) Wczoraj czytałem o Berci, i mi posta wcięło, a wieczorem juz nie miałem sił pisać:) Ale strasznie sie cieszę:) Ten usmiech Berty to nagroda za wszystko co jeszcze dobrego w życiu ją spotka:) A obecność u Was to wielka przyjemność:) Więc pozostanę;);) Quote
Lu_Gosiak Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='ocelot'].... Dajcie wątek Zuluska:)wygłaskany przez nas,strasznie biedny psiak:( teraz to wyglada pieknie....zobacz pierwsza strone moj post, jak wygladal w chwili przybycia do hoteliku:( http://www.dogomania.pl/threads/190634-Ci%C4%99%C5%BCko-pogryzione-uszy-Zulusa-POTRZEBNA-POMOC-FINANSOWA-NA-LECZENIE!!!!!!! Quote
bico Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Myrkurku, to Ty jesteś tu skarbnikiem?:) Jeśli tak, to odeślę Ci te moje 30 zł jednorazowo, wcześniej dla Misi przeznaczone, a teraz dla Berty:) Quote
Livka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 wojtuś napisał(a):Jestem Livka dzieki wielkie:) Wczoraj czytałem o Berci, i mi posta wcięło, a wieczorem juz nie miałem sił pisać:) Ale strasznie sie cieszę:) Ten usmiech Berty to nagroda za wszystko co jeszcze dobrego w życiu ją spotka:) A obecność u Was to wielka przyjemność:) Więc pozostanę;);) To ja dziękuję Wojtusiu , że jesteś z nami :loveu: jak widzisz kochana Berta już bezpieczna w hoteliku :multi: tylko domku jej trzeba ;) Teraz pomagamy koledze Bertuni - cudownemu Śmieszkowi, on już tak długo czeka ... :shake: Quote
nescca Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Wczoraj juz nie pisalam bo oczywiscie Berta zajela nas bez reszty :)Płakała w boksie....więc siedziała z nami cały wieczór w altanie.... to bardzo towarzyski pies. W ogole miziać sie uwielbia.... i jest grubszą kopią mojej Migotki..... z tym ,że jest o nią b.zazdrosna. Wszystkie ręce muszą należeć do Berty. W ogole to jest prześmieszna i przemiła :)Jej zabawy z miską do jedzenia przyprawiły mnie o napad smiechu nieziemski .... Mam zdjecia z wczoraj.... ale dorobie dzis za dnia....i wysle wszystkie hurtem. Quote
Tymonka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Tak też zauważyłam ,że Bercie miska nie służy do jedzenia , a do zabawy właśnie .:D Quote
Recommended Posts