Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maruda666 napisał(a):
Może to głupie, ale patrząc na zdjęcia uśmiechniętej Berty popłakałam się ( z radości).

TO nie głupie, można sie popłakać ze szczęścia na widok tak uśmiechniętego pychola :D

Posted

Przybywam z informacją o wpłatach :)

Maruda666 + Sonek666 - 250 zł
Nikus (z wątku Rusałki) - 60 zł
Nikus - 10 zł
Livka - 10 zł
Megaan - 20 zł
Maevel - 15 zł
od Pixela - 560 zł

Na razie zmykam, ale jutro doczytam, co się działo i spiszę poprzednie wpłaty (te na Misieńkę...).

Posted

Berta , nie wiem czemu wołam na nią Belutka , jakoś berta kojarzy mi się źle . No ale o Bercie :
Jest super wesołą sunią , uwielbia się bawić i jak na swoją nadwagę ma mnóstwo energii . Co do zdrowia nie jest najlepiej z zębami są strasznie starte i ma stan zapalny przy paru ząbkach , nie ma mowy o jedzeniu suchego bo bardzo ją boli , fajnie jak by to wet zobaczył . No i ma odleżyny na łokciach bidulka . Dzisiaj jej ząbki antybiotykiem w sprayu potraktowałam .

Posted

Dziewczyny..... ja bede na Jasieniu jutro okolo 15. Zróbcie tak abysmy sie spotkaly. Do Tomaszowa nie jest daleko.....166km. Wetka za parę dni bedzie w hoteliku. Oczywiście pooglada niuńkę.

Posted

nescca napisał(a):
Dziewczyny..... ja bede na Jasieniu jutro okolo 15. Zróbcie tak abysmy sie spotkaly. Do Tomaszowa nie jest daleko.....166km. Wetka za parę dni bedzie w hoteliku. Oczywiście pooglada niuńkę.

Sorki ale nie damy rady tak późno , będziemy koło 12 bo mój tz nasz kierowca musi być po południu w Tomaszowie .

Posted

[quote name='ewa gonzales']:iloveyou::B-fly::klacz:ale szybciutka akcja juhuuuuu! dzieki sliczne :multi:Bercia uroczo grubiutka hihi i ten usmiech cudooopsia:loveu:
Witamy Ewciu u Bertuni :loveu:

Teraz robimy akcję u Śmieszka - zapraszam do niego :cool3:

Posted

Super , bardzo się cieszę, ale szybko poszło nam z Bertą - dziękuję wszystkim :loveu::loveu::loveu:

Teraz jeszcze musimy postarać się o cudny domek dla niej :cool3:

Posted

Anja2201 napisał(a):
Co do zdrowia nie jest najlepiej z zębami są strasznie starte i ma stan zapalny przy paru ząbkach , nie ma mowy o jedzeniu suchego bo bardzo ją boli , fajnie jak by to wet zobaczył . No i ma odleżyny na łokciach bidulka . Dzisiaj jej ząbki antybiotykiem w sprayu potraktowałam .

Anju, mogłabyś ją zabrać do weta? Pewnie tych ząbków to tak łatwo sobie nie da obejrzec..

Posted

Bercia już w hoteliku...
była grzeczna calutką drogę,
Napiszcie dziewczynki jak tam,bo się martwię.

Dajcie wątek Zuluska:)wygłaskany przez nas,strasznie biedny psiak:(

Posted

Jestem Livka dzieki wielkie:)
Wczoraj czytałem o Berci, i mi posta wcięło, a wieczorem juz nie miałem sił pisać:)
Ale strasznie sie cieszę:)
Ten usmiech Berty to nagroda za wszystko co jeszcze dobrego w życiu ją spotka:)
A obecność u Was to wielka przyjemność:)
Więc pozostanę;);)

Posted

Myrkurku, to Ty jesteś tu skarbnikiem?:) Jeśli tak, to odeślę Ci te moje 30 zł jednorazowo, wcześniej dla Misi przeznaczone, a teraz dla Berty:)

Posted

wojtuś napisał(a):
Jestem Livka dzieki wielkie:)
Wczoraj czytałem o Berci, i mi posta wcięło, a wieczorem juz nie miałem sił pisać:)
Ale strasznie sie cieszę:)
Ten usmiech Berty to nagroda za wszystko co jeszcze dobrego w życiu ją spotka:)
A obecność u Was to wielka przyjemność:)
Więc pozostanę;);)

To ja dziękuję Wojtusiu , że jesteś z nami :loveu: jak widzisz kochana Berta już bezpieczna w hoteliku :multi: tylko domku jej trzeba ;)

Teraz pomagamy koledze Bertuni - cudownemu Śmieszkowi, on już tak długo czeka ... :shake:

Posted

Wczoraj juz nie pisalam bo oczywiscie Berta zajela nas bez reszty :)Płakała w boksie....więc siedziała z nami cały wieczór w altanie.... to bardzo towarzyski pies. W ogole miziać sie uwielbia.... i jest grubszą kopią mojej Migotki..... z tym ,że jest o nią b.zazdrosna. Wszystkie ręce muszą należeć do Berty. W ogole to jest prześmieszna i przemiła :)Jej zabawy z miską do jedzenia przyprawiły mnie o napad smiechu nieziemski .... Mam zdjecia z wczoraj.... ale dorobie dzis za dnia....i wysle wszystkie hurtem.