Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A i dostałam 100 zł ze skarbonki Tomaszowskiej na Bertusię . Więc 64 sobie odbiorę za wykup ze schronu (50 zł ) i smycz z obrożą (14 zł , Ocelot kazała kupić ) , zostaje 36 zł to przesłać do skarbnika Berty , czy zostawić na transport ?? Transport wyjdzie około 70-80 zł .

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anja2201 napisał(a):
A i dostałam 100 zł ze skarbonki Tomaszowskiej na Bertusię . Więc 64 sobie odbiorę za wykup ze schronu (50 zł ) i smycz z obrożą (14 zł , Ocelot kazała kupić ) , zostaje 36 zł to przesłać do skarbnika Berty , czy zostawić na transport ?? Transport wyjdzie około 70-80 zł .

myślę ,zeby zostawić to i dołożyć do transportu:) Anja a wiesz już że jest komplet deklaracji? wątek ekspress:)

Posted

Anja2201 napisał(a):
Berta już u mnie , dostała jeść pić i odpoczywa , strasznie agresywnie zareagowała na moje psy , ale myślę ,że to stres no i cała wataha robi wrażenie . Ja chyba dochodzę do siebie , bo już dawno takiego stresa nie miałam jak dzisiaj jak siedziałam w krzakach pod schronem i czekałam czy uda się Berte wyciągnąć ... To już drugi raz jak się muszę po krzakach pod schronem chować , niedługo dojdę do wprawy :D

To jest paranoja abyśmy w taki sposób musiały wyciągać zwierzęta ze schronów. Anju.... wieeeelka robota. Cieszę się ,ża sunia bezpieczna u Ciebie.

Posted

Jak się widzi taką roześmianą Bertę to się chce pomagać:):):)
My z Oleńką już się szykujemy.

Jak tutaj tak życie kwitnie to może podrzucę jeszcze wątek naszego Śmieszka, który na dogo zaginął w odmętach psów, a jest tez taki zwyczajny niezwyczajny?
Może z Wami kochani też mu się uda?

Posted

jestem na zaproszenie:)
ale fotyyyyyy!!!!!ta Bertunia jest boska,a zdjecie z maskotkami-kocham je:)kurcze jak psy potrafia okazac swoja radosc..................
cioteczki za duzo mam zobawiazan finansowych i przykro mi,ale teraz nie bede mogla pomoc:(bede zagladac jednak,moze sie cos zmieni i bede mogla wesprzec Bertunie!!!!

Posted

[quote name='ocelot']Wątek Śmieszka. Może uda się rozruszać i mu pomóc?
http://www.dogomania.pl/threads/174029-A-mieszek-szczAE-A-cie-trwa-tylko-sekundAE-moA-e-ktoA-poogA-asza

1000days zadeklarowała 15 zł. deklaracji miesięcznej za co dziękujemy:)
Livka możesz kochana wysłać jej numer konta i mi też w sumie:)
dziękuję:)

A może 1000days zadeklarowałaby się na wątku Śmieszka bo Bertunia już zabezpieczona finansowo ?

Już Ci wysyłam nr konta :)