Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też zostałam zaproszona na wątek. Niestety z kasą u nie krucho..Musiałam uśpić swoją 9-letnią Kicię, którą miałąm od małego i na dogo mam kupę deklaracji..Na dodatek nie wiadomo co dalej z pracą..Moge tylko podnosić wątek i kibicować Bertusi..Wskakuj Niunia do góry, juz tak niewiele brak żebyś mogła opuśćić schron..Powodzenia...Zasługujesz na najlepszy domek na świecie.Z takim charakterem to pies ( a właściwei sunia) ideał

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BasiaD napisał(a):
Ja też zostałam zaproszona na wątek. Niestety z kasą u nie krucho..Musiałam uśpić swoją 9-letnią Kicię, którą miałąm od małego i na dogo mam kupę deklaracji..Na dodatek nie wiadomo co dalej z pracą..Moge tylko podnosić wątek i kibicować Bertusi..Wskakuj Niunia do góry, juz tak niewiele brak żebyś mogła opuśćić schron..Powodzenia...Zasługujesz na najlepszy domek na świecie.Z takim charakterem to pies ( a właściwei sunia) ideał

Dzięki, że przyjęłaś zaproszenie :) krąg przyjaciół Bertuni się powiększa - serdecznie Cię witamy :loveu:

Posted

Dostałam zaproszenie.Niestety w chwili obecnej nie moge pomóc finansowo.Ale będę wpadać do Bertuni na wątek.Kochana okrągła kulka;) Strasznie mi się podobają takie "nijakie" psiaki;D

Posted

Avilia napisał(a):
Dostałam zaproszenie.Niestety w chwili obecnej nie moge pomóc finansowo.Ale będę wpadać do Bertuni na wątek.Kochana okrągła kulka;) Strasznie mi się podobają takie "nijakie" psiaki;D

Witaj na wątku Bertusi :loveu: i wpadaj jak najczęściej ;)

Posted

Cajus JB napisał(a):
Dziękuję za zaproszenie Livka. Szczytny cel.

Prawda?

Robimy to wszystko dla Misi, której nie zdążyliśmy pomóc ... i oczywiście dla cudnej Berty również :loveu:

Witaj w kręgu przyjaciół Bertuni ;)

Posted

Berta jest w schronie?? ma miejsce w hotelu?? Kurcze bo jakoś tak nie mogę sie skupić..remont mam i ciągle ktoś mnie woła.. Ja dopłacę resztę stałych deklaracji. Już wpisuję Bercię na swoją listę. Znajdziemy jej dom. Słowo honoru!!

Posted

[quote name='Leyla']Berta jest w schronie?? ma miejsce w hotelu?? Kurcze bo jakoś tak nie mogę sie skupić..remont mam i ciągle ktoś mnie woła.. Ja dopłacę resztę stałych deklaracji. Już wpisuję Bercię na swoją listę. Znajdziemy jej dom. Słowo honoru!!
Leyla Aniele nie wiem jak Ci dziękować :loveu::loveu::loveu: po prostu brak słów :loveu::loveu::loveu:

WIELKIE DZIĘKI !!!!!!

:multi::multi::multi::multi::multi:

DEKLARACJE STAŁE:
Livka - 10 zł.
ocelot - 10 zł.
Anja2201 - 10 zł
magenka1 - 10 zł
memory - 10 zł.
Nikus - 10 zł
beataczl - 10 zł.
mama Anji2201 - 30 zł.
Megaan - 20 zł
managua - 20 zł
Ghanima - 50 zł
Maevel - 15 zł
Izabela124. - 10 zł
dycha - 10 zł
sonikowa - 5 zł
Oczka_ - 10zł
Javena - 5 zł
Leyla - 55 zł
Razem: 300 zł.

Mamy całość !!! :multi::multi::multi::multi::multi:

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
Monika083 - 20 zł
Maruda666 - 50 zł
mamanabank - 20 zł.
NusiaiJa - 20 zł
sonek666 - 200 zł
Nikus (z wątku Rusałki ) - 60 zł
Anja 2201 spadek po Pixelku (*) - 550 zł
Awit - 10 zł
Razem : 930 zł

Pięknie dziękujemy wszystkim darczyńcom Berci !!! :Rose::Rose::Rose:

Posted

Leyla napisał(a):
Berta jest w schronie?? ma miejsce w hotelu?? Kurcze bo jakoś tak nie mogę sie skupić..remont mam i ciągle ktoś mnie woła.. Ja dopłacę resztę stałych deklaracji. Już wpisuję Bercię na swoją listę. Znajdziemy jej dom. Słowo honoru!!

ciociu Leylo...:) tym razem mnie zatkało..:multi::multi::multi: dziękujemy bardzo:)

Posted

Leyla napisał(a):

taa Berta pojedzie do mojego Zuluska:):)
wiec nastepnym razem jak wpadniesz pojedziemy Je odwiedzic:):)

Posted

Leyla napisał(a):
Jesteś tu? fajnie!! pojedziemy na pewno!! A jak berta na koty??? Lu wie o czym myslę:oops:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Berta to aniol nie pies, na koty w ogole nie reaguje:eviltong:
a tak na powaznie to niewiem...sprawdzimy w hoteliku bo Lilka chyba ma kota, nesca bedzie wiedziec, jak nie maja to nesca swojego wezmie i sprawdzimy:diabloti:

Posted

Leyla napisał(a):
...hmmm niedługo się spotkamy znowu:p Nikuś mnie tu przytargał i teraz nie będę już miała spokoju do czasu kiedy Bercia będzie w swoim domu.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale to już nie moja wina:shake:;)

Posted

:multi::multi::multi:Alez się cieszę.:multi::multi::multi: Berta ma całą kwote.Az nie chce się wierzyc.CAŁUSKI DLA WSZYSTKICH CIOĆ I WUJKÓW.;)

Posted

Berta już u mnie , dostała jeść pić i odpoczywa , strasznie agresywnie zareagowała na moje psy , ale myślę ,że to stres no i cała wataha robi wrażenie . Ja chyba dochodzę do siebie , bo już dawno takiego stresa nie miałam jak dzisiaj jak siedziałam w krzakach pod schronem i czekałam czy uda się Berte wyciągnąć ... To już drugi raz jak się muszę po krzakach pod schronem chować , niedługo dojdę do wprawy :D

Posted

Anja2201 napisał(a):
Berta już u mnie , dostała jeść pić i odpoczywa , strasznie agresywnie zareagowała na moje psy , ale myślę ,że to stres no i cała wataha robi wrażenie . Ja chyba dochodzę do siebie , bo już dawno takiego stresa nie miałam jak dzisiaj jak siedziałam w krzakach pod schronem i czekałam czy uda się Berte wyciągnąć ... To już drugi raz jak się muszę po krzakach pod schronem chować , niedługo dojdę do wprawy :D

:Cool!::Cool!::Cool!: brawo :) super akcja :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: