BasiaD Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ja też zostałam zaproszona na wątek. Niestety z kasą u nie krucho..Musiałam uśpić swoją 9-letnią Kicię, którą miałąm od małego i na dogo mam kupę deklaracji..Na dodatek nie wiadomo co dalej z pracą..Moge tylko podnosić wątek i kibicować Bertusi..Wskakuj Niunia do góry, juz tak niewiele brak żebyś mogła opuśćić schron..Powodzenia...Zasługujesz na najlepszy domek na świecie.Z takim charakterem to pies ( a właściwei sunia) ideał Quote
Livka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 BasiaD napisał(a):Ja też zostałam zaproszona na wątek. Niestety z kasą u nie krucho..Musiałam uśpić swoją 9-letnią Kicię, którą miałąm od małego i na dogo mam kupę deklaracji..Na dodatek nie wiadomo co dalej z pracą..Moge tylko podnosić wątek i kibicować Bertusi..Wskakuj Niunia do góry, juz tak niewiele brak żebyś mogła opuśćić schron..Powodzenia...Zasługujesz na najlepszy domek na świecie.Z takim charakterem to pies ( a właściwei sunia) ideał Dzięki, że przyjęłaś zaproszenie :) krąg przyjaciół Bertuni się powiększa - serdecznie Cię witamy :loveu: Quote
Avilia Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Dostałam zaproszenie.Niestety w chwili obecnej nie moge pomóc finansowo.Ale będę wpadać do Bertuni na wątek.Kochana okrągła kulka;) Strasznie mi się podobają takie "nijakie" psiaki;D Quote
Livka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Avilia napisał(a):Dostałam zaproszenie.Niestety w chwili obecnej nie moge pomóc finansowo.Ale będę wpadać do Bertuni na wątek.Kochana okrągła kulka;) Strasznie mi się podobają takie "nijakie" psiaki;D Witaj na wątku Bertusi :loveu: i wpadaj jak najczęściej ;) Quote
Cajus JB Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Dziękuję za zaproszenie Livka. Szczytny cel. Quote
Livka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Cajus JB napisał(a):Dziękuję za zaproszenie Livka. Szczytny cel. Prawda? Robimy to wszystko dla Misi, której nie zdążyliśmy pomóc ... i oczywiście dla cudnej Berty również :loveu: Witaj w kręgu przyjaciół Bertuni ;) Quote
Cajus JB Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Trafiłem kilka dni temu na wątek Misi. Za późno. Quote
Leyla Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Berta jest w schronie?? ma miejsce w hotelu?? Kurcze bo jakoś tak nie mogę sie skupić..remont mam i ciągle ktoś mnie woła.. Ja dopłacę resztę stałych deklaracji. Już wpisuję Bercię na swoją listę. Znajdziemy jej dom. Słowo honoru!! Quote
Livka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='Leyla']Berta jest w schronie?? ma miejsce w hotelu?? Kurcze bo jakoś tak nie mogę sie skupić..remont mam i ciągle ktoś mnie woła.. Ja dopłacę resztę stałych deklaracji. Już wpisuję Bercię na swoją listę. Znajdziemy jej dom. Słowo honoru!! Leyla Aniele nie wiem jak Ci dziękować :loveu::loveu::loveu: po prostu brak słów :loveu::loveu::loveu: WIELKIE DZIĘKI !!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: DEKLARACJE STAŁE: Livka - 10 zł. ocelot - 10 zł. Anja2201 - 10 zł magenka1 - 10 zł memory - 10 zł. Nikus - 10 zł beataczl - 10 zł. mama Anji2201 - 30 zł. Megaan - 20 zł managua - 20 zł Ghanima - 50 zł Maevel - 15 zł Izabela124. - 10 zł dycha - 10 zł sonikowa - 5 zł Oczka_ - 10zł Javena - 5 zł Leyla - 55 zł Razem: 300 zł. Mamy całość !!! :multi::multi::multi::multi::multi: DEKLARACJE JEDNORAZOWE: Monika083 - 20 zł Maruda666 - 50 zł mamanabank - 20 zł. NusiaiJa - 20 zł sonek666 - 200 zł Nikus (z wątku Rusałki ) - 60 zł Anja 2201 spadek po Pixelku (*) - 550 zł Awit - 10 zł Razem : 930 zł Pięknie dziękujemy wszystkim darczyńcom Berci !!! :Rose::Rose::Rose: Quote
Nikus Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Leyla napisał(a):Berta jest w schronie?? ma miejsce w hotelu?? Kurcze bo jakoś tak nie mogę sie skupić..remont mam i ciągle ktoś mnie woła.. Ja dopłacę resztę stałych deklaracji. Już wpisuję Bercię na swoją listę. Znajdziemy jej dom. Słowo honoru!! ciociu Leylo...:) tym razem mnie zatkało..:multi::multi::multi: dziękujemy bardzo:) Quote
Lu_Gosiak Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Leyla napisał(a):Berta jest w schronie?? ma miejsce w hotelu?? Kurcze bo jakoś tak nie mogę sie skupić..remont mam i ciągle ktoś mnie woła.. Ja dopłacę resztę stałych deklaracji. Już wpisuję Bercię na swoją listę. Znajdziemy jej dom. Słowo honoru!! taa Berta pojedzie do mojego Zuluska:):) wiec nastepnym razem jak wpadniesz pojedziemy Je odwiedzic:):) Quote
Leyla Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Jesteś tu? fajnie!! pojedziemy na pewno!! A jak berta na koty??? Lu wie o czym myslę:oops: Quote
Lu_Gosiak Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Leyla napisał(a):Jesteś tu? fajnie!! pojedziemy na pewno!! A jak berta na koty??? Lu wie o czym myslę:oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Berta to aniol nie pies, na koty w ogole nie reaguje:eviltong: a tak na powaznie to niewiem...sprawdzimy w hoteliku bo Lilka chyba ma kota, nesca bedzie wiedziec, jak nie maja to nesca swojego wezmie i sprawdzimy:diabloti: Quote
Leyla Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 ...hmmm niedługo się spotkamy znowu:p Nikuś mnie tu przytargał i teraz nie będę już miała spokoju do czasu kiedy Bercia będzie w swoim domu. Quote
Nikus Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Leyla napisał(a):...hmmm niedługo się spotkamy znowu:p Nikuś mnie tu przytargał i teraz nie będę już miała spokoju do czasu kiedy Bercia będzie w swoim domu. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale to już nie moja wina:shake:;) Quote
Lu_Gosiak Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 no i super:) mowilam, ze Nikus skuteczny to myslal, ze biore Go pod wlos:eviltong::p:p moze Ktos na ochote nadac mu imie?? http://www.dogomania.pl/threads/191532-wyrwanyz-z-mordowni-psiak-nie-ma-nawet-imienia-nadaj-mu-%29-do-30.08.2010-godz-9 Quote
Javena Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 :multi::multi::multi:Alez się cieszę.:multi::multi::multi: Berta ma całą kwote.Az nie chce się wierzyc.CAŁUSKI DLA WSZYSTKICH CIOĆ I WUJKÓW.;) Quote
Nikus Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Teraz tylko czekamy na pomyślne wieści od Ocelot:):) Też bardzo się cieszę:) Quote
Leyla Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 ...ale mnie Nikuś załatwiłeś wieeeeszzzzz...:mdleje: Quote
Leyla Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Mam słabość do takich grubasków,bo zawsze mam psy do starści ...i potem ,kiedy już nie mogę bez nich żyć, wyglądają niezbyt doskonale.... Quote
Nikus Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Berci szybko znajdziemy domek- taką mam nadzieję....teraz priorytet to wyciągnąć ją ze schronu - to na dziś:) Quote
Tymonka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Berta już u mnie , dostała jeść pić i odpoczywa , strasznie agresywnie zareagowała na moje psy , ale myślę ,że to stres no i cała wataha robi wrażenie . Ja chyba dochodzę do siebie , bo już dawno takiego stresa nie miałam jak dzisiaj jak siedziałam w krzakach pod schronem i czekałam czy uda się Berte wyciągnąć ... To już drugi raz jak się muszę po krzakach pod schronem chować , niedługo dojdę do wprawy :D Quote
NusiaiJa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 "strasznie agresywnie"? łooo to sięAniu musiało dziać...? no ale pierwsze koty za płoty, a jak jest teraz?? Quote
Livka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Kamień z serca .... same dobre wiadomości dzisiaj ... to teraz czekamy na domek :cool3: Quote
Nikus Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Anja2201 napisał(a):Berta już u mnie , dostała jeść pić i odpoczywa , strasznie agresywnie zareagowała na moje psy , ale myślę ,że to stres no i cała wataha robi wrażenie . Ja chyba dochodzę do siebie , bo już dawno takiego stresa nie miałam jak dzisiaj jak siedziałam w krzakach pod schronem i czekałam czy uda się Berte wyciągnąć ... To już drugi raz jak się muszę po krzakach pod schronem chować , niedługo dojdę do wprawy :D :Cool!::Cool!::Cool!: brawo :) super akcja :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Recommended Posts