mikoada Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Już tak zimno w nocy a ty biedaku masz taką króciutką sierśc, musi Ci byc bardzo zimno :( Quote
Iljova Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Witaj Murzynku. Ciągle myślę o Tobie, tak bym chciała, żebyś miał w końcu ten swój domek. Quote
Klaudus__ Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 To już przestańcie myśleć... Chłopak już w nowym domku... Szkoda,że nie znalezionym przez nas... Ktoś Go wziął... A chłopak Im ucieka i do Punktu wraca... :( Przecież to już prawie Jego dom... Tyle czasu tam spędził... :( Quote
mikoada Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Kurcze Murzynku mam nadzieję, że będzie ci dobrze w nowym domku... Quote
Iljova Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Ja nie mogę w to uwierzyć, przeczytałam raz i musiałam przeczytać jeszcze raz żeby dotarło do mojej świadomości, że Murzynek naprawdę jest w swoim domku. Bardzo się cieszę! :-) :-) :-) :-) Quote
Atomowka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Ciesze się,że Murzynka ktoś pokochał mam tylko nadzieję, że chłopak też szybko pokocha swoją nową rodzinę i nie będzie uciekał Klaudia będziesz miała jakieś wieści od rodziny Murzynka? Quote
Buster Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='Klaudus__']To już przestańcie myśleć... Chłopak już w nowym domku... Szkoda,że nie znalezionym przez nas... Ktoś Go wziął... A chłopak Im ucieka i do Punktu wraca... :( Przecież to już prawie Jego dom... Tyle czasu tam spędził... :( Ja się cieszę umiarkowanie - mam nadzieję, że to dobry domek... Murzynku przytulam cię mocno . . . Quote
basia0607 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Dziewczyny , możecie dyskretnie sprawdzić co to za dom ? Z mojej codziennej obserwacji wiem ,że nieraz lepiej psu w schronisku niż w nowym domu. Quote
Recommended Posts