Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety na ta chwilę nie mogę wiele zrobić, bo korzystam z netu w komórce więc nie mogę zrobić banerków, ani też ogłoszeń. Bardzo mi przkro z tego powodu, ale jak w końcu będę miała internet to w końcu będą mogła coś więcej zrobić.

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję bardzo, na pewno się przyda ;)

A ja o banerka pytałam z myślą ogólna, bo może mi się przydać.
Wg mnie zarówno i banerek, i lepsze zdjęcia są wskazane, 1 będzie niebawem, a drugie, to ja już nie wiem, czy dziewczyny dadzą radę ;)

Posted

Znalazłam jeszcze takie zdjęcia zrobione przez Budryska (są na wątku głównym). Niestety to nie jest takie łatwe z tymi zdjęciami, my nie możemy tam sobie wchodzic kiedy mamy na to ochotę, przeważnie jak tam jesteśmy to jest już ciemno i zdjęcia są jakie są :(

Posted

Mikoada ale wiem, że to nie łatwe i ja absolutnie Was nie oskarżam,że robicie to celowo-piszę żeby było jasne wszystko.
Ja szczerze chyba uważam,że to fotki są lepsze niż te z 1-szej strony. Tu Murzynek nie jest taki wylękniony i wystraszony

Posted

Murzynek jest naprawdę ślicznym psiakiem. Jak tylko będzie jego banerek to sobie podmienię zamiast Zafirka bo ten psiak ma już swój wspaniały domek. Czekam więc na banerek Murzynka.

Posted

No ten jest jakby lepszy
Zaraz go podlinkuje i jak możesz wstaw Mikoada obydwa banerki na 1-szą stronę będą bardziej widoczne, gdyby ktoś chciał skorzystać

Proszę