mikoada Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Co do pluszaków to jego kolega z kojca obok :( Kali http://www.dogomania.pl/threads/193440-Poka%C5%BC-Kaliemu-%C5%BCe-%C5%9Bwiat-mo%C5%BCe-by%C4%87-inny-ni%C5%BC-ten-widziany-Jego-oczami... był bardzo zadowolony z pluszaków powiedziałabym nawet, że wniebowzięty widać było, że one sprawiają mu wiele radości... Quote
Atomowka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Mikoada a udało Wam się zrobić jakieś sensowne fotki do ogłoszeń? Quote
Klaudus__ Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='Atomowka']Mikoada a udało Wam się zrobić jakieś sensowne fotki do ogłoszeń? Zazwyczaj jak tam jestem to jest już ciemno. Umówię się tak w przyszłym tygodniu,żeby na spacer psiaki szło wyprowadzić i jakieś ładne foty popstrykać :) Quote
mikoada Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Fakt zdjęcia trzeba by zrobić w ciągu dnia, wczoraj byłyśmy tam jak już było ciemno. Klaudus_ jak już ustalisz datę i godzinę to proszę daj znać też chętnie podjadę ;) Quote
Iljova Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Słodki Murzynku niech będzie Ci szybko dany Twój wspaniały domek kochany. Quote
Iljova Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Murzynku słodziutki, Gdzie ten Twój domek kochaniutki? Ty na niego tak bardzo czekasz, Chociaż chwilami jesteś wystraszony i uciekasz. To jednak bardzo pragniesz swego domu, W kąciku gdzieś pokryjomu. Niech ktoś zauważy tego psiaka, Który chętnie da buziaka. Tyle jest w nim smutku i żalu, Niech ktoś ulży mu w tym bólu. Dając miłość i domek wspaniały Który dla niego będzie już cały. Quote
Iljova Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Tak bardzo rzadko tu ktoś zagląda. Ty mój biedny kochany Murzynku. Niech w końcu Cię ktoś zabierze do swojego domku. Quote
mikoada Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Najprawdopodobniej w najbliższym czasie będzie kolejny wywóz do schronu, tak bardzo bym chciała uratować Murzynka... Quote
Iljova Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 :cry: NIE!!!!! Tylko nie Murzynek!! Niewiem co mogłabym zrobić. On nie może jechać do schronu. Oh! Co tu zrobić nie mam pomysłu. Niech ktoś da mu chociaż DT. Quote
Iljova Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Murzynku gdzie ten Twój domek? Niech się tu natychmiast pojawi!!!!!! Quote
mikoada Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 No tak DT by się bardzo przydał niestety teraz ciężko o nie bardzo a o BDT to już w ogóle... Quote
Iljova Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Przyszłam odwiedzić i Ciebie kochaniutki Murzynku. Prawie nikt tu nie zagląda :-( :-( :-( Quote
mikoada Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Zaglądamy tylko nie wiemy co pisac :( może w przyszłym tygodniu uda nam się zrobic chłopakowi lepsze zdjęcia do ogłoszeń, on już tak długo tu siedzi...prosimy o pomoc w ogłoszeniach. Quote
Buster Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 mikoada napisał(a):Zaglądamy tylko nie wiemy co pisac :( może w przyszłym tygodniu uda nam się zrobic chłopakowi lepsze zdjęcia do ogłoszeń, on już tak długo tu siedzi...prosimy o pomoc w ogłoszeniach. ode mnie jak zwykle allegro ;) Murzynku już czas na ciebie! Quote
mikoada Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Oj tak najwyższy czas. Buster jak zwykle pięknie dziękujemy za allegro ;) Quote
Iljova Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ja ogłoszeń nie dam rady zrobić bo mam już komputer,ale nie mam jeszcze jak narazie internetu. Murzynek faktycznie powinien mieć już swój domek. Quote
Caragh Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Oczywiscie porobie znowu ogloszenia pieknemu :thumbs: Czekam na nowe fotki w takim razie :D Quote
Iljova Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Murzynku dobranoc i wyśnij sobie swój domek. Quote
...robaczek Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ja tez ciągle zaglądam do Murzynka, ale jakoś tak czuję się bezradna, że nic nawet nie piszę. Może gdyby miał swój banerek, to może więcej osób by go dostrzegło, a tak to jest tylko parę osób, które tu wchodzi. Ja do tego jestem zielona, na razie nie umiem poruszać się w ogłoszeniach, muszę się w końcu naumieć :| Quote
mikoada Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Cioteczki potraficie może robic banerki?? Może faktycznie jak Murzynek będzie miał banerek zauważy go więcej osób... Quote
Recommended Posts