Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nadal jest tam gdzie był, zero telefonów w jego sprawie :( Teraz szukamy surowicy dla tych psiaków z Punktu, ale ciężko to idzie bo to obecnie towar deficytowy i niestety drogi :(

Posted

Niestety nie mam dobrych wiadomości :( Przed chwilą rozmawiałam Klaudus_, były z Budrysek w Punkcie i niestety dwa szczeniaki Choco i jej braciszek Bingo są w ciężkim stanie. Dziewczyny wiozą ich właśnie do lecznicy...Murzynek podobno też źle wygląda, nie wyszedł w ogóle z budy żeby się z dziewczynami przywitać a do tej pory zawsze wychodziła i patrzył zaciekawiony co się dzieje... Wydaje mi się, że jedynym ratunkiem na chwile obecną jest jak najszybsze podanie surowicy, bardzo prosimy o wsparcie finansowe i o pomoc w szukaniu surowicy Caniserin, którą bardzo ciężko teraz dostać a jeśli już jest to kosztuje duże pieniądze ( w zależności od lecznicy)...

• 2 weeks later...
Posted

Ogłoszenia ma chłopak cały czas o to dbam. Mi się wydaję,że te fotki są takie słabe i może dlatego nikt nie dzwoni. Na tych fotkach wygląda mało " zachęcająco"

Posted

[quote name='karolciasz28']Jestem i tu. Ogłoszę oczywiście. :) Tylko po kolei i na spokojnie ;-)[/QUOTE]
Gdzies tu byla lista ogloszen Murzynka, najwazniejsze sa oczywiscie caly czas aktywne (gumtree, olx, cafeanimal, alegratka)

Posted

Byłyśmy dzisiaj z Klaudus_ i Budrysek w Punkcie, zawiozłyśmy psiakom jedzonko, trochę przysmaków, pluszaki i koce do bud...Murzynek tak bardzo się cieszył jak nas zobaczył, przysmaczki chętnie zajadał, puszeczka również mu smakowała :) pluszaki natomiast za bardzo go nie interesowały...Biedak siedzi teraz sam w kojcu, musimy jak najszybciej znaleźć mu domek, te noce są już tak bardzo zimne :(

Posted

Nic dziwnego co tam pluszaki, nieważne. Was zobaczył i to było ważne. Murzynku oby szybko znalazł się domek żeby Ci się poszczęściło. Trzymam mocno kciuki.