Caragh Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Prosze, napiszcie, ze on jeszcze nie w myslowickim schronie... :( Quote
Iljova Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Co słychać u Murzynka? Gdzie obecnie się znajduje? Żeby znalazł się szybko jakiś domek! Quote
Caragh Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Boze, Murzynku wszyscy o Tobie zapomnieli :( A Ty w Punkcie, gdzie nosowka... :( ANETTTA napisał(a):potrzebna surowica i srodki odkażajace jest podejrzenie że sunia BORa bernardynka zabrana z punktu z PSZCZYny odeszła na nosówkę pomózmy pozostałym ok 15 psiakom z punktu http://www.dogomania.pl/threads/192792-Bora-za-TM...-(?p=15432513#post15432513 Quote
Atomowka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Caragh ja pamiętam o Murzynku jednak nie piszę nic. Bo ani nie mam wieści o nim, ani nic nie pomogę Quote
Iljova Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Murzynku trzymaj się kochany psiaku. Quote
mikoada Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Niestety nadal jest tam gdzie był, zero telefonów w jego sprawie :( Teraz szukamy surowicy dla tych psiaków z Punktu, ale ciężko to idzie bo to obecnie towar deficytowy i niestety drogi :( Quote
Iljova Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Żeby tylko się udało zdobyć tą surowicę dla wszystkich psiaków Quote
mikoada Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Niestety nie mam dobrych wiadomości :( Przed chwilą rozmawiałam Klaudus_, były z Budrysek w Punkcie i niestety dwa szczeniaki Choco i jej braciszek Bingo są w ciężkim stanie. Dziewczyny wiozą ich właśnie do lecznicy...Murzynek podobno też źle wygląda, nie wyszedł w ogóle z budy żeby się z dziewczynami przywitać a do tej pory zawsze wychodziła i patrzył zaciekawiony co się dzieje... Wydaje mi się, że jedynym ratunkiem na chwile obecną jest jak najszybsze podanie surowicy, bardzo prosimy o wsparcie finansowe i o pomoc w szukaniu surowicy Caniserin, którą bardzo ciężko teraz dostać a jeśli już jest to kosztuje duże pieniądze ( w zależności od lecznicy)... Quote
Caragh Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Boze, nie, Murzynku, Tobie nie moze sie nic stac! Po prostu nie moze !!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
Halinka3 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 witam czy moze ktoś napisać co stało sie z murzynkiem? Quote
Iljova Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Proszę! Niech ktoś napisze co z Murzynkiem? Bardzo proszę. Zaczynam się niepokoić. Quote
Caragh Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Prosze zajrzyjcie na wspolny watek pszczynskich psiakow: http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczyńskich-psiaków-w-wielkiej-potrzebie!!-POMOCY!?p=15457425&viewfull=1#post15457425 Tam jest co sie stalo i czemu nie ma zadnych info Murzynku... :( Quote
mikoada Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Murzynku ty już stanowczo za długo siedzisz w tym schroniskowym kojcu, gdzie twój domek...Prosimy o pomoc w ogłaszaniu chłopaka... Quote
Atomowka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ogłoszenia ma chłopak cały czas o to dbam. Mi się wydaję,że te fotki są takie słabe i może dlatego nikt nie dzwoni. Na tych fotkach wygląda mało " zachęcająco" Quote
mikoada Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Pewnie masz rację, jak będziemy w Punkcie postaramy się zrobić mu lepsze zdjęcia i bardziej zachęcające ;) Quote
Iljova Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Niech Murzynek slodki i kochany szybko znajdzie swój domek upragniony. Quote
karolciasz28 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Jestem i tu. Ogłoszę oczywiście. :) Tylko po kolei i na spokojnie ;-) Quote
Caragh Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='karolciasz28']Jestem i tu. Ogłoszę oczywiście. :) Tylko po kolei i na spokojnie ;-)[/QUOTE] Gdzies tu byla lista ogloszen Murzynka, najwazniejsze sa oczywiscie caly czas aktywne (gumtree, olx, cafeanimal, alegratka) Quote
mikoada Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Byłyśmy dzisiaj z Klaudus_ i Budrysek w Punkcie, zawiozłyśmy psiakom jedzonko, trochę przysmaków, pluszaki i koce do bud...Murzynek tak bardzo się cieszył jak nas zobaczył, przysmaczki chętnie zajadał, puszeczka również mu smakowała :) pluszaki natomiast za bardzo go nie interesowały...Biedak siedzi teraz sam w kojcu, musimy jak najszybciej znaleźć mu domek, te noce są już tak bardzo zimne :( Quote
Iljova Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Nic dziwnego co tam pluszaki, nieważne. Was zobaczył i to było ważne. Murzynku oby szybko znalazł się domek żeby Ci się poszczęściło. Trzymam mocno kciuki. Quote
Recommended Posts