Atomowka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ja wierzę, że po 1 września się ruszy a wtedy i Murzynek znajdzie swojego ludzia Quote
Klaudus__ Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Psia tragedia za tragedią... Straszna ciemnota jest na tym świecie... A my to jesteśmy 'bardziej uświadomieni'? 'porypani'? czy co? Bo to dziwne,że jeden coś rozumie,a drugi nie koniecznie... Quote
toyota Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Coś chyba mało wielbicielek ma Murzynek ... Quote
mikoada Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 toyota napisał(a):Coś chyba mało wielbicielek ma Murzynek ... Oj niestety mało, jakieś pustki straszne u niego...Murzynek do góry zmykamy... Quote
mikoada Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Bardzo dziękujemy, ale niestety jak na razie cisza zero zapytań o Murzynka... Quote
Caragh Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 mikoada napisał(a):Bardzo dziękujemy, ale niestety jak na razie cisza zero zapytań o Murzynka... :roll: a to taki piekny psiak... Quote
Klaudus__ Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Widziałam wczoraj Murzynka, siedział na wybiegu z Rufim. Widać,że te warunki Go przerażają... To nie Jego bajka... Quote
Caragh Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Klaudus__ napisał(a):Widziałam wczoraj Murzynka, siedział na wybiegu z Rufim. Widać,że te warunki Go przerażają... To nie Jego bajka... :roll: Murzynku, oby sie Twoj domek znalazl jak najszybciej :thumbs: Quote
mikoada Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Wczoraj również byłyśmy w Punkcie. Murzynek siedział na budzie i obserwował czy przypadkiem po niego nie przyjechałyśmy. On ma takie mądre spojrzenie... Quote
Caragh Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Dostalam dzis takiego maila: [quote]Witam, Czy piesek jest duży (ile waży?)? Czy może mieszkać w mieszkaniu z innym psem - 8 letnim jamnikiem (suka) i czy jest kastrowany?[/quote] Czy ktos zna odpowiedzi na te pytania? Quote
mikoada Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Murzynek na pewno nie jest duży nie wiem ile może ważyć ok. 8 kg może mniej, Klaudus_ jak myślisz?? Kastrowany chyba raczej niestety nie jest a co do przebywania z psem wydaje mi się, że nie powinno być żadnego problemu, obecnie Murzynek przebywa na jednym wybiegu z młodym psiakiem Rufim [url]http://www.dogomania.pl/threads/191340-Rufi-ma-4-miesi%C4%85ce-i-schroniskowy-boks...Potrzebna-pomoc-w-og%C5%82oszeniach[/url]. Quote
Caragh Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Murzynku, oby ten dzien przyniosl Ci domek :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
mikoada Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='Caragh']Murzynku, oby ten dzien przyniosl Ci domek :thumbs: :thumbs: :thumbs:[/QUOTE] Chyba jak na razie się na to nie zanosi :( u mnie bynajmniej okropna cisza :shake: a co z tą osobą, która wysłała do Ciebie PW, są jakieś wieści??? Quote
Iljova Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Do góry Murzynku kochany może ktoś zauważy i znajdzie się domek dla Ciebie. Quote
Caragh Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='mikoada']Chyba jak na razie się na to nie zanosi :( u mnie bynajmniej okropna cisza :shake: a co z tą osobą, która wysłała do Ciebie PW, są jakieś wieści???[/QUOTE] Niestety, nic wiecej nie napisala :( Quote
mikoada Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='Caragh']Niestety, nic wiecej nie napisala :([/QUOTE] Oj to szkoda chociaż z drugiej strony jak ktoś jest niezdecydowany to może i lepiej, że tak wyszło...Murzynku gdzie jest twój domek??? Quote
Caragh Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Taki piekny psiak :loveu: Musi sie domek znalezc! Po prostu MUSI ! Quote
mikoada Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Dzień dobry Murzynku...Może ten tydzień okaże się dla ciebie lepszy od poprzednich, oby... Quote
mikoada Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Atomowko ciesze się, że odwiedzasz naszego Murzynka ;) Niestety nie wszystkie psiaki mają to "szczęście" być jeszcze w Punkcie, część z nich jakiś czas temu pojechała z Punktu do schroniska "umieralni" w Mysłowicach. Dzisiaj dowiedziałyśmy się, że w środę można by je zabrać bo kwarantanna dobiega końca, jednak nie dla wszystkich mamy taką możliwość. Bardzo proszę zerknijcie na wątek główny psiaków http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-w-wielkiej-potrzebie!!-POMOCY!, tam znajdują się linki do pozostałych wątków...Dowiedziałyśmy się również, że jeden psiak odszedł w schronie za TM Quote
Iljova Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Cześć Murzynku kochany! Apel do dobrych ludzi! Czy pragniesz mieć przyjaciela, takiego który Cię nie ocenia i będzie zawsze przy Tobie bez względu czy jest Ci źle czy dobrze. Który zawsze będzie blisko Ciebie i który kochać Cię będzie bezwarunkową i bezinteresowną miłością? Spójrz na Murzynka od niego to wszystko możesz otrzymać na zawsze daj mu w zamian ciepły dom i kochaj go. Quote
Recommended Posts