Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psia tragedia za tragedią...
Straszna ciemnota jest na tym świecie...
A my to jesteśmy 'bardziej uświadomieni'? 'porypani'? czy co?
Bo to dziwne,że jeden coś rozumie,a drugi nie koniecznie...

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Widziałam wczoraj Murzynka, siedział na wybiegu z Rufim.
Widać,że te warunki Go przerażają...
To nie Jego bajka...

:roll: Murzynku, oby sie Twoj domek znalazl jak najszybciej :thumbs:

Posted

Dostalam dzis takiego maila:

[quote]Witam,
Czy piesek jest duży (ile waży?)?
Czy może mieszkać w mieszkaniu z innym psem - 8 letnim jamnikiem (suka) i czy jest kastrowany?[/quote]

Czy ktos zna odpowiedzi na te pytania?

Posted

Murzynek na pewno nie jest duży nie wiem ile może ważyć ok. 8 kg może mniej, Klaudus_ jak myślisz?? Kastrowany chyba raczej niestety nie jest a co do przebywania z psem wydaje mi się, że nie powinno być żadnego problemu, obecnie Murzynek przebywa na jednym wybiegu z młodym psiakiem Rufim [url]http://www.dogomania.pl/threads/191340-Rufi-ma-4-miesi%C4%85ce-i-schroniskowy-boks...Potrzebna-pomoc-w-og%C5%82oszeniach[/url].

Posted

[quote name='Caragh']Murzynku, oby ten dzien przyniosl Ci domek :thumbs: :thumbs: :thumbs:[/QUOTE]

Chyba jak na razie się na to nie zanosi :( u mnie bynajmniej okropna cisza :shake: a co z tą osobą, która wysłała do Ciebie PW, są jakieś wieści???

Posted

[quote name='mikoada']Chyba jak na razie się na to nie zanosi :( u mnie bynajmniej okropna cisza :shake: a co z tą osobą, która wysłała do Ciebie PW, są jakieś wieści???[/QUOTE]
Niestety, nic wiecej nie napisala :(

Posted

[quote name='Caragh']Niestety, nic wiecej nie napisala :([/QUOTE]

Oj to szkoda chociaż z drugiej strony jak ktoś jest niezdecydowany to może i lepiej, że tak wyszło...Murzynku gdzie jest twój domek???

Posted

Atomowko ciesze się, że odwiedzasz naszego Murzynka ;) Niestety nie wszystkie psiaki mają to "szczęście" być jeszcze w Punkcie, część z nich jakiś czas temu pojechała z Punktu do schroniska "umieralni" w Mysłowicach. Dzisiaj dowiedziałyśmy się, że w środę można by je zabrać bo kwarantanna dobiega końca, jednak nie dla wszystkich mamy taką możliwość. Bardzo proszę zerknijcie na wątek główny psiaków http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-w-wielkiej-potrzebie!!-POMOCY!, tam znajdują się linki do pozostałych wątków...Dowiedziałyśmy się również, że jeden psiak odszedł w schronie za TM

• Posted

Cześć Murzynku kochany!
    Apel do dobrych ludzi!
    Czy pragniesz mieć przyjaciela, takiego który Cię nie ocenia i będzie zawsze przy Tobie bez względu czy jest Ci źle czy dobrze. Który zawsze będzie blisko Ciebie i który kochać Cię będzie bezwarunkową i bezinteresowną miłością? Spójrz na Murzynka od niego to wszystko możesz otrzymać na zawsze daj mu w zamian ciepły dom i kochaj go.