mikoada Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [FONT=Georgia]Murzynek to około 3 letni niewielki pies, który przebywa od tygodnia w jednym ze śląskich "schronów". Piesek jest bardzo spokojny a może bardziej odpowiednim słowem będzie ogromnie wystraszony :shake: Potrafi pięknie chodzić na smyczy. Jest przyjaźnie nastawiony w stosunku do swoich kolegów niedoli.[/FONT] [FONT=Georgia] Szukamy dla niego dobrego domku stałego, tymczasowego i bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach !!![/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4]Kontakt do mnie tel: 602 805 841 mail: mikoada@wp.pl Spójrzcie jaki on jest wystraszony i zagubiony w schroniskowym kojcu :placz:[/FONT] Banerki, prosimy się częstowac :) Quote
Klaudus__ Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ojj biedaku! Szukamy domku! Czy mógłby ktoś w ogłoszeniach pomóc? Biedactwo... Quote
Iljova Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Śliczny jest, taki kochany. Szkoda że nie mogę go zabrać do siebie. Poprostu nie mam warunków w mieszkaniu na trzymanie jakiegokolwiek zwierzaka, a bardzo kocham zwierzęta. Trzymam kciuki za znalezienie szybko domku dla niego! Quote
Caragh Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Zdjecia, opis krotki , opis dlugi, tytul ogloszenia, miasto gdzie konkretnie przebywa i namiary w sprawie kontaktu prosze na maila: caragh85@yahoo.de, pooglaszam go :thumbs: Sliczny psiak Quote
mikoada Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [quote name='Caragh']Zdjecia, opis krotki , opis dlugi, tytul ogloszenia, miasto gdzie konkretnie przebywa i namiary w sprawie kontaktu prosze na maila: caragh85@yahoo.de, pooglaszam go :thumbs: Sliczny psiak Zdjęcia i tekst, który jest na wątku przesłałam. Może znajdzie się osoba, która potrafi pisać teksty bardziej chwytające za serce, bardzo prosimy o pomoc... Caragh bardzo dziękujemy za pomoc w ogłoszeniach :) Quote
klaudiaaa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 W jakim on jest schronisku? Miałam wziąć Czarka, ale dom znalazł:multi:Więc miejsce wolne. Quote
mikoada Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Murzynek przebywa w jednym z Punktów przetrzymań na Śląsku jakieś 40 km od Sosnowca. Quote
Atomowka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Tak na szybciutko napisałam coś takiego, nie wiem czy skorzystacie, nie wiem czy się spodoba, ale wstawiam, może wykorzystacie do ogłoszeń Jestem Murzynek mam ok 3 lat. Moje życie do tej pory nie było różowe, ale przynajmniej miałem dom i ciepłe posłanie. Teraz jest tragicznie. Jestem samotny i bardzo wystraszony. Czego się boję? Nie wiem, może tego, że niedługo będzie jeszcze gorzej. Patrzę przez kraty mojego więzienia i nie widzę nic oprócz psich kolegów. Nie ma zielonej trawki, nie ma ludzi, nie ma pachnących kwiatów. Coraz bardziej się zamykam w sobie, a jestem tu dopiero tydzień. Czy moje życie ma tak wyglądać na końca moich dni? Jak sobie pomyślę, że nic dobrego mnie już nie spotka to chce........ A może Ty sprawisz, że znowu odzyskam radość życia? Jestem trochę lękliwym psiakiem. ale grzecznym i ułożonym. Nie wszczynam bójek, jestem miły dla psich kolegów i koleżanek i ładnie chodzę na smyczy. Dasz mi szansę na lepsze jutro? Quote
mikoada Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Atomowka']Tak na szybciutko napisałam coś takiego, nie wiem czy skorzystacie, nie wiem czy się spodoba, ale wstawiam, może wykorzystacie do ogłoszeń Jestem Murzynek mam ok 3 lat. Moje życie do tej pory nie było różowe, ale przynajmniej miałem dom i ciepłe posłanie. Teraz jest tragicznie. Jestem samotny i bardzo wystraszony. Czego się boję? Nie wiem, może tego, że niedługo będzie jeszcze gorzej. Patrzę przez kraty mojego więzienia i nie widzę nic oprócz psich kolegów. Nie ma zielonej trawki, nie ma ludzi, nie ma pachnących kwiatów. Coraz bardziej się zamykam w sobie, a jestem tu dopiero tydzień. Czy moje życie ma tak wyglądać na końca moich dni? Jak sobie pomyślę, że nic dobrego mnie już nie spotka to chce........ A może Ty sprawisz, że znowu odzyskam radość życia? Jestem trochę lękliwym psiakiem. ale grzecznym i ułożonym. Nie wszczynam bójek, jestem miły dla psich kolegów i koleżanek i ładnie chodzę na smyczy. Dasz mi szansę na lepsze jutro? Atomówko świetny tekst, pięknie dziękujemy :loveu: Quote
Atomowka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Nie ma sprawy, mam nadzieję, że przyniesie szczęście temu biedakowi Quote
mikoada Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Atomowka napisał(a):Nie ma sprawy, mam nadzieję, że przyniesie szczęście temu biedakowi Oby przyniósł, trzymam mocno kciuki. Quote
Caragh Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Murzynek ma rowniuskie 60 ogloszen :thumbs: A jakies wiesci sa moze ?? Quote
toyota Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Caragh napisał(a):Murzynek ma rowniuskie 60 ogloszen :thumbs: A jakies wiesci sa moze ?? Teraz musi go ktoś fajny wypatrzeć. Dziękujemy ! Quote
mikoada Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Caragh napisał(a):Murzynek ma rowniuskie 60 ogloszen :thumbs: A jakies wiesci sa moze ?? Jeszcze raz pięknie dziękujemy za tyleeeeeee ogłoszeń :) Jak na razie żadnych zapytań nie było, czekamy cierpliwie :) Quote
Atomowka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Czekamy czekamy a Murzynek o domek prosi. Quote
Caragh Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 I co u Murzynka?? Jakis odzew z ogloszen?? :roll: Quote
blacky. Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Najmocniej przepraszam za OFFa ale sprawa pilna :( Perdo, młody pies w typie doga musi znaleźć DT, lub wyląduje w schronisku na Paluchu (Warszawa). http://www.dogomania.pl/threads/191541-Czy-po-tylu-latach-wierno%C5%9Bci-wyl%C4%85duje-na-ulicy-M%C5%82ody-Pedro-potrzebuje-pomocy-na-CITO Prosimy o wszelkie wsparcie ! Quote
mikoada Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Caragh napisał(a):I co u Murzynka?? Jakis odzew z ogloszen?? :roll: Niestety cisza :( Ostatnio odnoszę wrażenie, że znowu pojawił się jakiś zastój w adopcjach a przecież wakacje już się kończą... Quote
Klaudus__ Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Cisza paskudna... A psów przybywa...:shake: Quote
Iljova Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Hei! Pobudka! Obudźcie się domki tak wiele kochanych zwierzaków na Was czeka! Chcą tylko mieć ciepły kochający domek wodę i jedzenie a w zamian ofiarują Wam coś czego nikt inny Wam nie da, bo tylko zwierzę to potrafi. Tylko zwierzęta potrafią kochać ludzi bezgranicznie i bezwarunkowo! To bezcenny dar. Quote
mikoada Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Piękne słowa szkoda tylko, że jest tak mało ludzi którzy to rozumieją... Quote
Recommended Posts