Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]Murzynek to około 3 letni niewielki pies, który przebywa od tygodnia w jednym ze śląskich "schronów". Piesek jest bardzo spokojny a może bardziej odpowiednim słowem będzie ogromnie wystraszony :shake: Potrafi pięknie chodzić na smyczy. Jest przyjaźnie nastawiony w stosunku do swoich kolegów niedoli.[/FONT]

[FONT=Georgia]
Szukamy dla niego dobrego domku stałego, tymczasowego i bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach !!!
[/FONT]

[FONT=Georgia][SIZE=4]Kontakt do mnie
tel: 602 805 841
mail: mikoada@wp.pl

Spójrzcie jaki on jest wystraszony i zagubiony w schroniskowym kojcu :placz:
[/FONT]

Banerki, prosimy się częstowac :)

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczny jest, taki kochany. Szkoda że nie mogę go zabrać do siebie. Poprostu nie mam warunków w mieszkaniu na trzymanie jakiegokolwiek zwierzaka, a bardzo kocham zwierzęta.
Trzymam kciuki za znalezienie szybko domku dla niego!

Posted

[quote name='Caragh']Zdjecia, opis krotki , opis dlugi, tytul ogloszenia, miasto gdzie konkretnie przebywa i namiary w sprawie kontaktu prosze na maila: caragh85@yahoo.de, pooglaszam go :thumbs: Sliczny psiak

Zdjęcia i tekst, który jest na wątku przesłałam. Może znajdzie się osoba, która potrafi pisać teksty bardziej chwytające za serce, bardzo prosimy o pomoc... Caragh bardzo dziękujemy za pomoc w ogłoszeniach :)

Posted

Tak na szybciutko napisałam coś takiego, nie wiem czy skorzystacie, nie wiem czy się spodoba, ale wstawiam, może wykorzystacie do ogłoszeń

Jestem Murzynek mam ok 3 lat. Moje życie do tej pory nie było różowe, ale przynajmniej miałem dom i ciepłe posłanie. Teraz jest tragicznie. Jestem samotny i bardzo wystraszony. Czego się boję? Nie wiem, może tego, że niedługo będzie jeszcze gorzej. Patrzę przez kraty mojego więzienia i nie widzę nic oprócz psich kolegów. Nie ma zielonej trawki, nie ma ludzi, nie ma pachnących kwiatów. Coraz bardziej się zamykam w sobie, a jestem tu dopiero tydzień. Czy moje życie ma tak wyglądać na końca moich dni? Jak sobie pomyślę, że nic dobrego mnie już nie spotka to chce........
A może Ty sprawisz, że znowu odzyskam radość życia?

Jestem trochę lękliwym psiakiem. ale grzecznym i ułożonym. Nie wszczynam bójek, jestem miły dla psich kolegów i koleżanek i ładnie chodzę na smyczy.

Dasz mi szansę na lepsze jutro?

Posted

[quote name='Atomowka']Tak na szybciutko napisałam coś takiego, nie wiem czy skorzystacie, nie wiem czy się spodoba, ale wstawiam, może wykorzystacie do ogłoszeń

Jestem Murzynek mam ok 3 lat. Moje życie do tej pory nie było różowe, ale przynajmniej miałem dom i ciepłe posłanie. Teraz jest tragicznie. Jestem samotny i bardzo wystraszony. Czego się boję? Nie wiem, może tego, że niedługo będzie jeszcze gorzej. Patrzę przez kraty mojego więzienia i nie widzę nic oprócz psich kolegów. Nie ma zielonej trawki, nie ma ludzi, nie ma pachnących kwiatów. Coraz bardziej się zamykam w sobie, a jestem tu dopiero tydzień. Czy moje życie ma tak wyglądać na końca moich dni? Jak sobie pomyślę, że nic dobrego mnie już nie spotka to chce........
A może Ty sprawisz, że znowu odzyskam radość życia?

Jestem trochę lękliwym psiakiem. ale grzecznym i ułożonym. Nie wszczynam bójek, jestem miły dla psich kolegów i koleżanek i ładnie chodzę na smyczy.

Dasz mi szansę na lepsze jutro?

Atomówko świetny tekst, pięknie dziękujemy :loveu:

Posted

Caragh napisał(a):
Murzynek ma rowniuskie 60 ogloszen :thumbs:
A jakies wiesci sa moze ??

Jeszcze raz pięknie dziękujemy za tyleeeeeee ogłoszeń :) Jak na razie żadnych zapytań nie było, czekamy cierpliwie :)

Posted

Caragh napisał(a):
I co u Murzynka?? Jakis odzew z ogloszen?? :roll:

Niestety cisza :( Ostatnio odnoszę wrażenie, że znowu pojawił się jakiś zastój w adopcjach a przecież wakacje już się kończą...

Posted

Hei! Pobudka! Obudźcie się domki tak wiele kochanych zwierzaków na Was czeka! Chcą tylko mieć ciepły kochający domek wodę i jedzenie a w zamian ofiarują Wam coś czego nikt inny Wam nie da, bo tylko zwierzę to potrafi. Tylko zwierzęta potrafią kochać ludzi bezgranicznie i bezwarunkowo! To bezcenny dar.