BUDRYSEK Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 biduleczka :( trzymam kciuki za malutką!!! Quote
IVV Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 wyciagam teraz 3 suczki ze schronu w Zamosciu ,wiec jestem przyblokowana finansowo ,ale postaram sie cos pomyslec Quote
MaDi Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 IVV tak jak napisała Matrioszka można wpłacać na konto fundacji z dopiskiem " dla zagłodzonej Onki Sary" Nie wiadomo ile będzie w klinice, musi się trochę odbudować, trzeba powtórzyć badania i zobaczymy co dalej. Mam nadzieję,że uda się ja zabrać np. do Radomia gdzie obecnie przebywaja dwie sunie husky i terierka. Quote
IVV Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 to dobrze ,ze macie cos na oku :) dzis moja oneczka zostala wyciagnieta i czeka ja duzeeee leczenie,ale jest juz bezpieczna .a jutro bede miec nastepne dwie sunie na moim sponsorstwie. jak tylko zoirentuje sie w kosztach to cos podesle . czy fundacja ma konto PayPal ? Quote
beka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Ona mi nie wyglada na taka wiekową . A jest szansa na jakies nowe fotki? Jak dobrze że już bezpieczna Quote
andzia69 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 zaglądam...w wolnej chwilce i dobrego humoru netu poczytam Quote
Ewanka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Jak się czuje Sarunia? ... mi sie wydaje młodsza niz ją oceniono. Quote
anawa Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Zajrzałam i................ płakać mi się chce. Muszę przeczytać cały wątek..... Quote
IVV Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 anawa napisał(a):Zajrzałam i................ płakać mi się chce. Muszę przeczytać cały wątek..... dziekuje Anawa ,ze jestes :) Quote
MaDi Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 IVV napisał(a):to dobrze ,ze macie cos na oku :) dzis moja oneczka zostala wyciagnieta i czeka ja duzeeee leczenie,ale jest juz bezpieczna .a jutro bede miec nastepne dwie sunie na moim sponsorstwie. jak tylko zoirentuje sie w kosztach to cos podesle . czy fundacja ma konto PayPal ? Ma tylko zwykłe konto:-( Quote
MaDi Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 beka napisał(a):Ona mi nie wyglada na taka wiekową . A jest szansa na jakies nowe fotki? Jak dobrze że już bezpieczna Pewnie jutro z Matrioszką ją odwiedzimy. Quote
bico Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 fajnie, że odwiedzicie sunieczkę, czekamy na nowe foty:) Quote
IVV Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 czekamy,czekamy :) i koniecznie dowiedzcie sie wszystkiego o jej stanie zdrowia i o calym planie leczenia Quote
MaDi Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 bico napisał(a):fajnie, że odwiedzicie sunieczkę, czekamy na nowe foty:) Bico tylko nie mów później,że kiepskie foty bo my takich jak Muzzy nie potrafimy robić:evil_lol: Quote
matrioszka2 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Zdjęć jest dość dużo, więc proszę o cierpliwość.Wklejam bez selekcji,każdy znajdzie coś dla siebie;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Starałam się, jak mogłam, ale Sara to ADHD:shake: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Tutaj fimy, niezbyt ekscytujące , ale widać, że energia ją rozpiera.Wciąż do przodu, do przodu, byle nie stać... Tyle lat stała, tyle lat leżała w jednym miejscu .Teraz nadrabia.;) View My Video View My Video View My Video View My Video View My Video Quote
Recommended Posts