wawer Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='MaDi']Wszystkie psy zostały zabrane niestety, 2 zniknęły, na szczęście mamy w okolicy ludzi którzy monitorują czy nie wróciły. To jest wątek wszystkich psów:http://www.dogomania.pl/threads/190887-Pi%C4%85tek-trzynastego....Pomocy!!! Dane do wpłat sa na wątkach, ale podam jeszcze raz, koniecznie z dopiskiem "Sara zagłodzona ONka" można podać swój nick. FUNDACJA Lubelska Straż Ochrony Zwierząt 24-204 Wojciechów, Romanówka 22 KRS 0000343426 adres korespondencyjny: 20-015 Lublin, Wschodnia 2 [FONT=arial]BOŚ BANK S.A. O/Lublin: 02 1540 1144 2114 6406 6770 0001[/FONT] Brrr, zgroza! Przejrzałam oba wątki piesków. Po prostu, nóż się sam otwiera i to nie w kieszeni. W takich chwilach żałuję, że należymy do tzw. "cywilizacji", bo chciałoby się tak, po staremu "oko za oko". Ach, szkoda gadać, i tak po próżnicy. Facetowi nic w tym kraju nie zrobią, co zarobił, to i tak jego, a sąsiedzi tacy sami, bo wiedzieli o wszystkim i też na tym korzystali (psy brali, suczki zabijano). A w mojej popitolonej W-wie tyle milionów miasto na krzyż wydaje zamiast potrzebujących obdzielić... Ale to nie ten wątek i nie chcę niczyich uczuć ranić. Zwyczajnie, tej publicznej forsy żal. Ale do rzeczy, postaram się coś jednorazowo wpłacić. Jak nie dojdzie w tym m-cu, to na początku września. Trzymcie się, psiaki, damy radę! :lol: Szacunek dla Fudnacji! Quote
MaDi Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Co tak puściutko? Nikt nie czeka na nowe wieści? Byłam u Sary w odwiedzinach, poszłyśmy na spacer ciągnęła jak szalona w poszukiwaniu jedzenia:-( Jej uwagę przykuwają śmietnik, liczy na to,że kryje się tam coś do jedzenia. Jest radosna, pełna energii :crazyeye: przebiegłyśmy kawałek bo chciałam zobaczyć czy z jej łapami wszystko ok i na szczęście mile się zaskoczyłam:multi: Najgorsze jest to,że ona patrzyła gdy odjeżdżałam takim wzrokiem jak by przypuszczała,że już nigdy nie wrócę. Quote
beataczl Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 a Ty zrobisz Jej niespodzianke i znow niedlugo ja odwiedzisz :loveu: czekalam, i sie doczekalam na najnowsze info ciesze sie, ze jest lepiej, ze nabiera sil :multi: Quote
MaDi Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Pewnie,że zrobię. Zgadnijcie kto stał obok jej boksu jak podjechałam? Quote
sonikowa Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Cudownie, ze sunia radosna, bo to znaczy , ze ma apetyt na życie :-) i nie tylko ;-) Quote
MaDi Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Największy apetyt był na śmietnik,ale byłam twarda i nie puściłam smyczy. Quote
beataczl Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 MaDi napisał(a):Pewnie,że zrobię. Zgadnijcie kto stał obok jej boksu jak podjechałam? nikt nie zgadnie :shake: Quote
MaDi Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 matrioszka2 napisał(a):No to kto tam stał ? Ten pan o którym pisałam( dogląda terenu kliniki) on naprawdę się w niej zakochał, szkoda,że nie może jej zabrać, właśnie takiego człowieka musi spotkać powinien zakochać się w niej od pierwszego wejrzenia i będzie pewny,że to właśnie ona. Quote
IVV Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 MaDi na czym dokladnie stoicie ? finase ? miejsce dla suni ? Quote
funia Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Wierzę ,ze znajdzie takiego człowieka na swojej drodze .... Quote
MaDi Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 IVV napisał(a):MaDi na czym dokladnie stoicie ? finase ? miejsce dla suni ? Dziękuję,że się zjawiłas. W zasadzie to wszystko jest potrzebne Sara jest w klinice-płacić trzeba, na zawsze tam nie zostanie potrzebuje DT( mam nadzieję,że to uda mi się załatwić), szczepienia,leczenie, karma później sterylizacja, wszystko to pochłania niestety spore koszty, w dodatku tego samego potrzebują inne psy z tego miejsca. Quote
wawer Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='MaDi']Dziękuję,że się zjawiłas. W zasadzie to wszystko jest potrzebne Sara jest w klinice-płacić trzeba, na zawsze tam nie zostanie potrzebuje DT( mam nadzieję,że to uda mi się załatwić), szczepienia,leczenie, karma później sterylizacja, wszystko to pochłania niestety spore koszty, w dodatku tego samego potrzebują inne psy z tego miejsca. Smutki, wszędzie smutki... :-(:-(:-( Ale jest i pozytyw - ktoś ją pokochał! :loveu: Może ten ktoś też zrobi coś, żeby kto inny ją pokochał i zabrał na zawsze, taki królewicz na całe życie, nawet bez konia może być... :lol: Marzenia, a tu twardo pod stopami i kasa mała... :-(. Na razie podrzucamy te siedem życzeń (czy Sara to ósme, bo się nie doliczyłam?) :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
milka74 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Przypadkiem znalazłam wątek i zapisuję.... Quote
MaDi Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 W sumie domów szukało 8 psów, ale jedna sunia zostaje na stałe u Funi więc liczba siedem jak najbardziej aktualna. Quote
IVV Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 czy wiadomo jak dlugo pozostanie w klinice? czy masz jakis hotelik na oku dla niej? czy ona ma osobne konto? jesli tak to ile na nia macie? Quote
beataczl Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 MaDi napisał(a):W sumie domów szukało 8 psów, ale jedna sunia zostaje na stałe u Funi więc liczba siedem jak najbardziej aktualna. ktora zostaje na stale u Funi? Quote
idusiek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 a gdzie pozostała 6? kurdę, ona nie wyglada na tak stara... Quote
matrioszka2 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Pieniądze potrzebne.Na hotel, bo gdzie się podzieje po wyjściu z kliniki ? Quote
IVV Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 IVV napisał(a):czy wiadomo jak dlugo pozostanie w klinice? czy masz jakis hotelik na oku dla niej? czy ona ma osobne konto? jesli tak to ile na nia macie? ponawiam swoje pytania.. Quote
matrioszka2 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Z tego, co wiem, aktualnie pieniądze można wysyłać na dane fundacji z dopiskiem "dla zagłodzonej ONki Sary". Później, gdy pójdzie do hotelu, będziemy słać pieniądze na konto hoteliku.Być może znajdzie się dla niej miejsce u naszej kochanej funi, ale to "może", bo funia na miejsce ONki przyjęła sukę hasky , jedną z tych z interwencji (zresztą na tę także nie ma żadnych pieniędzy). Tutaj w 1 poście jest informacja o finansach. http://www.dogomania.pl/threads/190887-Pi%C4%85tek-trzynastego....Pomocy!!! Quote
Recommended Posts