Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MaDi']Wszystkie psy zostały zabrane niestety, 2 zniknęły, na szczęście mamy w okolicy ludzi którzy monitorują czy nie wróciły. To jest wątek wszystkich psów:http://www.dogomania.pl/threads/190887-Pi%C4%85tek-trzynastego....Pomocy!!!
Dane do wpłat sa na wątkach, ale podam jeszcze raz, koniecznie z dopiskiem "Sara zagłodzona ONka" można podać swój nick.
FUNDACJA
Lubelska Straż Ochrony Zwierząt 24-204 Wojciechów, Romanówka 22 KRS 0000343426
adres korespondencyjny:
20-015 Lublin, Wschodnia 2
[FONT=arial]BOŚ BANK S.A. O/Lublin: 02 1540 1144 2114 6406 6770 0001[/FONT]

Brrr, zgroza! Przejrzałam oba wątki piesków. Po prostu, nóż się sam otwiera i to nie w kieszeni. W takich chwilach żałuję, że należymy do tzw. "cywilizacji", bo chciałoby się tak, po staremu "oko za oko". Ach, szkoda gadać, i tak po próżnicy. Facetowi nic w tym kraju nie zrobią, co zarobił, to i tak jego, a sąsiedzi tacy sami, bo wiedzieli o wszystkim i też na tym korzystali (psy brali, suczki zabijano). A w mojej popitolonej W-wie tyle milionów miasto na krzyż wydaje zamiast potrzebujących obdzielić... Ale to nie ten wątek i nie chcę niczyich uczuć ranić. Zwyczajnie, tej publicznej forsy żal.

Ale do rzeczy, postaram się coś jednorazowo wpłacić. Jak nie dojdzie w tym m-cu, to na początku września. Trzymcie się, psiaki, damy radę! :lol: Szacunek dla Fudnacji!

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co tak puściutko? Nikt nie czeka na nowe wieści?
Byłam u Sary w odwiedzinach, poszłyśmy na spacer ciągnęła jak szalona w poszukiwaniu jedzenia:-( Jej uwagę przykuwają śmietnik, liczy na to,że kryje się tam coś do jedzenia.
Jest radosna, pełna energii :crazyeye: przebiegłyśmy kawałek bo chciałam zobaczyć czy z jej łapami wszystko ok i na szczęście mile się zaskoczyłam:multi:
Najgorsze jest to,że ona patrzyła gdy odjeżdżałam takim wzrokiem jak by przypuszczała,że już nigdy nie wrócę.

Posted

matrioszka2 napisał(a):
No to kto tam stał ?

Ten pan o którym pisałam( dogląda terenu kliniki) on naprawdę się w niej zakochał, szkoda,że nie może jej zabrać, właśnie takiego człowieka musi spotkać powinien zakochać się w niej od pierwszego wejrzenia i będzie pewny,że to właśnie ona.

Posted

IVV napisał(a):
MaDi na czym dokladnie stoicie ? finase ? miejsce dla suni ?

Dziękuję,że się zjawiłas. W zasadzie to wszystko jest potrzebne Sara jest w klinice-płacić trzeba, na zawsze tam nie zostanie potrzebuje DT( mam nadzieję,że to uda mi się załatwić), szczepienia,leczenie, karma później sterylizacja, wszystko to pochłania niestety spore koszty, w dodatku tego samego potrzebują inne psy z tego miejsca.

Posted

[quote name='MaDi']Dziękuję,że się zjawiłas. W zasadzie to wszystko jest potrzebne Sara jest w klinice-płacić trzeba, na zawsze tam nie zostanie potrzebuje DT( mam nadzieję,że to uda mi się załatwić), szczepienia,leczenie, karma później sterylizacja, wszystko to pochłania niestety spore koszty, w dodatku tego samego potrzebują inne psy z tego miejsca.

Smutki, wszędzie smutki... :-(:-(:-( Ale jest i pozytyw - ktoś ją pokochał! :loveu: Może ten ktoś też zrobi coś, żeby kto inny ją pokochał i zabrał na zawsze, taki królewicz na całe życie, nawet bez konia może być... :lol: Marzenia, a tu twardo pod stopami i kasa mała... :-(. Na razie podrzucamy te siedem życzeń (czy Sara to ósme, bo się nie doliczyłam?) :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

czy wiadomo jak dlugo pozostanie w klinice? czy masz jakis hotelik na oku dla niej?
czy ona ma osobne konto? jesli tak to ile na nia macie?

Posted

IVV napisał(a):
czy wiadomo jak dlugo pozostanie w klinice? czy masz jakis hotelik na oku dla niej?
czy ona ma osobne konto? jesli tak to ile na nia macie?

ponawiam swoje pytania..

Posted

Z tego, co wiem, aktualnie pieniądze można wysyłać na dane fundacji z dopiskiem "dla zagłodzonej ONki Sary".
Później, gdy pójdzie do hotelu, będziemy słać pieniądze na konto hoteliku.Być może znajdzie się dla niej miejsce u naszej kochanej funi, ale to "może", bo funia na miejsce ONki przyjęła sukę hasky , jedną z tych z interwencji (zresztą na tę także nie ma żadnych pieniędzy).
Tutaj w 1 poście jest informacja o finansach.
http://www.dogomania.pl/threads/190887-Pi%C4%85tek-trzynastego....Pomocy!!!