MaDi Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 LAZY napisał(a):Zaznaczam...w miarę możliości będę pomagać finansowo, ale nie wcześniej niż od września... Jestem załamana...ile jeszcze do cholery? :( Dziękujemy za chęć po mocy. Niestety jest ich jeszcze wiele:shake: Quote
MaDi Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 [quote name='Iv_']Dzień dobry ;) Chciałam zapytać czy finanse na biedulę będą zbierane i gdzie ewentualne rozliczenie ich będzie można zobaczyć? Biedna suńka, serce się kroi jak na nią patrzy :shake: Witaj, finanse na Sarę można wpłacać na konto fundacji: FUNDACJA Lubelska Straż Ochrony Zwierząt 24-204 Wojciechów, Romanówka 22 KRS 0000343426 adres korespondencyjny: 20-015 Lublin, Wschodnia 2[FONT=arial] BOŚ BANK S.A. O/Lublin: 02 1540 1144 2114 6406 6770 0001[/FONT] Jeżeli zbiorą się dla niej deklaracje których bardzo potrzebuje, będę wrzucała na watek faktury/paragony za sunię. As_ko wspaniale,że już wróciłaś:multi: Quote
bianka0 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Zdjęcia Sary z kliniki przesłane przez MaDi Quote
beataczl Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 bardzo chudziutka, mam nadzieje, ze w dobrych rekach przy odpowiednim jedzonku to sie zacznie powolutku zmieniac o ile jakies chorobsko jej nie meczy, tfu tfu odpukac jakies wyniki juz sa? cos wiadomo jak stan zdrowia.... Quote
MaDi Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 W badaniach krwi wyszła trącona wątroba i nerki, na szczęście stanów infekcyjnych nie wykazały. Jak ja wczoraj widziałam to wydawało mi się że już wygląda lepiej,że te boczki odrobinkę się odessały. Tylko może mi się wydawać to dopiero trzeci dzień w klinice, a ja po prostu tak strasznie chcę aby ona była zdrowa. Martwi mnie brak zainteresowania funduszami suni, za klinikę trzeba będzie zapłacić i musimy szukacz przede wszystkim szukać chociaż DT. Quote
Iv_ Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Może zadam moje poprzednie pytanie inaczej ;) Czy jeżeli wpłacę na Fundację, która jest podana w pierwszym poście to pieniążki pójdą na konto leczenia suni? Czy ktoś tu na tym wątku będzie mógł potwierdzić czy taka suma wpłynęła na konto? Dopytuje o sprawy formalne, bo to ewentualnie byłaby wpłata moje i jeszcze jednej dogomaniaczki ;) i chciałabym żeby miała jasność sytuacji ;) Dodam, że byłaby to jednorazowa deklaracja. Quote
MaDi Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Działam w fundacji wiec nie będzie dla mnie żadnym problemem wpisanie informacji o dotarciu wpłaty;) Podajcie swoje nicki i dopiszcie dla jakiego psa np."Sara zagłodzona ONka" bo została z tego miejsca zabrana również Sara husky. Quote
bros Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=16436&PN=1 Quote
MaDi Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='bros']http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=16436&PN=1 Dziękuję bardzo:loveu: Quote
bros Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 nie ma za co :) mam nadzieję ze dobrych serduszek kilka się znajdzie i sypnie groszem dla biduli. Quote
MaDi Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Właśnie zalogowałam się na owczarku, mam nadzieję,że nauczę się tam poruszać. Quote
agusiazet Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Jeśli suczka jest psem 8 lub więcej letnim możecie poprosić o jednorazową pomoc finansową Skarpetę im. Talcott, która pomaga właśnie psim staruszkom! Quote
bros Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 MaDi to z pewnościa nic trudnego :) nie wiem o co chodzi z subskrypcjami , nie tak dawno mogłam mieć 5 banerków a dziś musiałam usciślić sie do 2 , czy coś się zmieniło ???? kto mi moze wyjaśnic ? Quote
graynew Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 MaDi forum Owczarka to takie forum ( zaraz mnie Bros objedzie) klepania siebie po plecach i pisania jaka sliczna napewno szybko znajdzie domek. No ale informacji w wielu miejscach nie zaszkodzi dac. Mnie sie nigdy nie udalo znalezc nikogo kto by pomogl przy adopcji zadnego ONka na owczarku i nigdy nie udalo mi sie dostac zadnego ONka ktory tam byl oglaszany. No ale moze tylko ja mam takiego pecha :) Sunia do gory po domek caly czas o tobie mysle mala jak sie cos nawinie bardziej altruistycznego to jestes pierwsza na liscie ;) Quote
MaDi Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Trzeba myśleć pozytywnie może pomogą. Dziękuje wszystkim za pamięć o chudzince. Quote
Iv_ Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 MaDi napisał(a):Działam w fundacji wiec nie będzie dla mnie żadnym problemem wpisanie informacji o dotarciu wpłaty;) Podajcie swoje nicki i dopiszcie dla jakiego psa np."Sara zagłodzona ONka" bo została z tego miejsca zabrana również Sara husky. Dziękuję bardzo za informacje. Przed chwilą zrobiłam zlecenie przelewu na kwotę 127zł, dlaczegoż taka kwota? To wiem ja i cioteczka fibi:), to nasza słodka tajemnica ;) W tytule przelewu jest napisane; "Iv_ i fibi:) darowizna - na Sara zagłodzona Onka" Po wpłynięciu pieniążków na konto poproszę potwierdzić tu na wątku, że taka suma została przyjęta przez Fundację. Dziękuje i życzę wiele dobrego dla Sarci i oby jej dalsze życie było już tylko szczęsliwym pasmem zdarzeń :loveu: Quote
sonikowa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Przepraszam, ale przelecialam watek i moze cos przeoczylam.. W tej stodole zostaly jeszcze psy?? I czego sunka potrzebuje? Pieniadzy na klinike? Poprosze o nr konta, niewiele moge, ale po prpstu nie moge przejsc nad tym dalej.. Quote
MaDi Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Iv_ napisał(a):Dziękuję bardzo za informacje. Przed chwilą zrobiłam zlecenie przelewu na kwotę 127zł, dlaczegoż taka kwota? To wiem ja i cioteczka fibi:), to nasza słodka tajemnica ;) W tytule przelewu jest napisane; "Iv_ i fibi:) darowizna - na Sara zagłodzona Onka" Po wpłynięciu pieniążków na konto poproszę potwierdzić tu na wątku, że taka suma została przyjęta przez Fundację. Dziękuje i życzę wiele dobrego dla Sarci i oby jej dalsze życie było już tylko szczęsliwym pasmem zdarzeń :loveu: Dziękujemy za pokaźną sumę pieniędzy, dam znać jak już dotrą. Quote
MaDi Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='sonikowa']Przepraszam, ale przelecialam watek i moze cos przeoczylam.. W tej stodole zostaly jeszcze psy?? I czego sunka potrzebuje? Pieniadzy na klinike? Poprosze o nr konta, niewiele moge, ale po prpstu nie moge przejsc nad tym dalej.. Wszystkie psy zostały zabrane niestety, 2 zniknęły, na szczęście mamy w okolicy ludzi którzy monitorują czy nie wróciły. To jest wątek wszystkich psów:http://www.dogomania.pl/threads/190887-Pi%C4%85tek-trzynastego....Pomocy!!! Dane do wpłat sa na wątkach, ale podam jeszcze raz, koniecznie z dopiskiem "Sara zagłodzona ONka" można podać swój nick. FUNDACJA Lubelska Straż Ochrony Zwierząt 24-204 Wojciechów, Romanówka 22 KRS 0000343426 adres korespondencyjny: 20-015 Lublin, Wschodnia 2[FONT=arial] BOŚ BANK S.A. O/Lublin: 02 1540 1144 2114 6406 6770 0001[/FONT] Quote
bros Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 graynew napisał(a):MaDi forum Owczarka to takie forum ( zaraz mnie Bros objedzie) klepania siebie po plecach i pisania jaka sliczna napewno szybko znajdzie domek. No ale informacji w wielu miejscach nie zaszkodzi dac. Mnie sie nigdy nie udalo znalezc nikogo kto by pomogl przy adopcji zadnego ONka na owczarku i nigdy nie udalo mi sie dostac zadnego ONka ktory tam byl oglaszany. No ale moze tylko ja mam takiego pecha :) Sunia do gory po domek caly czas o tobie mysle mala jak sie cos nawinie bardziej altruistycznego to jestes pierwsza na liscie ;) wcale Cię kochana nie objadę pisałam MaDi na pw to samo , ale jeśli choć jedna osoba dorzuci grosik ( a tak się stało, zresztą naszego Szarika wspierają ciotki z owczarka nie powiem !!! ) to warto chyba i tam ogłaszać :) Quote
MaDi Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Wychodzę z założenia, że wszędzie warto pisać, a nóż coś z tego wyniknie. Quote
Recommended Posts