MaDi Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Shania napisał(a):cudo..czarodziejka jesteś wielka:):):)niech Sara zostanie...hehe, tam ma jak w raju:) Jeżeli nie znajdzie domu to przecież nikt jej nie wyrzuci, jednak wolę aby znalazła swojego człowieka, wtedy może tam trafić inna bida. Quote
as_ko Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 MaDi napisał(a):Nie mam więcej, może jednak jakieś się nada. Pewnie że się nada, myślałam po prostu że masz może więcej :) Quote
as_ko Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Zaktualizowane i troszkę zmienione allegro Sary: http://allegro.pl/show_item.php?item=1276958042 Quote
beataczl Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 doczekalam sie fotek Sarci :smile: podziwiam i zachwycam sie i zwierzetami i miejscem :smile::smile: Quote
MaDi Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 beataczl napisał(a):doczekalam sie fotek Sarci :smile: podziwiam i zachwycam sie i zwierzetami i miejscem :smile::smile: Zapraszamy w odwiedziny. Quote
MaDi Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [quote name='as_ko']Zaktualizowane i troszkę zmienione allegro Sary: http://allegro.pl/show_item.php?item=1276958042 Super, dziękuję bardzo. Quote
IVV Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 znalazlam cos takiego na watku husky - PRZESTROGA DLA HODOWCÓW I OSÓB WYADOPTUJĄCYCH PSY!!! Regularnie piszą do hodowców i osób oddających psy, że chcą psa przygarnąć albo kupić. Posługują się mailami, które w treści mają york/yorki, czasem ''22''... Podpisują się różnymi imionami... i najwyraźniej gubią się w tym co piszą... i do kogo piszą... W mailach raz piszą jako kobieta, raz jako mężczyzna, raz jako matka, raz jako córka... Zawsze podobna bajeczka - najchętniej wezmą psa za darmo, może być na warunkach hodowlanych, a na informację o serylizacji odpowadają ''oczywiście, zgadzamy się'' i urywają kontakt. Chcą kupić psa ''na lidera'' i na wystawy, bo ''chcą hodować husky''. W mailach piszą też, że wyprowadzają się w góry... (Ciekawe, bo kiedy rok temu dostałam od nich pierwszego maila, mieli się wyprowadzić za miesiąc - minął PONAD rok, a maile i bajeczki są niemal takie same). W internecie umieszczają ogłoszenia o sprzedaży szczeniąt yorków, oddaniu dorosłych psów różnych ras i najwięcej o ZAMIANIE np. ''york na husky'', czy ''husky na owczarek''... Wczoraj umieściłam na allegro informację o porzuconym husky, na co otrzymałam znów maila....... Wiadomość od: yorki22, wysłana z komputera o numerze IP: 212.87.246.33 Strona z przedmiotem: czarny husky BŁĄKA SIĘ Warszawa !!! / ZAGINĄŁ Treść wiadomości: "Witam! JA w sprawie tego husky mojej siostrze jak była w Warszawie skradziono husky być może to on czy mogła bym dostać jego zdj. i czy złapał by pan/i go i przywiózł/a go do Częstochowy? Pozdrawiam" Ostrzegam. Ich ogłoszenia o sprzedaży, zamianie i maile z pytaniami o szczenięta i psy dorosłe śmierdzą pseudohodowlą.... Quote
bela51 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 MaDi napisał(a):Pusto strasznie... Odwiedzam Sarunie.:lol: Po niedzieli przesle dla Sary pieniadze z bazarku Cantadorry. Czekam na ostatnie wpłaty. Quote
MaDi Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 bela51 napisał(a):Odwiedzam Sarunie.:lol: Po niedzieli przesle dla Sary pieniadze z bazarku Cantadorry. Czekam na ostatnie wpłaty. Na pewno się przydadzą coraz większymi krokami zbliża się sterylizacja. Quote
MaDi Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 IVV napisał(a):straszna tu cisza ,a sunia tak wypiekniala Też mnie to martwi, ale niestety często tak bywa. Niestety nadal potrzebne są fundusze na karmę i sterylizację Sary. Quote
MaDi Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 IVV napisał(a):a moze jakis bazarek dla niej zrobic ? Masz jakiś pomysł lub rzeczy na bazarek? Quote
IVV Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 ja nie umiem bazarkow robic(a z odleglosci jest to niemozliwe by trzymac reke na pulsie) ,moze u E-S cos jeszcze zostalo z tej paczki co wyslalam ,ale mozna zaprosic dziewczyny ktore fajnie robia bazarki... Quote
MaDi Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 IVV napisał(a):ja nie umiem bazarkow robic(a z odleglosci jest to niemozliwe by trzymac reke na pulsie) ,moze u E-S cos jeszcze zostalo z tej paczki co wyslalam ,ale mozna zaprosic dziewczyny ktore fajnie robia bazarki... Lepiej szykuj nową paczkę:diabloti: E-S i tak ma urwanie głowy bo nowodworskie fundusze świecą pustkami:shake: Możesz pozapraszać ludzi, jakikolwiek ruch na wątku jest bardzo ważny. Quote
as_ko Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Zapraszamy na bazarek na pieski nowodworskie :) http://www.dogomania.pl/threads/1948...6#post15574586 Quote
Shania Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 dzisiaj wysłałam zdjęcia Sary Pani, która jest zainteresowana adopcją Azy, natomiast Aza ma już chyba domek, więc wysłałam jej kilka zdjęć w tym i Sary...zobaczymy... Quote
Recommended Posts