Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magenka1 napisał(a):
ja stałej nie mogę ale 15 zł wpłacę, zrobiłabym bazarek ale nie mam co wystawić , zostało mi kilka rzeczy bo ostatnim bazarku ale nie wiem czy się sprzeda

Każda pomoc się liczy, poszperaj troszkę może znajdziesz coś jeszcze na bazarek i wystawisz nowy?

Posted

magenka1 napisał(a):
ja stałej nie mogę ale 15 zł wpłacę, zrobiłabym bazarek ale nie mam co wystawić , zostało mi kilka rzeczy bo ostatnim bazarku ale nie wiem czy się sprzeda

ja mam 4 fanty na bazarek , ale tylko na maila umie wstawic zdjecia, czy moge Ci przeslac?

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Ja dam od siebie stałej 20 zł.

Lidan - oczywiście, że się przydadzą.Dziękujemy :loveu:

Dziękuję matrioszko.:p

Można się odwrócić i pójść do swoich codziennych spraw, ale w ten sposób wiedząc o tym i nic nie robiąc skazujemy te wszystkie zwierzęta na powolną, głodową śmierć.
Tam są 2 konie, kot drób, w potwornym stanie i świnia trzymana w klatce na króliki :crazyeye:

Posted

[quote name='matrioszka2']Czy te konie nadają się jeszcze do życia ?
A może temu-jemu wydaje się, że jest to morska świnka ?:shake:

Konie jeszcze tak, są za drogie żeby je zagłodzić, przy sprzedaży liczy się kilogram konia. Ale ich nogi i kopyta są w takim stanie, że niedługo nie będą mogły chodzić.

A świnię trzyma tu. To było najbardziej przerażające.

Posted

Kurcze, a ja sobie skojarzyłam klatkę na królika z taką domową, dużą, stąd moje sarkastyczne zapytanie. No, ale nie można jej uwolnić ? Przecież to jest znęcanie się nad zwierzęciem i też podlega karze.
A ta kotka w jakim jest stanie ? Może ją na miau wstawić albo do tej ostatniej rubryki INNE , czy jakoś tak (gdzie są konie, króliki, koty , itp.)

Posted

czytam i mi słabo....
nie mozecie ZGŁOSić TEGO do jakiejs SZANUJACEJ sie Fundacji LUB TOZ..POLICJA

płakać sie chce...
jak oglądam AnimalPlanet i podziwiam działalność Spca to płakać mi się chce :(

myśleć..myśleć..myśleć..

u szydłowiaków krucho z kasą....bardzo..ale moze jakims bazarem sie podzielim :/

Posted

anita_happy napisał(a):
czytam i mi słabo....

płakać sie chce...

myśleć..myśleć..myśleć..

u szydłowiaków krucho z kasą....bardzo..ale moze jakims bazarem sie podzielim :/

Dziękuję Anitko.:p

Guest Elżbieta481
Posted

8 lat to nie jest dużo-nasz ma 13 rok życia...
Co za ludzie,co za czasy..
Dobra-jednorazowa wpłata ale niewielka w ok.10-tego września tylko dajcie znać na PW.
Elżbieta

Posted

anita_happy napisał(a):
czytam i mi słabo....

płakać sie chce...

myśleć..myśleć..myśleć..

Anito szkoda,że uważasz fundację w której się udzielam za nie szanująca się, to przykre.... wolontariusze w niej działający oddają całe swoje serca, wolny czas jak i pieniądze aby ratować różne zwierzęta(a czasem i ludzi).
Mam nadzieję,że twoje zdanie ulegnie jednak jeszcze zmianie.
Dziękuje bardzo BianceO i Funi za pomoc w tej akcji, bez Was byłoby naprawdę ciężko.
Dziękuję również wszystkim wspierającym ogłoszeniami, banerkami, rozsyłającym wątek, podnoszącym, zaglądającym, deklarującym wpłaty, przekazującym dary rzeczowe lub robiącym bazarki. Każda pomoc jest bardzo ważna, wszyscy tu obecni zdajemy sobie sprawę jak ważne są fundusze dlatego nadal rozsyłajcie wieści o tych psiakach,aby jak najszybciej zapewnić im nowe wspaniałe życie.

Posted

[quote name='magenka1']Czy sunię nie można zabrać już? Kasa się uzbiera ja pracuję nad bazarkiem jest jeszcze w budowie:
http://www.dogomania.pl/threads/191313-bazarek-b%C4%99dzie-si%C4%99-robi%C5%82?p=15234516#post15234516
czekam na aparat do wieczora bo siostra dopiero wróci z weekend a mam jeszcze kilka rzeczy drobnych do sfotografowania, BeataCZl też mi przyśle zdjęcia,
Wspaniale:multi::multi::multi:
Chyba jeszcze nie pisałam,że niunia wazy 17,5 kg:-(:-(:-(

Posted

[quote name='magenka1']Czy sunię nie można zabrać już? Kasa się uzbiera ja pracuję nad bazarkiem jest jeszcze w budowie:
http://www.dogomania.pl/threads/191313-bazarek-b%C4%99dzie-si%C4%99-robi%C5%82?p=15234516#post15234516
czekam na aparat do wieczora bo siostra dopiero wróci z weekend a mam jeszcze kilka rzeczy drobnych do sfotografowania, BeataCZl też mi przyśle zdjęcia,

z powodu burzy i braku pradu bazarek rozpoczniemy jutro...

Posted

bico napisał(a):
ale nie ma żadnej gwarancji, że ten "człowiek" nie zechce znowu rozkręcić biznesu i pozyskać nowych psów??

Nie ma gwarancji, ale ja tam jestem na miejscu i nie będzie problemu żeby co parę tygodni go skontrolować, czy nie ma nowych psów.

Posted

[quote name='anita_happy']czytam i mi słabo....

płakać sie chce...

myśleć..myśleć..myśleć..

Anitko uwierz mi ta akcja była zorganizowana znacznie sprawniej niż te przez Spca, w Polsce też można. To jest niezwykle budujące.

Jako że sunia ONKa trafiła pod opiekę fundacji, czy zechcecie przerzucić swoje deklaracje na hotelik dla suni haski Pusi, która zabrała zamiast Sary funia ?