magenka1 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 ja stałej nie mogę ale 15 zł wpłacę, zrobiłabym bazarek ale nie mam co wystawić , zostało mi kilka rzeczy bo ostatnim bazarku ale nie wiem czy się sprzeda Quote
MaDi Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 magenka1 napisał(a):ja stałej nie mogę ale 15 zł wpłacę, zrobiłabym bazarek ale nie mam co wystawić , zostało mi kilka rzeczy bo ostatnim bazarku ale nie wiem czy się sprzeda Każda pomoc się liczy, poszperaj troszkę może znajdziesz coś jeszcze na bazarek i wystawisz nowy? Quote
magenka1 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 przerobię go dodam z trzy rzeczy nowe i jutro zrobię Quote
MaDi Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 magenka1 napisał(a):przerobię go dodam z trzy rzeczy nowe i jutro zrobię Wspaniale. Quote
bianka0 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Funia obniżyła cenę miejsca w hoteliku do 400 zł. Funiu bardzo dziękujemy :loveu: Deklaruję 30 zł miesięcznie. Quote
beataczl Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 magenka1 napisał(a):ja stałej nie mogę ale 15 zł wpłacę, zrobiłabym bazarek ale nie mam co wystawić , zostało mi kilka rzeczy bo ostatnim bazarku ale nie wiem czy się sprzeda ja mam 4 fanty na bazarek , ale tylko na maila umie wstawic zdjecia, czy moge Ci przeslac? Quote
bianka0 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Dziękuję, tam wszystkie zwierzęta przechodzą piekło na ziemi. Quote
matrioszka2 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ja dam od siebie stałej 20 zł. Lidan - oczywiście, że się przydadzą.Dziękujemy :loveu: Quote
bianka0 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 matrioszka2 napisał(a):Ja dam od siebie stałej 20 zł. Lidan - oczywiście, że się przydadzą.Dziękujemy :loveu: Dziękuję matrioszko.:p Można się odwrócić i pójść do swoich codziennych spraw, ale w ten sposób wiedząc o tym i nic nie robiąc skazujemy te wszystkie zwierzęta na powolną, głodową śmierć. Tam są 2 konie, kot drób, w potwornym stanie i świnia trzymana w klatce na króliki :crazyeye: Quote
matrioszka2 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Czy te konie nadają się jeszcze do życia ? A może temu-jemu wydaje się, że jest to morska świnka ?:shake: Quote
bianka0 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='matrioszka2']Czy te konie nadają się jeszcze do życia ? A może temu-jemu wydaje się, że jest to morska świnka ?:shake: Konie jeszcze tak, są za drogie żeby je zagłodzić, przy sprzedaży liczy się kilogram konia. Ale ich nogi i kopyta są w takim stanie, że niedługo nie będą mogły chodzić. A świnię trzyma tu. To było najbardziej przerażające. Quote
matrioszka2 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Kurcze, a ja sobie skojarzyłam klatkę na królika z taką domową, dużą, stąd moje sarkastyczne zapytanie. No, ale nie można jej uwolnić ? Przecież to jest znęcanie się nad zwierzęciem i też podlega karze. A ta kotka w jakim jest stanie ? Może ją na miau wstawić albo do tej ostatniej rubryki INNE , czy jakoś tak (gdzie są konie, króliki, koty , itp.) Quote
anita_happy Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 czytam i mi słabo.... nie mozecie ZGŁOSić TEGO do jakiejs SZANUJACEJ sie Fundacji LUB TOZ..POLICJA płakać sie chce... jak oglądam AnimalPlanet i podziwiam działalność Spca to płakać mi się chce :( myśleć..myśleć..myśleć.. u szydłowiaków krucho z kasą....bardzo..ale moze jakims bazarem sie podzielim :/ Quote
bianka0 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 anita_happy napisał(a):czytam i mi słabo.... nie mozecie ZGŁOSić TEGO do jakiejs SZANUJACEJ sie Fundacji LUB TOZ..POLICJA płakać sie chce... jak oglądam AnimalPlanet i podziwiam działalność Spca to płakać mi się chce :( myśleć..myśleć..myśleć.. u szydłowiaków krucho z kasą....bardzo..ale moze jakims bazarem sie podzielim :/ Dziękuję Anitko.:p Quote
magenka1 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Czy sunię nie można zabrać już? Kasa się uzbiera ja pracuję nad bazarkiem jest jeszcze w budowie: http://www.dogomania.pl/threads/191313-bazarek-b%C4%99dzie-si%C4%99-robi%C5%82?p=15234516#post15234516 czekam na aparat do wieczora bo siostra dopiero wróci z weekend a mam jeszcze kilka rzeczy drobnych do sfotografowania, BeataCZl też mi przyśle zdjęcia, Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 8 lat to nie jest dużo-nasz ma 13 rok życia... Co za ludzie,co za czasy.. Dobra-jednorazowa wpłata ale niewielka w ok.10-tego września tylko dajcie znać na PW. Elżbieta Quote
MaDi Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Wszystkie psy są już bezpieczne, sunia jest w klinice. Więcej napiszę później. Quote
MaDi Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 anita_happy napisał(a):czytam i mi słabo.... nie mozecie ZGŁOSić TEGO do jakiejs SZANUJACEJ sie Fundacji LUB TOZ..POLICJA płakać sie chce... jak oglądam AnimalPlanet i podziwiam działalność Spca to płakać mi się chce :( myśleć..myśleć..myśleć.. u szydłowiaków krucho z kasą....bardzo..ale moze jakims bazarem sie podzielim :/ Anito szkoda,że uważasz fundację w której się udzielam za nie szanująca się, to przykre.... wolontariusze w niej działający oddają całe swoje serca, wolny czas jak i pieniądze aby ratować różne zwierzęta(a czasem i ludzi). Mam nadzieję,że twoje zdanie ulegnie jednak jeszcze zmianie. Dziękuje bardzo BianceO i Funi za pomoc w tej akcji, bez Was byłoby naprawdę ciężko. Dziękuję również wszystkim wspierającym ogłoszeniami, banerkami, rozsyłającym wątek, podnoszącym, zaglądającym, deklarującym wpłaty, przekazującym dary rzeczowe lub robiącym bazarki. Każda pomoc jest bardzo ważna, wszyscy tu obecni zdajemy sobie sprawę jak ważne są fundusze dlatego nadal rozsyłajcie wieści o tych psiakach,aby jak najszybciej zapewnić im nowe wspaniałe życie. Quote
MaDi Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='magenka1']Czy sunię nie można zabrać już? Kasa się uzbiera ja pracuję nad bazarkiem jest jeszcze w budowie: http://www.dogomania.pl/threads/191313-bazarek-b%C4%99dzie-si%C4%99-robi%C5%82?p=15234516#post15234516 czekam na aparat do wieczora bo siostra dopiero wróci z weekend a mam jeszcze kilka rzeczy drobnych do sfotografowania, BeataCZl też mi przyśle zdjęcia, Wspaniale:multi::multi::multi: Chyba jeszcze nie pisałam,że niunia wazy 17,5 kg:-(:-(:-( Quote
beataczl Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='magenka1']Czy sunię nie można zabrać już? Kasa się uzbiera ja pracuję nad bazarkiem jest jeszcze w budowie: http://www.dogomania.pl/threads/191313-bazarek-b%C4%99dzie-si%C4%99-robi%C5%82?p=15234516#post15234516 czekam na aparat do wieczora bo siostra dopiero wróci z weekend a mam jeszcze kilka rzeczy drobnych do sfotografowania, BeataCZl też mi przyśle zdjęcia, z powodu burzy i braku pradu bazarek rozpoczniemy jutro... Quote
beataczl Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 MaDi napisał(a):Wspaniale:multi::multi::multi: Chyba jeszcze nie pisałam,że niunia wazy 17,5 kg:-(:-(:-( ale waga , plakac sie chce...:-( Quote
bico Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 ale nie ma żadnej gwarancji, że ten "człowiek" nie zechce znowu rozkręcić biznesu i pozyskać nowych psów?? Quote
bianka0 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 bico napisał(a):ale nie ma żadnej gwarancji, że ten "człowiek" nie zechce znowu rozkręcić biznesu i pozyskać nowych psów?? Nie ma gwarancji, ale ja tam jestem na miejscu i nie będzie problemu żeby co parę tygodni go skontrolować, czy nie ma nowych psów. Quote
bianka0 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='anita_happy']czytam i mi słabo.... nie mozecie ZGŁOSić TEGO do jakiejs SZANUJACEJ sie Fundacji LUB TOZ..POLICJA płakać sie chce... jak oglądam AnimalPlanet i podziwiam działalność Spca to płakać mi się chce :( myśleć..myśleć..myśleć.. u szydłowiaków krucho z kasą....bardzo..ale moze jakims bazarem sie podzielim :/ Anitko uwierz mi ta akcja była zorganizowana znacznie sprawniej niż te przez Spca, w Polsce też można. To jest niezwykle budujące. Jako że sunia ONKa trafiła pod opiekę fundacji, czy zechcecie przerzucić swoje deklaracje na hotelik dla suni haski Pusi, która zabrała zamiast Sary funia ? Quote
Recommended Posts