MaDi Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 IVV napisał(a):a moze jakies nowe zdjecia sa ? Nie robiłam jej nowych zdjęć, bo mam zwykła cyfrówkę, a to straszny żywioł. Troszkę przytyła. Quote
IVV Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 trzeba nowe zdjecia ,koniecznie :) teraz z pewnoscia jest jeszcze piekniejsza ! Quote
MaDi Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 IVV napisał(a):trzeba nowe zdjecia ,koniecznie :) teraz z pewnoscia jest jeszcze piekniejsza ! Troszkę przytyła, najlepiej wychodzi jej łapanie energii słonecznej brzuchem do góry. Quote
Ewanka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [FONT=Georgia]Wszystkiego najlepszego z okazji Światowego Dnia Zwierząt [/FONT] :loveu: [FONT=Georgia][/FONT] Quote
MaDi Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 [quote name='Ewanka'][FONT=Georgia]Wszystkiego najlepszego z okazji Światowego Dnia Zwierząt [/FONT] :loveu: [FONT=Georgia][/FONT] Oby przyniósł coś dobrego. Quote
MaDi Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Miałam dzisiaj fajny telefon z Krakowa, dzięki allegro Asi:modla: Zobaczymy czy coś w z tego wyniknie to duże wyzwanie- mieszkanie a w nim 8 letni królik. Quote
Iv_ Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Królisia można trzymać w klatce i na początek przez pręty pomału wzajemnie się oswajać z Sarą :evil_lol: Ja mam dwa psy i królisia i jakoś sobie radzą ;) Quote
as_ko Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ja Atoska oddałam do domu z królikiem, królik nie mieszka w klatce tylko biega luzem po mieszkaniu i się dobrze dogadują :) Atos wcześniej nie wiedział co to królik, ale ludzie nauczyli ich że mają żyć w zgodzie i jest ok. To wszystko zależy od potencjalnych właścicieli Sary. Quote
MaDi Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Ten królik tez biega luzem. Jest tylko mały problem Pani miała mi wysłać smsa z mailem i cisza, wysłałam jej smsa z przypomnieniem i nadal nic. Co jest po raz kolejny nie tak to była naprawdę miła rozmowa. Quote
Cantadorra Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Co nie tak? Niewłaściwa, niezdecydowana być może osoba. Czekamy dalej. Quote
MaDi Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='Cantadorra']Co nie tak? Niewłaściwa, niezdecydowana być może osoba. Czekamy dalej.[/QUOTE] Szkoda tylko,że robią nadzieję tym bardziej,że rozmowa była bardzo konkretna. Quote
beataczl Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Cioteczki podpiszcie petycje... jeszcze sie znajdzie fajny domek dla Sary ! a macie jakas nowa fotke , ponoc Sara ciut przytyla...? Quote
MaDi Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Nie mam nowych fotek bo dawno u niej nie byłam, niestety osoba, która spędza z nią całe dnie nie ma aparatu. Quote
MaDi Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Powoli powinniśmy zacząć myśleć o funduszach na nową karmę i sterylkę( przed nią oczywiście kontrolne badania). Może ma ktoś jakiś pomysł? Quote
MaDi Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='IVV']podniose na dobranoc[/QUOTE] A ja z rana. Quote
IVV Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 straszna tu cisza ,a domu jak nie bylo tak nie ma :( Quote
MaDi Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='IVV']straszna tu cisza ,a domu jak nie bylo tak nie ma :([/QUOTE] Tak to już bywa, mam jednak nadzieję,że ktoś rozsądny ją pokocha. Quote
IVV Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 przeszla juz tyle ...moze w koncu ja spotka odrobina szczescia.... Quote
Shania Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Witam cioteczki Wpadam odnośnie innego wątku http://www.dogomania.pl/threads/193589-Zag%C5%82odzona-onka-16-kg-brak-DEKLARACJI-prosimy-o-og%C5%82oszenia-marzymy-o-DS!!! co nie znaczy, że tego nie prześledziłam, jednak nie cały Pierwsze moje pytanie co z resztą zwierzaków u tego...czegoś?bo nie nazwę go człowiekiem:angryy: Po drugie dość dużo osób zgłasza się do adopcji Azy, a Aza jest jedna, więc może moglibysmy pomóc innym onkom...wstawcie fotki Sarci a polecę ja potencjalnym włascicielom..nie jestem cudotwórcą, ale może się uda..przy okazji podnosze i zapisuję wątek:) Quote
Recommended Posts