Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

IVV napisał(a):
a moze jakies nowe zdjecia sa ?

Nie robiłam jej nowych zdjęć, bo mam zwykła cyfrówkę, a to straszny żywioł. Troszkę przytyła.

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

IVV napisał(a):
trzeba nowe zdjecia ,koniecznie :) teraz z pewnoscia jest jeszcze piekniejsza !

Troszkę przytyła, najlepiej wychodzi jej łapanie energii słonecznej brzuchem do góry.

Posted

[quote name='Ewanka'][FONT=Georgia]Wszystkiego najlepszego z okazji Światowego Dnia Zwierząt [/FONT] :loveu:
[FONT=Georgia][/FONT]
Oby przyniósł coś dobrego.

Posted

Miałam dzisiaj fajny telefon z Krakowa, dzięki allegro Asi:modla:
Zobaczymy czy coś w z tego wyniknie to duże wyzwanie- mieszkanie a w nim 8 letni królik.

Posted

Królisia można trzymać w klatce i na początek przez pręty pomału wzajemnie się oswajać z Sarą :evil_lol:
Ja mam dwa psy i królisia i jakoś sobie radzą ;)

Posted

Ja Atoska oddałam do domu z królikiem, królik nie mieszka w klatce tylko biega luzem po mieszkaniu i się dobrze dogadują :) Atos wcześniej nie wiedział co to królik, ale ludzie nauczyli ich że mają żyć w zgodzie i jest ok. To wszystko zależy od potencjalnych właścicieli Sary.

Posted

Ten królik tez biega luzem. Jest tylko mały problem Pani miała mi wysłać smsa z mailem i cisza, wysłałam jej smsa z przypomnieniem i nadal nic. Co jest po raz kolejny nie tak to była naprawdę miła rozmowa.

Posted

[quote name='Cantadorra']Co nie tak? Niewłaściwa, niezdecydowana być może osoba. Czekamy dalej.[/QUOTE]
Szkoda tylko,że robią nadzieję tym bardziej,że rozmowa była bardzo konkretna.

Posted

Powoli powinniśmy zacząć myśleć o funduszach na nową karmę i sterylkę( przed nią oczywiście kontrolne badania).
Może ma ktoś jakiś pomysł?

Posted

[quote name='IVV']straszna tu cisza ,a domu jak nie bylo tak nie ma :([/QUOTE]
Tak to już bywa, mam jednak nadzieję,że ktoś rozsądny ją pokocha.

Posted

Witam cioteczki
Wpadam odnośnie innego wątku
http://www.dogomania.pl/threads/193589-Zag%C5%82odzona-onka-16-kg-brak-DEKLARACJI-prosimy-o-og%C5%82oszenia-marzymy-o-DS!!!
co nie znaczy, że tego nie prześledziłam, jednak nie cały
Pierwsze moje pytanie co z resztą zwierzaków u tego...czegoś?bo nie nazwę go człowiekiem:angryy:
Po drugie dość dużo osób zgłasza się do adopcji Azy, a Aza jest jedna, więc może moglibysmy pomóc innym onkom...wstawcie fotki Sarci a polecę ja potencjalnym włascicielom..nie jestem cudotwórcą, ale może się uda..przy okazji podnosze i zapisuję wątek:)