Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam się wczoraj z Madi wieczorem, mówiła że rozmawiała z Panią, są umówione na czwartek-piątek, bo ta Pani ma już pieska jednego i chce zobaczyć czy psiaki się polubią. Więcej na pewno napisze dzisiaj Madi. Napisałam żebyście się nie martwiły ;)

Posted

Rozmawiałam i umówiłam się z nimi na zapoznanie psów. Pani nie zna polskiego, na rok przyjechała z Danii do nas z opcją zostania na stałe, mieszka tu jej siostra mają psa adoptowanego ze schroniska który jeździ z nimi w razie potrzeby do domu rodzinnego. Warunki bardzo dobre duże mieszkanie i praca przez internet więc jest opcja,że Sara przyzwyczai się do takiego życia. Zobaczymy co z tego wyniknie, dobrze wiemy,że spotkanie to nie to co rozmowa telefoniczna.

Posted

tzn ,ze jak wyjedzie to pies z nia ?????:roll:

najlepiej zrobic zapoznanie na neutralnym gruncie,gdzies w parku,na ulicy a pozniej isc razem do domu...psy reaguja inaczej jesli nie musza pilnowac swojego miejsca

Posted

oby oba psiaki się dogadały:happy1:

a jeśli to będzie dobry dom i rozsądna Pani, to niech Sara z nimi jedzie nawet i do Danii, tylko o sterylce przedtem trzeba pamiętać.

Posted

Jak dla mnie to ona może jechać na drugi koniec świata oby tylko była szczęśliwa. Pewnie,że chciałabym aby była blisko ale nie zawsze jest to możliwe. Sterylka oczywiście przewidziana.

Posted

Niby tak, ale mając psa koło nosa też można pomylić się z adopcją. Na szczęście przez minimum rok będzie w Polsce...jeśli tam w ogóle trafi.

Posted

IVV napisał(a):
tak ,tylko nad tym szczesciem na koncu swiata ciezko jest trzymac kontrole....

wolę dobry i dogadany domek za granicą, niż żaden w Polsce...a i w Polsce nawet trudno wszytsko kontrolować cały czas i wpadki adopcyjne też się zdarzają...