as_ko Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Wystawiłam dzisiaj znowu allegro suni z nowymi zdjęciami: http://allegro.pl/show_item.php?item=1241611658 Zrobię tez do końca ogłoszenia Sary ale po czwartku, bo wcześniej nie dam rady :( Quote
MaDi Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 as_ko napisał(a):Wystawiłam dzisiaj znowu allegro suni z nowymi zdjęciami: http://allegro.pl/show_item.php?item=1241611658 Zrobię tez do końca ogłoszenia Sary ale po czwartku, bo wcześniej nie dam rady :( Dziękuję,że czuwasz. Quote
Secia Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 widziałam allegro Sary, aż mi dech zaparło. PIĘKNE wzruszający tekst, ładna szata graficzna no i panienka na oszałamiającej sesji zdjęciowej. Pełen szacun :thumbs: :B-fly::thumbs: :B-fly: :thumbs: Quote
magenka1 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Sara jest piękną sunia ktoś będzie szczęściarzem jak ją adoptuję zdjęcia też są piękne gratuluję! Quote
anawa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 as_ko napisał(a):Wystawiłam dzisiaj znowu allegro suni z nowymi zdjęciami: http://allegro.pl/show_item.php?item=1241611658 Zrobię tez do końca ogłoszenia Sary ale po czwartku, bo wcześniej nie dam rady :( Przepiękne Allegro........................ Quote
MaDi Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Wspaniały pies i tylko jeden telefon "potrzebuje psa do kojca". Quote
magenka1 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Absolutnie żaden kojec tylko łóżeczko a domek na pewno się znajdzie Quote
Ewanka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Jak ona wypiękniała , aż miło popatrzeć ... wspaniały domek pilnie potrzebny :) Quote
MaDi Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Nie oddam jej byle gdzie, ale ona nie może być długo w tym DT , pewnie około miesiąca. Quote
Ewanka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 MaDi napisał(a):Nie oddam jej byle gdzie, ale ona nie może być długo w tym DT , pewnie około miesiąca. Ojej, dlaczego nie może być tam do czasu aż znajdzie DS? Quote
MaDi Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 To miejsce było jedyną opcja po zabraniu jej z kliniki. Nikt nie jest w stanie zapewnić jej tam tego na co zasługuje, ponieważ znajdują się tam m.in. dzikie zwierzęta, które potrzebują stałej opieki ze względu na stan zdrowia bądź np. kalectwo. Apelowałam o pomoc w sprawie załatwienia jej porządnej budy, ale niestety nic z tego nie wyszło, przecież jak ona znajdzie dom to inne tego typu psy będą miały gdzie się podziać. Bazarki tez stoją w miejscu z tego co pamiętam na karmę mamy dopiero 45 zł. Kupiłam jej za zebrane wcześniej pieniądze dobra karmę, ale co dalej? Witaminy, nowa karma, sterylizacja.... Wiem,że na początku pomoc i zainteresowanie były duże, ale wszyscy doskonale wiemy ile kosztuje utrzymanie psów, które były w tak fatalnym stanie. Ze względu na brak funduszy nie możemy pomagać innym zwierzętom, nie ma ich nawet gdzie umieścić, w klinice sa nadal dwie nasze husky, jedna w sobotę pojedzie do DS, ale jest jeszcze husky Punia w Hotelu u Funi. Quote
Ewanka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 MaDi napisał(a):To miejsce było jedyną opcja po zabraniu jej z kliniki. Nikt nie jest w stanie zapewnić jej tam tego na co zasługuje, ponieważ znajdują się tam m.in. dzikie zwierzęta, które potrzebują stałej opieki ze względu na stan zdrowia bądź np. kalectwo. Apelowałam o pomoc w sprawie załatwienia jej porządnej budy, ale niestety nic z tego nie wyszło, przecież jak ona znajdzie dom to inne tego typu psy będą miały gdzie się podziać. Bazarki tez stoją w miejscu z tego co pamiętam na karmę mamy dopiero 45 zł. Kupiłam jej za zebrane wcześniej pieniądze dobra karmę, ale co dalej? Witaminy, nowa karma, sterylizacja.... Wiem,że na początku pomoc i zainteresowanie były duże, ale wszyscy doskonale wiemy ile kosztuje utrzymanie psów, które były w tak fatalnym stanie. Ze względu na brak funduszy nie możemy pomagać innym zwierzętom, nie ma ich nawet gdzie umieścić, w klinice sa nadal dwie nasze husky, jedna w sobotę pojedzie do DS, ale jest jeszcze husky Punia w Hotelu u Funi. Przyszłam się przywitać z sunią, a tu takie wieści ... hmmm kubeł zimnej wody - samo życie :( Quote
Secia Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 MaDi a czy kontaktowałaś się może z Panią Darią, o której Ci wspominałam? pozdrawiam morsko :-) Quote
Secia Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 MaDi czy może kontaktowałaś się w sprawie husky z Pnia Darią , o której Ci wspominałam? morsko pozdrawiam Quote
MaDi Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Ewanka napisał(a):Przyszłam się przywitać z sunią, a tu takie wieści ... hmmm kubeł zimnej wody - samo życie :( Zawsze jest tak,że nie można mieć wszystkiego, dlatego musimy się starać aby znalazła dobry DS. Quote
MaDi Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Secia napisał(a):MaDi czy może kontaktowałaś się w sprawie husky z Pnia Darią , o której Ci wspominałam? morsko pozdrawiam Przyznam,że niestety nie, jeśli chcesz możesz zadzwonić i zapytać czy może jakoś pomóc. Najzwyczajniej brak mi na wszystko czasu. To jest watek husky zajrzyj aby nie robić bałaganu tutaj. http://www.dogomania.pl/threads/192498-3-suki-husky-wyrwane-smierci-glodowej-chore-bezdomne-potrzebne-fundusze!!!! Quote
as_ko Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Dostałam maila z ogłoszeń w sprawie Sary. Kilka dni temu dostałam pierwszego bardzo nie po polsku napisanego maila, trudno było cokolwiek zrozumieć :) Dzisiaj dostałam wiadomość od siostry tej Pani, że ta Pani nie mówi dobrze po polsku (chyba po duńsku mówi), ale zakochała się w suni i pyta jakie są warunki żeby ją mogła wziąć do siebie. Przekazałam tej pani numer telefonu i maila do Madi, bo na szerlok.pl trzeba wiedzieć gdzie nacisnąć żeby się pokazał, a ona właśnie tam wypatrzyła Sarę. Może akurat... Quote
MaDi Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Tylko gdzie mieszka ta Pani? Czekam na jakąkolwiek informację. Quote
as_ko Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 MaDi napisał(a):Tylko gdzie mieszka ta Pani? Czekam na jakąkolwiek informację. Nie wiem, nie napisała mi. Pewnie będzie się do ciebie odzywać. Wiem tylko tyle że ta Pani pracuje przez internet. Nie mogę znaleźć tego pierwszego maila. Quote
MaDi Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 W takim razie spokojnie czekamy. Quote
IVV Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 watek o adopcjach zagranicznych http://www.dogomania.pl/threads/89321-Co-powinnismy-wiedzieć-wyadoptowując-poza-granice-Polski!!! trzeba uwazac ...tego tupu domy sa nie do spprawdzenia i slad po psie zanika... Quote
Recommended Posts