Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Już wiem:evil_lol: wasze rozliczenie jest już dawno, to ta ciekawa sumka;)

ano ciekawa ;) nasza tajemnica - fibi:) i moja dlaczego taka :evil_lol:
To gdzie mogę zobaczyć to potwierdzenie, bo nie wiem gdzie ten ogólny wątek :oops:

Posted

MaDi napisał(a):
Właśnie wróciłam z kliniki, byłam z koleżanka która widział Sarę zaraz po przyjeździe, stwierdziła,że to inny pies,ma lepsza sierść i urosła:evil_lol:
Więc chyba jednak jest poprawa:lol:

...hehe, korci mnie żeby powiedzieć - "a nie mówiłam":cool: - ale oczywiście tego nie zrobię:siara::D:D:evil_lol::multi:

Posted

bico napisał(a):
...hehe, korci mnie żeby powiedzieć - "a nie mówiłam":cool: - ale oczywiście tego nie zrobię:siara::D:D:evil_lol::multi:

No dobra miałaś rację:eviltong:

Posted

Sunia jutro jedzie na DT do znajomego, martwi mnie ta cisza, zero telefonów, bazarki nie idą, a zostały razem z nią jeszcze 3 husky do adopcji:shake:

Posted

wawer napisał(a):
Fioletowy banerek nie ma podlinkowania?

Coś wpłacę na koniec miesiąca, jak poprzednio, ale nie będzie to dużo :shake:, bo teraz leczę mojego psa.

Odpisałam Ci na ogólnym:eviltong: musisz sprawdzić, zawsze to ruch na wątku.
Każda kwota się liczy, nawet najmniejsza. Sara miała dzisiaj sesję fotograficzną, dziękuję Muzzy:loveu:.

Posted

MaDi napisał(a):
Odpisałam Ci na ogólnym:eviltong: musisz sprawdzić, zawsze to ruch na wątku.
Każda kwota się liczy, nawet najmniejsza. Sara miała dzisiaj sesję fotograficzną, dziękuję Muzzy:loveu:.

No, to czekam na zdjęcia. Tak lubię owczarkowate... wszystkie bym wzięła, ale... umiar trzeba mieć, żeby z miłości krzywdy im nie zrobić.

Posted

wawer napisał(a):
No, to czekam na zdjęcia. Tak lubię owczarkowate... wszystkie bym wzięła, ale... umiar trzeba mieć, żeby z miłości krzywdy im nie zrobić.

To bardzo mądre słowa, niestety często nie przestrzegane:shake: