Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wtrącę się ciutkę. Allegro super, ale, może lepiej by było cegiełkowe zrobić? Chyba ma lepsze wzięcie, bo wiele osób od razu podejmuje decyzję, 5 zł nie majątek, a można pomóc. Taki apel o dowolne wpłaty - czy Allegro tego nie usunie? Oni tylko na forsę patrzą, a tu żadnego zysku nie widać... Sorki, jestem daleko i pewnie się "mądrzę", to tylko pomysł.

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam na dole że prosimy też o wsparcie finansowe dla suni, mam nadzieję że ludzie wpłacą parę groszy, bo jest podany numer konta fundacji :)
Robiłam ostatnio allegro cegiełkowe i przejrzałam inne takie aukcje, ludzie zazwyczaj chętnie wpłacają jak pies jest bardzo chory albo umiera. W innych sytuacjach odzew jest marny :(

Posted

Myślę,że apel wystarczy jeśli ktoś zechce to i tak wpłaci.
Widocznie tylko ja jestem takim upierdliwcem i wypatrzyłam pod koniec aukcji,że zastrzega się wizytę dotycząca "Misi"

Posted

MaDi napisał(a):
Myślę,że apel wystarczy jeśli ktoś zechce to i tak wpłaci.
Widocznie tylko ja jestem takim upierdliwcem i wypatrzyłam pod koniec aukcji,że zastrzega się wizytę dotycząca "Misi"

Już poprawiłam, no mówię że po nocy to różne cuda się zdarzają. :oops:

Posted

IVV napisał(a):
strasznie zmeczona zyciem ta biedna sunia :(
kiedy wychodzi i gdzie idzie ????
moze czas na intensywniejsze poszukiwania ????

Nie ma funduszy na hotel, pozostał dług w klinice, zabieram ja po weekendzie, zrobimy ponowne badania i jedzie na prywatna posesję. Potrzebna jest buda, legowisko i karma to i tak lepsza alternatywa niż hotel, będzie jedynym psem.

Posted

bico napisał(a):
widać zdecydowaną poprawę - sunia utyła i ma ładniejszą sierść:) serio:)

Ona nie przytyła:shake: Odessały jej się tylko boczki, zdjęcia przekłamujĄ jej rzeczywisty wygląd. Jest nie wyczesana, ale jak uczesać te kości? Nie mówiąc o kąpieli.

Posted

MaDi napisał(a):
Ona nie przytyła:shake: Odessały jej się tylko boczki, zdjęcia przekłamujĄ jej rzeczywisty wygląd. Jest nie wyczesana, ale jak uczesać te kości? Nie mówiąc o kąpieli.

Odessane boczki, to też zawsze jakiś postęp:) Potem przytyje z pewnością;)
A sierść? Nie mówiłam o czesaniu, tylko, że ogólnie jest z psiakiem lepiej i to widać:lol: Każdy, nawet mały krok do przodu, cieszy:lol:

Posted

MaDi napisał(a):
Jak najbardziej, to nie to samo co DS ale o wiele lepsze niż boks w klinice.

...no i właśnie dlatego zawsze piszę, gdy obiektywnie jest lepiej, żebyście widziały, że Wasza praca nie idzie na marne:)

Posted

Właśnie wróciłam z kliniki, byłam z koleżanka która widział Sarę zaraz po przyjeździe, stwierdziła,że to inny pies,ma lepsza sierść i urosła:evil_lol:
Więc chyba jednak jest poprawa:lol:

Posted

[quote name='IVV']to ile ta wyprawka ma dla niej kosztowac ?
podliczcie moze by wiedziec konkretnie na czym sie stoi...
moze wstawcie ta sume w tytule...
Mam dziwne wrażenie,że wątki z kwotami w tytułach są trochę omijane.
Nie wiem jaka to kwota w tej chwili najważniejszy jest worek dobrej karmy, najwyżej będzie spała na moim kocu:roll:
Jeszcze jedno dzisiejsze:

Posted

Dobry wieczór :)
Nie było mnie jakiś czas na dogo. Chciałam się dowiedzieć czy pieniążki które wpłaciłam dotarły i czy mogłabym dostać na wątku powierdzenie kwoty jaka wpłynęła na Sarunię.
Pieniążki nie były tylko moje, więc sama rozumiesz, że chciałabym żeby było wszystko jasne ;)
Zaraz poczytam wątek i zorientuję się co u maleńkiej.