wawer Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Wtrącę się ciutkę. Allegro super, ale, może lepiej by było cegiełkowe zrobić? Chyba ma lepsze wzięcie, bo wiele osób od razu podejmuje decyzję, 5 zł nie majątek, a można pomóc. Taki apel o dowolne wpłaty - czy Allegro tego nie usunie? Oni tylko na forsę patrzą, a tu żadnego zysku nie widać... Sorki, jestem daleko i pewnie się "mądrzę", to tylko pomysł. Quote
as_ko Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Napisałam na dole że prosimy też o wsparcie finansowe dla suni, mam nadzieję że ludzie wpłacą parę groszy, bo jest podany numer konta fundacji :) Robiłam ostatnio allegro cegiełkowe i przejrzałam inne takie aukcje, ludzie zazwyczaj chętnie wpłacają jak pies jest bardzo chory albo umiera. W innych sytuacjach odzew jest marny :( Quote
MaDi Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Myślę,że apel wystarczy jeśli ktoś zechce to i tak wpłaci. Widocznie tylko ja jestem takim upierdliwcem i wypatrzyłam pod koniec aukcji,że zastrzega się wizytę dotycząca "Misi" Quote
as_ko Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 MaDi napisał(a):Myślę,że apel wystarczy jeśli ktoś zechce to i tak wpłaci. Widocznie tylko ja jestem takim upierdliwcem i wypatrzyłam pod koniec aukcji,że zastrzega się wizytę dotycząca "Misi" Już poprawiłam, no mówię że po nocy to różne cuda się zdarzają. :oops: Quote
MaDi Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 A tak cuda przecież ona jest taka urocza i malutka jak Misia tylko że milsza:evil_lol: Quote
magenka1 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Właśnie wysłałam na konto fundacji 130 zł w tytule napisałam dla onki Sary bazarek magenka1 prozę tylko napisać na stronie bazarku potwierdzenie jak dojdą pieniądze :) http://www.dogomania.pl/threads/191313-koniec-rozliczenie?p=15234510#post15234510 Quote
MaDi Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='magenka1']Właśnie wysłałam na konto fundacji 130 zł w tytule napisałam dla onki Sary bazarek magenka1 prozę tylko napisać na stronie bazarku potwierdzenie jak dojdą pieniądze :) http://www.dogomania.pl/threads/191313-koniec-rozliczenie?p=15234510#post15234510 Oczywiście wedle życzenia,dziękujemy! Quote
matrioszka2 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Jaka pyskowa dam-damka :thumbs: Quote
IVV Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 strasznie zmeczona zyciem ta biedna sunia :( kiedy wychodzi i gdzie idzie ???? moze czas na intensywniejsze poszukiwania ???? Quote
bico Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 widać zdecydowaną poprawę - sunia utyła i ma ładniejszą sierść:) serio:) Quote
MaDi Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 IVV napisał(a):strasznie zmeczona zyciem ta biedna sunia :( kiedy wychodzi i gdzie idzie ???? moze czas na intensywniejsze poszukiwania ???? Nie ma funduszy na hotel, pozostał dług w klinice, zabieram ja po weekendzie, zrobimy ponowne badania i jedzie na prywatna posesję. Potrzebna jest buda, legowisko i karma to i tak lepsza alternatywa niż hotel, będzie jedynym psem. Quote
MaDi Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 bico napisał(a):widać zdecydowaną poprawę - sunia utyła i ma ładniejszą sierść:) serio:) Ona nie przytyła:shake: Odessały jej się tylko boczki, zdjęcia przekłamujĄ jej rzeczywisty wygląd. Jest nie wyczesana, ale jak uczesać te kości? Nie mówiąc o kąpieli. Quote
MaDi Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Jak najbardziej, to nie to samo co DS ale o wiele lepsze niż boks w klinice. Quote
bico Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 MaDi napisał(a):Ona nie przytyła:shake: Odessały jej się tylko boczki, zdjęcia przekłamujĄ jej rzeczywisty wygląd. Jest nie wyczesana, ale jak uczesać te kości? Nie mówiąc o kąpieli. Odessane boczki, to też zawsze jakiś postęp:) Potem przytyje z pewnością;) A sierść? Nie mówiłam o czesaniu, tylko, że ogólnie jest z psiakiem lepiej i to widać:lol: Każdy, nawet mały krok do przodu, cieszy:lol: Quote
MaDi Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Mnie chyba najbardziej, bo już mi się śnią te wszystkie chudzielce po nocach. Quote
IVV Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 to ile ta wyprawka ma dla niej kosztowac ? podliczcie moze by wiedziec konkretnie na czym sie stoi... moze wstawcie ta sume w tytule... Quote
bico Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 MaDi napisał(a):Jak najbardziej, to nie to samo co DS ale o wiele lepsze niż boks w klinice. ...no i właśnie dlatego zawsze piszę, gdy obiektywnie jest lepiej, żebyście widziały, że Wasza praca nie idzie na marne:) Quote
MaDi Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Właśnie wróciłam z kliniki, byłam z koleżanka która widział Sarę zaraz po przyjeździe, stwierdziła,że to inny pies,ma lepsza sierść i urosła:evil_lol: Więc chyba jednak jest poprawa:lol: Quote
Cantadorra Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 "Do pysia" jej w czerwonej chustce :) Quote
MaDi Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 [quote name='IVV']to ile ta wyprawka ma dla niej kosztowac ? podliczcie moze by wiedziec konkretnie na czym sie stoi... moze wstawcie ta sume w tytule... Mam dziwne wrażenie,że wątki z kwotami w tytułach są trochę omijane. Nie wiem jaka to kwota w tej chwili najważniejszy jest worek dobrej karmy, najwyżej będzie spała na moim kocu:roll: Jeszcze jedno dzisiejsze: Quote
Cantadorra Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Jeszcze bardzo chudziutka, takie to smutne :( Po 20 września zrobie jej z Belą bazarek. Quote
MaDi Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Cantadorra napisał(a):Jeszcze bardzo chudziutka, takie to smutne :( Po 20 września zrobie jej z Belą bazarek. Wspaniale na pewno się przyda. Quote
Iv_ Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Dobry wieczór :) Nie było mnie jakiś czas na dogo. Chciałam się dowiedzieć czy pieniążki które wpłaciłam dotarły i czy mogłabym dostać na wątku powierdzenie kwoty jaka wpłynęła na Sarunię. Pieniążki nie były tylko moje, więc sama rozumiesz, że chciałabym żeby było wszystko jasne ;) Zaraz poczytam wątek i zorientuję się co u maleńkiej. Quote
Recommended Posts