Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

as_ko napisał(a):
Super tekst, mam nadzieję że wszędzie się zmieści bo bardzo długi :)
Biorę się dzisiaj za ogłoszenia Sary.

To skróć go po prostu i zostaw w nim tylko najważniejsze info, jakie uznasz;)

Posted

A ja melduję, że z bazarku uzbierało się 128 zł jak dostane wszystkie wpłaty zrobię przelew, dziękuję bardzo beataczl i cykloidy za rzeczy na bazarek i kupującym oczywiście

Posted

Ponowne badania będą wykonane przed opuszczeniem kliniki, Sara ma się dobrze, je ma apetyt, robi piękne kupy:evil_lol:, pragnie kontaktu z człowiekiem, szkoda aby się tam kisiła.

Posted

magenka1 napisał(a):
A ja melduję, że z bazarku uzbierało się 128 zł jak dostane wszystkie wpłaty zrobię przelew, dziękuję bardzo beataczl i cykloidy za rzeczy na bazarek i kupującym oczywiście

magenka1 - pięknie Ci dziękujemy.:Rose::Rose::Rose:Jesteś bardzo dzielną bazarkowo walczącą kobietą.:evil_lol:
Wszyscy Cię kochamy, a Sara szczególnie.:loveu:

Posted

MaDi napisał(a):
Ponowne badania będą wykonane przed opuszczeniem kliniki, Sara ma się dobrze, je ma apetyt, robi piękne kupy:evil_lol:, pragnie kontaktu z człowiekiem, szkoda aby się tam kisiła.

Jak takie piękne, jak widziałam i czułam , to dziękuję.:pI nie pokazuj.:diabloti:
A tak serio - co dalej ?

Posted

Brak pomysłów,.
As_ko rusza z ogłoszeniami, ale na te porozwieszane nikt nie odpowiedział.
Póki mnie z nią nie wyganiają jest dobrze, ale nie miałam za bardzo nawet gdzie wcisnąć 2 suń husky, które musiały zostać na klinice. Wszystko pozajmowane, były wolne tylko dwie klatki na internie( chyba na mnie czekały:cool3:).

Posted

Kto to wie? Jestem pewna,że mnie nie dobiją, ale sama karma dla takiego psa to duży wydatek. Może znajdzie się chętny na zakup worka dobrej karmy?

Posted

Cudne to allegro.Muszę przyjechać do Ciebie na szkolenie. Gdybym miała coś zmienić, to tylko zdjęcie z podtrzymywaną mordą na takie, gdzie siedzi tyłem, ogląda się na mnie...tam widać jak jest chuda ...tułów jak głowa ...wąski...cienki...
I na końcu "także o choć małe datki" ...bez "także."
A tak poza tym to cud, miód i orzeszki.Super !