Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='FRODKA']Tak wysiadasz na tym przystanku. Co do podróży bez kagańca to nie wiem jakiego masz psa ale i w pociągu i w tramwaju kaganiec jest wymagany ( w tramwaju u małych mniej wymagają zależy na kogo się trafi ,ale do pociągu bez kagańca bym się nie odważyła wejść ). W tramwaju nie musisz kupować biletu dla małego psa jeżeli jedzie na kolanach.[/QUOTE]
zawsze jezdze z psem bez kaganca oczywiscie w pociagu ale zawsze mam go przysobie bo mozna natrafic na jakiegos upierdliwego pasazera ale nieszcze na takiego nie trafilem a co do autobusu i tramwaju raczej pies musi miec kaganiec

Posted

To masz na razie szczęście ,tu nie chodzi o upierdliwego pasażera ,byłam świadkiem nałożonego mandatu przez konduktora za nie nałożony kaganiec w pociagu.

Posted

kurka ktoś mi powie gdzie ta wystawa ?? Wystawa Zabrze, odbywa się w Świętochłowicach? to po jaki grzyb pisze że wystawa w Zabrzu jak to dwa różne miasta? :D co roku była na os.Janek w Zabrzu a teraz co zmiana miejsca? :)

Posted

[quote name='zaba14']kurka ktoś mi powie gdzie ta wystawa ?? Wystawa Zabrze, odbywa się w Świętochłowicach? to po jaki grzyb pisze że wystawa w Zabrzu jak to dwa różne miasta? :D co roku była na os.Janek w Zabrzu a teraz co zmiana miejsca? :)[/QUOTE]

Wystawa jest na Skałce w Świętochłowicach ;)
Tam są organizowane też corocznie Chorzowskie krajówki.
A rok temu była zdaje się na jakimś kąpielisku Maciejów czy coś takiego.

Posted

Tak, debiut :D Już się nie mogę doczekać co wymyśli mój oszołom!!! Przy "pokazywaniu" zębów robi cudowny wyszczerz, połóż się, a następnie przybija piątkę :D Dodatkowo, jak jej się nudzi w trakcie - drze japę, toteż zamiast pilnować kłusu pilnuję by była cicho :))))) A w trakcie ostatniego treningu wystawiania wyrypała mi dziurę w kurtce, kocham swojego psa :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

[quote name='karola&gacek']Kiss jakbyś mogła poćwiczyć z moim oszołomkiem, co? Pokazywanie zębów szczególnie.[/QUOTE]
Nie ma sprawy :)
To wpadnij pod Cairny z nim, zapisz sobie moją kom, jak coś to dzwoń :D

Posted

[quote name='mosca']Tak, debiut :D Już się nie mogę doczekać co wymyśli mój oszołom!!! Przy "pokazywaniu" zębów robi cudowny wyszczerz, połóż się, a następnie przybija piątkę :D Dodatkowo, jak jej się nudzi w trakcie - drze japę, toteż zamiast pilnować kłusu pilnuję by była cicho :))))) A w trakcie ostatniego treningu wystawiania wyrypała mi dziurę w kurtce, kocham swojego psa :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))[/QUOTE]
też niedawno miałam debiut i myślałam że lepiej się pokaże (ja i pies), ale była tragedia :lol: I u mnie na treningu było na odwrót- pies cud, miód i maliny :D

Posted

Jakaś nierozgarnięta jestem , bo nie podejrzewam by nie było nigdzie takiej informacji, ale nie widzę. Czy ktoś mi może powiedzieć jaki jest podział grup na dni? W który dzień jest grupa IX?

Posted

[quote name='miniaga']Jakaś nierozgarnięta jestem , bo nie podejrzewam by nie było nigdzie takiej informacji, ale nie widzę. Czy ktoś mi może powiedzieć jaki jest podział grup na dni? W który dzień jest grupa IX?[/QUOTE]

Yyyy...w niedzielę,bo Zabrze to wystawa jedniodniowa :lol:

Posted

Czy wystawa w Zabrzu jest na polu, czy chociaż część ras jest na hali?? A jeżeli na polu to czy ew. można gdzieś wejść i wysuszyć psa w razie deszczu itp.??

Posted

[quote name='aniaDark']Wystawa w Zabrzu jest w tym roku w Świętochłowicach na Skałce (wiesz - drzewa, krzaki - taki park, hali sobie nie przypominam) ;-)[/QUOTE]

jutro lecę do Polski, a do Świętochłowic na pewno trafię ;) także spoko, ale zdziwiłam się bo gdy mieszkałam w PL to wystawa była zawsze na os.Janku .. przeżyje .. dojade :D