Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rasa: mieszaniec

boks: 42a
numer: 932/10
miasto: Szczecin

sterylizacja: nie
szczepienia: tak
odrobaczenie: nie

opis:
Pies trafił do naszego Schroniska 09.07.2010, został znaleziony prawdopodobnie trzy tygodnie wcześniej i do nas doprowadzony z ul.Polnej.Jest wychudzony.

I co dziewczyny była jakaś u niego ?? J niestety nie mam jak dojechac do schroniska ...

20 sierpień 2010
Pies jak narazie dostał imie Diego. Jutro czyli w sobotę (21.08.2010) Ania (AnkaG) postara się pojechać do niego.

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

noo już wczesniej próbowałam do Szczecinianki się dobić o niego - nie macie więcej zdjęć? z tych boksów psy nie wychodzą? będzie wykastrowany?

Niestety nie mam więcej zdjęć, w schronie nie zgodzą się by go wyprowadzić, bo jest w zbiorowym boksie, na to wpływu niestety nie mamy :shake: Kastracja może zostać wykonana na specjalne życzenie, ale chyba tylko przed zabraniem psa ze schronu. Pewnie nie wykastrują jeśli miałby tam zostać.

My też mamy u siebie pseudo sznaucerkę, dziewczynę, zerknij proszę: http://www.dogomania.pl/threads/185188-Psy-pod-opiek%C4%85-szczeci%C5%84skiego-oddzia%C5%82u-TOZ.-W%C4%85tek-zbiorczy!

Posted

[quote name='szczecinianka']Niestety nie mam więcej zdjęć, w schronie nie zgodzą się by go wyprowadzić, bo jest w zbiorowym boksie, na to wpływu niestety nie mamy :shake: Kastracja może zostać wykonana na specjalne życzenie, ale chyba tylko przed zabraniem psa ze schronu. Pewnie nie wykastrują jeśli miałby tam zostać.

My też mamy u siebie pseudo sznaucerkę, dziewczynę, zerknij proszę: http://www.dogomania.pl/threads/185188-Psy-pod-opiek%C4%85-szczeci%C5%84skiego-oddzia%C5%82u-TOZ.-W%C4%85tek-zbiorczy!

o Goplanę chodzi? ale cudo! coś więcej o niej wiadomo? czy jeszcze nie? ona taka sznaucerowata albo i briardowata - jaka jest "w dotyku"?

Posted

o Goplanę chodzi? ale cudo! coś więcej o niej wiadomo? czy jeszcze nie? ona taka sznaucerowata albo i briardowata - jaka jest "w dotyku"?

Wiadomo, to pies ideał, na smyczy chodzi przy nodze, w kojcu leży grzeczniutko na posłaniu, akceptuje wszystkie psy, chce się przytulać, rozdaje buziaki. Zero agresji, nawet w stresowych sytuacjach. Ma przyjemną, miękką sierść. ;) Uwielbiam ją!

Posted

to jak mięciutka to chyba briard będzie - z budowy też taka smukła czy coś - nie ma sylwetki sznaucera, ale kto wie - pewnie jakby ją obciąć po sznaucerowemu to byłoby inaczej, ale pokażę ją jeszcze briardowym

Posted

dostałam dzisiaj info od kamilqax95x, kurde, miałam nadzieje, że to jeden z już znanych a to nowy :(

AnkaG - bosko by było gdybyś mogła pojechac do schronu :)

Posted

malawaszka napisał(a):
nie nowy - on się pojawił mniej więcej wtedy co mała sznupa w Szczecinie

AnkaG mam nadzieję, że Ci się uda przekonać pracowników żeby go wyjęli :kciuki:

to jest raczej nie możliwe i lepiej nie próbować bo go pogryzą z zazdrości jak wprowadzą go z powrotem do boksu chyba ze jest sam albo z jakimś 1 psem