Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='JOAPG']Epo?????????[/QUOTE]

że jak? nie, chyba nie ;) ja mam sznaucerów sztuk 3, na Polach bywałam kiedyś codziennie, ostatnio troche mniej, Was widziałam kilka razy - poznałam po fotach na stronie TOZu Szczecin, nawet kiedyś zagadałam...

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']:lol: dobre dobre :lol:

JOAPG bardzo dobrze Ci idzie pisanie o Diegulcu - może stworzysz gotowy tekst do ogłoszeń?[/QUOTE]

Właśnie nad nim myślę i bedę potrzebowała Waszej pomocy, bo jak sie znam to sie rozwleke na trzy strony a to musi być krótki zwięzły tekst

Posted

[quote name='jambi_']że jak? nie, chyba nie ;) ja mam sznaucerów sztuk 3, na Polach bywałam kiedyś codziennie, ostatnio troche mniej, Was widziałam kilka razy - poznałam po fotach na stronie TOZu Szczecin, nawet kiedyś zagadałam...[/QUOTE]

Jak się w końcy wyprowadzę z miasta to tez bedę miała 3 szt.
Na Pola ostatnio mało sznaucerów przychodzi- przynajmniej w tych godzinach co ja. ale jak tylko zdejmą szwy po sterylce Diegusiowi to sie tam bedziemy lansować, bo oni w komplecie z Meśką zmuszja przechodniów do zatrzymania się i refleksji

Posted

to wtedy i ja się wybiore i będziemy się lansować razem ;)

a swoją drogą, bardzo jestem ciekawa, czy faktycznie Mesia i Diego nie są np. rodzeństwem... może to nie głupi pomysł z tymi badaniami gen.?

Posted

[quote name='JOAPG']Jak się w końcy wyprowadzę z miasta to tez bedę miała 3 szt.
Na Pola ostatnio mało sznaucerów przychodzi- przynajmniej w tych godzinach co ja. ale jak tylko zdejmą szwy po sterylce Diegusiowi to sie tam bedziemy lansować, bo oni w komplecie z Meśką zmuszja przechodniów do zatrzymania się i refleksji[/QUOTE]

no to Diegowi trzeba załatwić chustkę Szukam Domu!

Posted

[quote name='malawaszka']no to Diegowi trzeba załatwić chustkę Szukam Domu![/QUOTE]

tylko żeby mąż JOAPG przez pomyłkę jej Meśce nie założył....

Posted

[quote name='malawaszka']no to Diegowi trzeba załatwić chustkę Szukam Domu![/QUOTE]

A skąd można to wziąć ???
No a teraz idziemy się wysikać.

Posted

Ahhhhh takie dobre wieści ;) Strasznie się cieszę, że Diego już zza tych krat wyszedl. Zdjęcia świetne, podobne do siebie niesamowicie;) (tj piesy podobne nie zdjecia:)) Proszę wymiziać ode mnie oby dwa koniecznie :)

Posted

[quote name='jambi_']no patrzajcie państwo... poszli na siku i psa przehandlowali??? ale trzymam i ja! :kciuki:[/QUOTE]

Spotkanie o 15.30. oj coś czuję że z lansowania się na Polach mokotowskich nic nie wyjdzie.

Posted

NO TO DIEGO MA NOWY DOMEK!!!!!!
Dopiero wróciłambo to 25 km od Warszawy. Spodobali mi sie ludzie, nie pytali czy sika w domy czy niszczy, pytali przede wszystkim co lubi jeść ile razy dziennie, jak podawać odrzywke która dostał i takie tam . zjechała się cała rodzina - siostra tej pani z mężem ( właściciele bokserki) córka z zięciem, a syn dzwonił kilka razy.

Posted

Diego zaprezentował sie godnie - jak wszedł do domu to niezatrzymując się wskoczył na kanape w salonie, ale Państow nie dostali zawołu, tylko ze śmiechem powiedzieli że ich poprzedni pies wolał fotel. Dom jest z dużum ogrodem, ponad 1800m2, obiecali informacje i zdjęcia

Posted

A domek nie jest taki całkiem obcy, bo przesłałam zdjęcia i informacje kilku moim znajomym i Diego został adoptowany przez rodziców kolezanki mojej kolezanki.

Posted

Ale muszę przyznać że serduszko mnie troszke boli, bo on taki słodziutki i tak fajnie się zaprzyjaźnił z Mesią, Ona zresztą była bardzo zdziwiona że on z nami nie jedzie, denerwowała się, i teraz chyba troszke tęskni.

Posted

[quote name='JOAPG']A domek nie jest taki całkiem obcy, bo przesłałam zdjęcia i informacje kilku moim znajomym i Diego został adoptowany przez rodziców kolezanki mojej kolezanki.[/QUOTE]

super super super!!!!!

[quote name='JOAPG']Ale muszę przyznać że serduszko mnie troszke boli, bo on taki słodziutki i tak fajnie się zaprzyjaźnił z Mesią, Ona zresztą była bardzo zdziwiona że on z nami nie jedzie, denerwowała się, i teraz chyba troszke tęskni.[/QUOTE]

ehhh zawsze jest smutno :( ale wyobraź sobie jak jest jak się ma psa kilka tygodni, miesięcy... :(