jambi Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='JOAPG']Epo?????????[/QUOTE] że jak? nie, chyba nie ;) ja mam sznaucerów sztuk 3, na Polach bywałam kiedyś codziennie, ostatnio troche mniej, Was widziałam kilka razy - poznałam po fotach na stronie TOZu Szczecin, nawet kiedyś zagadałam... Quote
JOAPG Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='malawaszka']:lol: dobre dobre :lol: JOAPG bardzo dobrze Ci idzie pisanie o Diegulcu - może stworzysz gotowy tekst do ogłoszeń?[/QUOTE] Właśnie nad nim myślę i bedę potrzebowała Waszej pomocy, bo jak sie znam to sie rozwleke na trzy strony a to musi być krótki zwięzły tekst Quote
JOAPG Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='jambi_']że jak? nie, chyba nie ;) ja mam sznaucerów sztuk 3, na Polach bywałam kiedyś codziennie, ostatnio troche mniej, Was widziałam kilka razy - poznałam po fotach na stronie TOZu Szczecin, nawet kiedyś zagadałam...[/QUOTE] Jak się w końcy wyprowadzę z miasta to tez bedę miała 3 szt. Na Pola ostatnio mało sznaucerów przychodzi- przynajmniej w tych godzinach co ja. ale jak tylko zdejmą szwy po sterylce Diegusiowi to sie tam bedziemy lansować, bo oni w komplecie z Meśką zmuszja przechodniów do zatrzymania się i refleksji Quote
jambi Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 to wtedy i ja się wybiore i będziemy się lansować razem ;) a swoją drogą, bardzo jestem ciekawa, czy faktycznie Mesia i Diego nie są np. rodzeństwem... może to nie głupi pomysł z tymi badaniami gen.? Quote
malawaszka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='JOAPG']Jak się w końcy wyprowadzę z miasta to tez bedę miała 3 szt. Na Pola ostatnio mało sznaucerów przychodzi- przynajmniej w tych godzinach co ja. ale jak tylko zdejmą szwy po sterylce Diegusiowi to sie tam bedziemy lansować, bo oni w komplecie z Meśką zmuszja przechodniów do zatrzymania się i refleksji[/QUOTE] no to Diegowi trzeba załatwić chustkę Szukam Domu! Quote
jambi Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='malawaszka']no to Diegowi trzeba załatwić chustkę Szukam Domu![/QUOTE] tylko żeby mąż JOAPG przez pomyłkę jej Meśce nie założył.... Quote
JOAPG Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='malawaszka']no to Diegowi trzeba załatwić chustkę Szukam Domu![/QUOTE] A skąd można to wziąć ??? No a teraz idziemy się wysikać. Quote
Saththa Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ahhhhh takie dobre wieści ;) Strasznie się cieszę, że Diego już zza tych krat wyszedl. Zdjęcia świetne, podobne do siebie niesamowicie;) (tj piesy podobne nie zdjecia:)) Proszę wymiziać ode mnie oby dwa koniecznie :) Quote
JOAPG Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Trzymajcie kciuki!!! Może już dziś, mam sie umówić na spotkanie!!! Quote
malawaszka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='JOAPG']Trzymajcie kciuki!!! Może już dziś, mam sie umówić na spotkanie!!![/QUOTE] WOW!!!!!! trzymam :kciuki: Quote
jambi Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 no patrzajcie państwo... poszli na siku i psa przehandlowali??? ale trzymam i ja! :kciuki: Quote
JOAPG Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='jambi_']no patrzajcie państwo... poszli na siku i psa przehandlowali??? ale trzymam i ja! :kciuki:[/QUOTE] Spotkanie o 15.30. oj coś czuję że z lansowania się na Polach mokotowskich nic nie wyjdzie. Quote
malawaszka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 rany to dopiero błyskawica - :kciuki: zaciśnięte!!!! Quote
jambi Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 NO I CO???? no bo kurza twarz jest już 16.30, godzine po umówionym spotkaniu , ja zaraz do domu ide i co? nie dowiem się?! no toć jajo zniese... Quote
Saththa Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 I ja zaciskam i czekam z niecierpliwością Quote
JOAPG Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 NO TO DIEGO MA NOWY DOMEK!!!!!! Dopiero wróciłambo to 25 km od Warszawy. Spodobali mi sie ludzie, nie pytali czy sika w domy czy niszczy, pytali przede wszystkim co lubi jeść ile razy dziennie, jak podawać odrzywke która dostał i takie tam . zjechała się cała rodzina - siostra tej pani z mężem ( właściciele bokserki) córka z zięciem, a syn dzwonił kilka razy. Quote
malawaszka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 aaaa czad!!!!!! a skąd się wziął ten domek napisz więcej :loveu: GRATULUJĘ!!!!!!!!!! :laola: Quote
JOAPG Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Diego zaprezentował sie godnie - jak wszedł do domu to niezatrzymując się wskoczył na kanape w salonie, ale Państow nie dostali zawołu, tylko ze śmiechem powiedzieli że ich poprzedni pies wolał fotel. Dom jest z dużum ogrodem, ponad 1800m2, obiecali informacje i zdjęcia Quote
JOAPG Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 A domek nie jest taki całkiem obcy, bo przesłałam zdjęcia i informacje kilku moim znajomym i Diego został adoptowany przez rodziców kolezanki mojej kolezanki. Quote
JOAPG Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ale muszę przyznać że serduszko mnie troszke boli, bo on taki słodziutki i tak fajnie się zaprzyjaźnił z Mesią, Ona zresztą była bardzo zdziwiona że on z nami nie jedzie, denerwowała się, i teraz chyba troszke tęskni. Quote
malawaszka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='JOAPG']A domek nie jest taki całkiem obcy, bo przesłałam zdjęcia i informacje kilku moim znajomym i Diego został adoptowany przez rodziców kolezanki mojej kolezanki.[/QUOTE] super super super!!!!! [quote name='JOAPG']Ale muszę przyznać że serduszko mnie troszke boli, bo on taki słodziutki i tak fajnie się zaprzyjaźnił z Mesią, Ona zresztą była bardzo zdziwiona że on z nami nie jedzie, denerwowała się, i teraz chyba troszke tęskni.[/QUOTE] ehhh zawsze jest smutno :( ale wyobraź sobie jak jest jak się ma psa kilka tygodni, miesięcy... :( Quote
Recommended Posts