jambi Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 szczecinianka, a ja mam do Ciebie malutkie pytanie troche nie na temat :) czy to to co masz w avatarku to Flora ze strony TOZu Metamorfozy? Quote
szczecinianka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Tak, to Florka. Zabrałam ją w zeszłym roku ze szczecińskiego schroniska, przypadła mi do gustu najbardziej ze wszystkich moich dotychczasowych tymczasów. ;) Po prostu oszalałam na jej punkcie. ;) A dlaczego pytasz? Quote
jambi Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 szczecinianka napisał(a):A dlaczego pytasz? a nic ;) tak mi się w oczy to czerwone ringo rzuciło i w avatarku i na stronie :grins: Quote
malawaszka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 ale cudowny :loveu: czyli kolejny który w klatce tylko straszył, a okazał się być fajnistym sznupem :loveu: a do tych Państwa idzie na pewno tylko na tymczas? Quote
szczecinianka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Tak, tak, jesteśmy cały czas w kontakcie Quote
malawaszka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 szukacie wśród osób które jadą na wystawę do Legionowa? ja napisałam do dwóch od sznaucerów ale jeszcze nie mam odpowiedzi Quote
szczecinianka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Niestety nie mamy takich kontaktów, poradź mi proszę jak powinnam szukać takich ludzi? Dałam ogłoszenie na dwóch najpopularniejszych szczecińskich portalach ogłoszeniowych i szukam wśród znajomych i wolontariuszy Quote
malawaszka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 napisałam na wątku tej wystawy ale coś pusto tam :shake: zobaczymy co napisać ludzie od sznaucerów, wystawa jest 10.10 więc jeszcze trochę czasu Quote
yabadu Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Witam serdecznie wszystkich. Szczecinianka namawia mnie na wzięcie Diego ( przez warszawiankę został nazwany Bryś ) na tymczas przed wyjazdem . To u mnie była Basia-Mesia. Z jej obecnymi właścicielami utrzymujemy nieustający kontakt. Muszę porozmawiać z mężem. Liczę na jego ogromny sentyment do Gumbasów. Trzymajcie kciuki!!!!!!! On wygląda jak brat Mesi i jest w podobnym wieku. Quote
malawaszka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 yabadu - kombinuj kombinuj :loveu: trzymam :kciuki: Quote
JOAPG Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 WITAM!!! A teraz Basia- Mesia jest u mnie. To ja zabieram Diego na tymczas i bardzo się z tego cieszę, to chyba najfajniejszy prezent urodzinowy jaki dostałam od męża. Też intensywnie szukam transportu, bo niemogę się doczekać Diega w naszym domu. Najchętniej wzięłabym go na zawsze, ale niestety mogę tylko na tymczas, ale zrobię wszystko, żeby dostał dom na jaki zasługuje. Jestem pewna że jak się go dobrze zaprezentuje na trawniku, a nie w klatce to wielu się w nim zakoch. Quote
malawaszka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 JOAPG witaj!!!!!!! Szukamy transportu, niestety dostałam już jedną odpowiedź negatywną - ciężko będzie z ludźmi jadacymi na wystawę bo jadę zwykle w kilka osób i kilka psów :( Quote
jambi Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 witajcie yabadu i JOAPG :multi: super, że są chętne domki tymczasowe, tylko kurcze problem z transportem... a jakby jakiś kombinowany? po kawałku? Quote
JOAPG Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Może być kombinowany transport, jestem w stanie odebrać psinke z np. Płocka czy Torunia, czy gdzieś gdzie jestem w stanie obrócić w ciągu 1 dnia, mam samochodzik, ale to stary trup do jeżdzenia na Pola Mokotowskie i do Szczecina już nie dociągnie i nie bardzo moge wyjechać na 2 dni z domu. Myślałam nawet nad jazdą Intercity, ale to może być zbyt duży stres dla Diego Quote
Saththa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Troszkę mnie nie było a tutaj takie informacje. 3mam kciuki aby transport się udał. I Czekam na zdjęcia po fryzjerze bo strasznie ciekawa jestm :) Quote
malawaszka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 a tutaj: http://img715.imageshack.us/img715/7434/diego1.jpg to on dość mikro wygląda - to na pewno olbrzym? Quote
jambi Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 malawaszka, bo on taki na dolnej granicy olbrzyma zdaje sie... no ale na średniego za duży... sama wiesz, że on taki na 99% olbrzym... Quote
malawaszka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 a może jeszcze urośnie - mnie się bardzo ale to bardzo podoba :loveu: Quote
JOAPG Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Jeśli nawet nie urosnie to napewno zmężnieje, bo po pierwsze wychudzony, a po drugie młodziutki Quote
szczecinianka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 On sika jak szczeniak, to dzieciak, on ma maksymalnie rok, więcej mu nie daję. Zwróciliśmy uwagę na jego tylne łapy. Diego ma je nienaturalnie wygięte, zwłaszcza prawa łapa wygląda niepokojąco, jest podejrzenie dysplazji. Wkrótce prześwietlenie... Quote
szczecinianka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 malawaszka, bo on taki na dolnej granicy olbrzyma zdaje sie... no ale na średniego za duży... sama wiesz, że on taki na 99% olbrzym... Dokładnie tak. Quote
LAZY Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Przewspaniały. Ja nadal oferuję sie w kwestii transportu łamanego:) Quote
JOAPG Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Zupełnie inny pies niż zza krat, cudo, cudo, cudo!!!! A jakieś szczegóły transportu łamanego, tzn. gdzie miałabym dotrzeć? Ja jestem chetna jak wczesniej pisałam Quote
jambi Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Ha! Czarna plama na języku !!! Stwierdzam z pełną stanowczością - sznaucer na 99 i 9 % !!!!! Quote
malawaszka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 cudo kochane :loveu: piękny! tak myślałam, że dzieciak! Quote
Recommended Posts