Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, to Florka. Zabrałam ją w zeszłym roku ze szczecińskiego schroniska, przypadła mi do gustu najbardziej ze wszystkich moich dotychczasowych tymczasów. ;) Po prostu oszalałam na jej punkcie. ;) A dlaczego pytasz?

Posted

Niestety nie mamy takich kontaktów, poradź mi proszę jak powinnam szukać takich ludzi?

Dałam ogłoszenie na dwóch najpopularniejszych szczecińskich portalach ogłoszeniowych i szukam wśród znajomych i wolontariuszy

Posted

Witam serdecznie wszystkich. Szczecinianka namawia mnie na wzięcie Diego ( przez warszawiankę został nazwany Bryś ) na tymczas przed wyjazdem . To u mnie była Basia-Mesia. Z jej obecnymi właścicielami utrzymujemy nieustający kontakt. Muszę porozmawiać z mężem. Liczę na jego ogromny sentyment do Gumbasów. Trzymajcie kciuki!!!!!!! On wygląda jak brat Mesi i jest w podobnym wieku.

Posted

WITAM!!!
A teraz Basia- Mesia jest u mnie.
To ja zabieram Diego na tymczas i bardzo się z tego cieszę, to chyba najfajniejszy prezent urodzinowy jaki dostałam od męża.
Też intensywnie szukam transportu, bo niemogę się doczekać Diega w naszym domu. Najchętniej wzięłabym go na zawsze, ale niestety mogę tylko na tymczas, ale zrobię wszystko, żeby dostał dom na jaki zasługuje. Jestem pewna że jak się go dobrze zaprezentuje na trawniku, a nie w klatce to wielu się w nim zakoch.

Posted

witajcie yabadu i JOAPG :multi: super, że są chętne domki tymczasowe, tylko kurcze problem z transportem... a jakby jakiś kombinowany? po kawałku?

Posted

Może być kombinowany transport, jestem w stanie odebrać psinke z np. Płocka czy Torunia, czy gdzieś gdzie jestem w stanie obrócić w ciągu 1 dnia, mam samochodzik, ale to stary trup do jeżdzenia na Pola Mokotowskie i do Szczecina już nie dociągnie i nie bardzo moge wyjechać na 2 dni z domu. Myślałam nawet nad jazdą Intercity, ale to może być zbyt duży stres dla Diego

Posted

On sika jak szczeniak, to dzieciak, on ma maksymalnie rok, więcej mu nie daję.

Zwróciliśmy uwagę na jego tylne łapy. Diego ma je nienaturalnie wygięte, zwłaszcza prawa łapa wygląda niepokojąco, jest podejrzenie dysplazji. Wkrótce prześwietlenie...

Posted

Zupełnie inny pies niż zza krat, cudo, cudo, cudo!!!!
A jakieś szczegóły transportu łamanego, tzn. gdzie miałabym dotrzeć?
Ja jestem chetna jak wczesniej pisałam